Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними. Щоденник Криці

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Субота, 20.04.2024, 07:49
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » Звіти

Півфіналісту Чемпіонату Європи 2016 року присвячується...

Гра проти однієї з чотирьох найкращих збірних команд Європи (в майбутньому) не викликала великого навалу реклами цієї товариської зустрічі і відповідно вболівальників на стадіон. Після перемог над люксембургами, македоніями нам тільки гішпанців та хвранцузів подавай. Біля 25 000 глядачів (20 тис. квитків було продано за день до гри) на проводах команди на Євро-2016 - це хіба показник для Києва? Можливо, наші тому й провалилися, що їх підтримують все менше й менше. Це так, ліричний відступ...

Не маючи намірів їхати у Францію вирішив провести збірну "по-своєму": зібрали автівку фанів і - гайда! Тільки от попали в піст. Кава за 18 гривень - все чим заправлялися у дорозі. :)

Ну, двоє вирішили пошикуват ... Читати далі »

Категорія: Збірна | Переглядів: 1116 | Додав: Криця | Дата: 15.07.2016 | Коментарі (0)

Стикова гра за вихід на Чемпіонат Європи 2016 року. Надважливий поєдинок. Тому квитків, попри ціни, було не захопити. Але завдяки всесвітній павутині кілька фанів Південно-Західної Трибуни таки попали на стадіон. Хоча бажаючих з Бердичева було вдосталь.

А найнеймовірніше у цій історії те, що єден фан Південно-Західної Трибуни навіть з Польщі під'їхав на гру у Львів! Така собі виїзна "домашка". :) Та й не просто під'їхав, а й попав у "телевізор". А то би зовсім не було чим прикрасити цей звіт. :) Бо прапор із собою не брали.

Впевнена перемога і чудовий настрій перед грою-відповіддю!

Криця

Світлина з гри:

... Читати далі »

Категорія: Збірна | Переглядів: 616 | Додав: Криця | Дата: 31.03.2016 | Коментарі (0)

Львів не Борисов. Тому на гру збірної одразу запасся 5 квиточками. Виїзд пробили троє. Для декого це були перші відвідини Львова. Тому намагався влаштувати насичену програму, аби сподобалося. А для декого - вже енний раз. Тому вислів "бувалого": "Ви задовбали! Я нікуди не піду!", - може претендувати на фразу виїзду. :)))

Розпочали зі зустрічі світанку на Високому Замку. Підкріпилися. Погуляли центром, полазили старими скрипучими сходами внутрішніх двориків кам'яниць. Відвідали один з музеїв. Попили запашної львівської кави. Стріли slem'а. Світ тісний! На збірній. :) Він підказав цікаву думку провести час. Саме у цей день (12 жовтня) у Львові проходив Марш УПА за участі реконструкторів одностроїв і зброї часів визвольної боротьби 40-50-их років ХХ століття. Та ... Читати далі »

Категорія: Збірна | Переглядів: 636 | Додав: Криця | Дата: 13.04.2015 | Коментарі (0)

Виїзд пробив один фан Південно-Західної Трибуни... Вписався у бус з Києва. Склад був збірний: від Кривого Рогу через Бердичів :) до Києва і далі. В сусідню країну з диктатором на чолі їхали з пересторогою. І не дарма. Вже на кордоні зняли з буса одного фана. Не повірите - за "тризуб" на футболці...

Сам Мінськ у цей день, ніби вимер (як з'ясувалося, в цей день тут була зустріч хуйла з Лукашенком). У 2009 році Південно-Західна Трибуна вже підтримувала збірну України на виїзді в Білорусі. Тому столиця нічим не могла вже здивувати. Хіба вигуками в наш бік окремих індивідумів (клієнти параша ТБ): "фашисти". За що благополучно були послані нах. Погуляли, аби вбити час. І не без пригод. Хлопці вирішили зробити світлину з малиново-чорним стягом біля якоїсь урядової будівлі, за що власника п ... Читати далі »

Категорія: Збірна | Переглядів: 636 | Додав: Криця | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

Відбіркова гра збірної. Всі знали про наш досвід ігор плей-оф чемпіонатів європи, світу. Але всі вірили і прагнули перемоги. Та й ще хотіли бачити це все на власні очі! Знав це з розмов. Тому замовив львівським півтора десятки квитків. Їх "розібрали" вмить. Якби замовив більше, то й з тим мороки не мав би. :) Бо й суперник - Франція - мовив сам за себе...

Діставалися різними шляхами. Собаками, бусами, а декого вдалося підсадити навіть на Ленд Крузер. ;) Всього-на-всього за один квиток на гру. Ну, а "стара гвардія" - автівкою увечері. Питання матч-дею було, в якому селі "підібрати" Джона. :) Налаштовувався. :))) Кілька взаємних штурханів і привітальної лайки - й ми на шляху до Києва. :) Примирювальна зупинка на автозаправці, київські затори - і нарешті на стадіоні!

... Читати далі »

Категорія: Збірна | Переглядів: 742 | Додав: Криця | Дата: 08.09.2014 | Коментарі (0)

Домашня гра збірної у Харкові була чи не найдальшим виїздом за останній час. :) До поїздки підбивав багатьох фанів, і з пів-десятка мене завіряли, що поїдуть. Та в результаті катнули ми удвох з дружиною. Така собі фанатсько-романтична подорож. За чужими паспортами. :)

Дух гри вже відчули на станції імені Тараса Шевченка, де пересідали на експрес: кілька звичайних вболівальників у повній атрибутиці, наліпки черкаських і сімферопольських фанів.

І ось він - Харків! Це були мої вже другі відвідини східного мегаполісу. Але з першого я запам'ятав небагато. Тому напередодні достатньо вивчив мапу, аби не заблукати до купівлі атласу (аби-що не купую!). Перше враження - українська закінчилася у потязі. От їде експрес, де більшість розмовляє однією мовою, а потім враз - і розчинилися се ... Читати далі »

Категорія: Збірна | Переглядів: 700 | Додав: Криця | Дата: 11.04.2014 | Коментарі (1)

Квитки на Чорногорію у Києві замовили заздалегідь. Ледь не разом із молдовськими. І так само чотири. Але раптове весілля знайомих змусило відмовитися від поїздки. Два квиточки віддав за їх дійсну ціну. І один - за день до гри. А тому фанів Південно-Західної Трибуни для поїздки залишилося двоє.

Діставалися Києва автобусом. Зайшли на сектор, розвісили прапор України із надписом "БЕРДИЧІВ". Традиційно на збірну місцеві фани не влаштовують організованої підтримки. Тому фанати з усієї України вибирають собі сектори за воротами, а далі вже збиваються докупи, аби гнати збірну вперед. Так вийшло і цього разу. Вибрали найдешевші, а потім перебралися до ультрас. Але підтримувати і гнати вперед не було кого. Такого розчарування вже давно не зазнавали. Гра і результат збірної просто вбили. Навіть заряджати не хотілося... Тому, можливо, виїзд нічим особливим не запам'ятався...
Але ми - Південно-З ... Читати далі »
Категорія: Збірна | Переглядів: 806 | Додав: Криця | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

Мій останній звіт зі збірної закінчувався словами: "ГОТУЙТЕ ЗАКОРДОННІ ПАСПОРТИ ! Ближче, хіба Білорусь. 12 жовтня 2012 року. Молдова - Україна".

І для декого з бердичівлян це стало гаслом! Особисто я марив цією поїздкою майже рік: вчив румунську, вишукував відомості про країну в неті, врешті-решт дешевше, а тому з боєм з міграційною службою зробив собі закордонний, заздалегідь замовив квитки на поєдинок, "пробив" маршрут, пересадки, ціни, автобусні графіки... Але, як завжди, не обійшлося без пригод. Двоє бердичівлян добиралися через Київ бусом з чернігівцями. А мій маршрут для нас з дружиною зірвався через хворобу колеги, який мав довезти нас до першого місця пересадки. Зате знайомі львів'яни, яких я підбив на свій шлях, скористалися усіма моїми порадами і прибули всього на годину пізніше розробленого мною графіку. Бо не могли всіх своїх зібрати. :) Нам же довелося потягом до Роздільної ... Читати далі »
Категорія: Збірна | Переглядів: 655 | Додав: Криця | Дата: 13.04.2013 | Коментарі (0)

Бажання попасти на гру з'явилося одразу, як стало відомо, що вона стане першою для новенького стадіону у Львові. Шлях собі почав "пробивати" місяці за два до події. І як же прикро було, коли дізнався, що на цей день мені випадає відрядження зовсім у інший бік від Львова! Здавалося, що справа із поїздкою моя накрилася. Залишалася примарна надія тільки на те, аби назбирати фанатів на поїздку автом (а це не з дешевих задоволень, Бердичів-Львів-Бердичів - 900 км, як-не-як), а ще треба швидко справитися із тим відрядженням. Але це виявилося набагато легше, ніж я собі уявляв. В багатьох в пам'яті залишилися чудові спогади із нашої поїздки до Львова на Білорусь. Тоді виїзд за збірну пробило аж 10 S.W.S.-івців! Та й попасти на футбольне відкриття хоча б якогось стадіону бажали, як виявилося, не тільки я. За квитки питань взагалі не виникало. Дзвінок, і отримайте, скільки треба. За що особливо вдячний приймаю ... Читати далі »
Категорія: Збірна | Переглядів: 952 | Додав: Криця | Дата: 24.11.2011 | Коментарі (0)

Як тільки дізнався час і місце проведення зустрічі національної збірної із чилійцями, одразу вирішив будь-що попасти на гру. Адже це збірна! Яка ще потрібна мотивація? Як завжди буває перед подією, на яку сильно очікуєш, десь за тиждень починається легенький мандраж (пробиваєш шляхи, кошти, хто їде, що й кому привезти :) ). А в день гри я вже не знаходив собі місця! Тим паче, що остаточно так і не визначився із дорогою. Та в тому й весь прикол. Відкривається чудова перспектива подорожі навмання. Своєрідна романтика дороги. Для мене це наркотик!
 
Автостопом, машиною, потягом, машиною… крутилося в голові постійно... ще й повний робочий день до 18.00 тра відпрацювать. І тут – о дяка вищим силам! – вимальовуються справи у Житомирі. І хай там що, але стартувати умовно о 18.00 із Бердичева і в цей же час із Житомира, то дві великі різниці. Вирішивши з робото ... Читати далі »
Категорія: Збірна | Переглядів: 1073 | Додав: Криця | Дата: 08.09.2010 | Коментарі (0)

1 2 »