Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 26.04.2024, 23:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Січень » 5 » 2009 рік. Перша гра 1/4 фіналу Кубку області. Не такий страшний вовк, як його малюють
15:53
2009 рік. Перша гра 1/4 фіналу Кубку області. Не такий страшний вовк, як його малюють
ФК «Бердичів» 1:1 (0:0) ФК «Бараші» (Ємільчинський район)
 
23 квітня 2009 року, 15.00
м. Бердичів, стадіон «Шкіряник»
Глядачі: 220 чоловік
 
Суддя: Валентин Юрковський (м. Житомир)
 
ФК «Бердичів»: 23. Тарас Панасюк, 4. Сергій Данілевич, 20. Дмитро Худинець, 5. Костянтин Іванкевич, 14. Дмитро Коломієць, 3. Артем Лозовий (19. Олександр Майданюк) (18. Віталій Лабунець) (8. Віталій Михайленко), 10. Андрій Романюк (2. Артем Юрченко), 11. Валентин Ярощук, 6. Максим Малашин (12. Ярослав Грабець), 15. Дмитро Вакула (17. Євген Костенко), 7. Ярослав Блоцький.
Запасні: 9. Віталій Іськов
Тренер: Ігор Леонідович Лисюк
 
Голи: Євген Костенко, 70 хв - ?, 50 хв.
 
Поєдинок з одним із головних претендентів на перемогу у Кубку, як і перша гра сезону, залишила приємні враження. Після невдалого 2008 року, коли ми програвали усім підряд, після перших ігор нового сезону ми знову стали гордими за свій клуб! Ось які враження були у фанів після поєдинку.
 
Гра сподобалася, хлопці вміло тримали оборону і в першій половині гри часто атакували. Крім поперечки, мали вихід майже віч-на-віч і ще кілька напівмоментів. "Розкручені" гості ж натомість нічого серйозного так і не створили.
А в другій половині, після того, як зрівняли, бердичівляни намагалися і вирвати перемогу, але особливої загрози, на жаль, не створили. Але тим самим відкрилися і гості мали кілька небезпечних виходів та ударів, коли м'яч проходив поруч із стійкою. Мали ми ще момент після штрафного, та трохи не влучно - над хрестовиною.
Здивувала неадекватність гостей, хлопці Лисюка завжди відзначалися вдалою грою "в лінію". В тому числі і у цьому матчі. А гості натомість здіймали вереск, не зважаючи на те, що кілька чоловік опинялися у явному положенні поза грою.
Один з фанів сказав, що було б несправедливо, якби ми вииграли. А нічия в самий раз. Але заперечу, що футбол тим і цікавий, що перемогти дається можливість кожному. І наші хлопці, які насправді билися на полі, заслуговували на це не менше, ніж "мазіли" із Барашів.
Відмічу ще появу нових людей у підтримці. Так тримати! І "групу здоров'я", яка не виходить із неї другий матч поспіль.
 
Чудова гра, і хоч моментів було небагато, але зарядженість футболістів була відчутна. Гра була абсолютно рівна, моментами була чиясь перевага, але не більше. Перший тайм був за нами, в другому 4 номер гостей створив нам проблеми, саме від його проходів по фланзі виникла вся гострота, десь не втримали, не підстрахували. Але в нас була і перекладина до цього, і ще декілька гострих моментів, тому результат справедливий, хоч і не дуже гарний в плані виїздної гри, але ж, сподіваймось.
П.С. що найбільше сподобалось так це те що наші "малі" грали в більш "дорослий" футбол ніж суперники! Жорсткий, силовий футбол! Бараші лише падали після будь якого дотику і верещали як то в них в селі в баби Параски молоді поросята це вам хлопці не міні футбол і нема чого гнати на суддю, смішно. Принаймі, офсайди були цілком справедливі.
 
Гра, на мою думку, була важка... Але, як виявляється, з Барашами можна битися (не все так безнадійно). Мені здається, що у 1-му таймі нас досить непогано "причавили", але... не дочавили. :)
У 2-ій половині "лисюківці" виглядали значно краще від початку і до фінального свистка.
Не сподобався лемент "здорових бичків", як тільки-но вони опинялися на травичці. Окрема шана Ярославу Блоцькому. Його гра у цій зустрічі - гра справжнього футболіста.
Також подяка решті за те, що билися до останньої хвилини.
 
Трохи запізно, але вставлю і я своїх п'ять копійок.
Дуже влучна назва самої статті. Особисто я від гостей чекав більшого. Цікаво, яким би був результат матчу, якби гравці ФК "Бердичів" протягом перших десяти хвилин двічі покарали гостей за мажорство? Але гості вчасно схаменулись і, що там гріха таїти, протягом гри перегравали гравців ФК "Бердичів". Тому вважаю підсумок матчу справедливим, хоча і нам декілька раз відверто пощастило.
Суддівство. Дійсно, суддя трохи підігравав нашим гравцям. Не думаю, що це була упередженість, просто, на мою думку, суддя більш прискіпливо відносився до досвідченіших гостей. Зокрема, дехто з присутніх на матчі нарахував до чотирьох спірних фіксацій положень "поза грою" в гостей та одне непризначене пенальті в ворота бердичівлян. В цілому головний суддя відсудив більш-менш достойно, натомість, що робив Соболевський-молодший на боковій лінії для мене залишилось загадкою.
Прикрою особливістю є "читання" гостями однієї з "родзинок" сьогоднішнього складу ФК "Бердичів": постійно хтось з гравців "Барашів" вискакував з-за спини наших гравців, що створювали штучне положення "поза грою". Також якось нелогічно виглядав гол в наші ворота: гості мали набагато ліпші шанси уразити їх.
Прикро вразило часте словесне втручання в дїї судді з боку делегації гостей. Я розумію, що на матчі була присутня еліта Ємільчинщини, але ж це не дає право можновладцям нахабно втручатись в дії арбітра. Звичка? Такого в нас я давно не пам'ятаю.
Підтримка. На звично хорошому рівні. От лише будній день досить негативно вплинув на її якість. Багатьом не вдалося прийти на матч, а декому хто прийшов одразу важко було переналаштуватись на саппорт.
Думаю, значну роль в порівняно великій кількості глядачів зіграли афіші розклеєні ОТ&company. Ще раз - шана.
Звичайно, важко нам буде пройти "Бараші", але це футбол: усе можливе. Не такий страшний вовк, як його малюють.
 
Криця, отвязний_тінейджер, S@VIK, Джон
 
Світлини з поєдинку:
 
Відео від ТРК "ВІК":
Категорія: 2009 | Переглядів: 967 | Додав: Криця | Теги: Костенко, ФК Бараші, ФК Бердичів, Джон, Данилевич, отвязний_тінейджер, Худинець, Панасюк, Блоцький, S@VIK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]