Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 28.03.2024, 12:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2017 » Травень » 29 » 2017 рік. 4 тур Чемпіонату області
17:50
2017 рік. 4 тур Чемпіонату області

ФК "Бердичів" 1:4 (0:1) Полісся (Городниця, Новоград-Волинський  р-н)

27 травня 2017 року, 16.06 год.

м. Бердичів, Центральний стадіон

Глядачі: 170 чоловік

Голи: О.Подільник, 71 хв. - А.Яковенко, 27 хв., О.Нечипоренко, 66 хв., О.Максимчук, 74 хв., Д.Вакула, 88 хв.

Довгий час зберігалися нулі на табло. Але врешті-решт гості свою перевагу втілили у забиті м'ячі. ФК забив за рахунку 0:2. Подача з кутового, удар, й на добиванні вдало зіграв Подільник. Проте це не стало переломним моментом в грі. У нас надалі були напівмоменти, удари над поперечкою. А гості з 6-8 забили ще двічі. Дуже старався проти колишніх партнерів з ФК "корінний городничанин" Майкл. Не шкодував їх ніг, за що й отримав жовту. А фани не забували нагадувати "хто  є хто".

Трохи розчарував ФК "Бердичів". Не рахунком, а налаштованістю на гру. Якщо в Кубку навіть при 0:3 хлопці були заряджені, то в цій грі мало старалися. Зрозуміло, що сили (й клас) на сьогодні не рівні. Та грати й битися потрібно завжди!

Вова з базару

Переглядів: 687 | Додав: Криця | Теги: Ульченко, ФК Бердичів, Павловський, Городниця, Подільник, Новоград-Волинський район, Полісся | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Axuramazda  
0
Хм знаючи скільки понтів було у тих вихованців Лисюка сильно радіти їх виступам за Городницю я б не став би) Почесні городнинчани) А взагалі кумедно проводити різні розбірки на рівні чемпіонату області, ще й одного з гірших в країні) Добре що нині не 4 команди в вишці хоч) Щодо Майкла то цікаво як тепір ті кугути сприймають наявність його в їхній команді) Бо коли він був в нас чимало цікавого розповідали) Я особисто був тричі в Городницв на матчах то ж чув) Чи цей сюпер клуб з одним городнинчанином в глухому запарі тепір грає в Житомирі? ( я зараз не в Україні тож чутки лише). Щодо фінансування то чого ви хочете від бюджетного клубу в такі часи з такою інфляцією та найкращим мером у всесвіті? Але краще вже так ніж різні Бараші чи Городницв коли якийсь пузань дасть грошей то зберуть з усієї області команду, ато і кількох киян пригласять а на наступний сезон не заявляться бо я дядька настрою не було. Про існування клубу як економічно гезалежну одиницю навіть сиішно говорити. В Україні на вищу лігу по 300 глядачів ходит з квитками по 300 грн) Тому залишається усім притомним вболівати за свою команду з своїми гравцями тим паче кілька дуже пристойних є) Гончарук для прикладу ( шкода травму важчу переніс) та Павловський. А памятаючи як Майкл починав попередній сезон то й нічого шкодувати, ходив що з "живих мерців" персонаж.

4 Криця  
0
А-а-а?! То ви звичайний "шукач слави". Виграє команда - ходите на стадіон. Не виграє - "це не моє". Не були з часів Матроса? То  Ви трохи пропустили. smile А ми підтримуємо команду ("ходимо, гарлапанимо, верещимо" по-вашому) в будь-якій ситуації. Бо це наша команда. Команда НАШОГО МІСТА. В якій грають свої - БЕРДИЧІВЛЯНИ! А коли вони розслабляються, як в другій половині минулого сезону, то і їм "дістається".

Розбиратися, чому мало грошей? Кумедні: мені що - до Васі зайти спитати? Було б трохи більше, але голова бюджетного комітету Стасік, який є одним із засновників СК "Бердичів", "зарізав". Жаба, напевно, задушила... І Ви не відповіли: спонсорів, готових вкладати у клуб, знаєте?

Розібратися, що в команді? То я розкажу. Один чужинець вирішив, що він пуп землі: хоче грати в нападі - будь-ласка, найвища ЗП серед хлопців - будь-ласка. Але "пусти свиню під стіл, то й на стіл забереться". Він ще й захотів покерувать: почав розказувати, хто, як і де має грати чи не має грати у ФК. Йому пояснили, що малий виріс. І він ображений з соплями побіг у Городницю, прикриваючись Німеччиною, чемпіонством й іншою хєрньою. І хай валить звідси!

5 vyura  
0
розслабляються - тіпа починають бухать?...як сильно їм доставалось? вони про це знали?)))...а чому б не зайти до Васі?...чи проще поверещать про чужинця, який судячі з ваших промов приніс одні проблеми!...спонсорів,я свого часу одному адміну вже казав - як починає своє існування СК, як всі дружно ручки піднімали - не читаючи статута...тільки не зрозуміло навіщо ці перейменування якщо проблема фінансування не вирішувалась?...много букв...стають не цікавими ці розмови...гарлапаньте далі, з вас будуть просто улибатися люди яки дивляться трохи далі...нарешті 
Цитата
І хай валить звідси!
трохи охолоньте - решателі! lol  hello

2 Криця  
0
Дивлячись на писок...

Бердичів, я розумію, вже не Ваше місто? Завтра вискочки з Городниці зникнуть, як кілька років тому, і кому будете тішитись? А ФК грав і гратиме.

3 vyura  
0
та ні Бердичів це моє місто та мені багато чого не подобається в ньому...а плисти за течією я не буду...ходити і вболівати тільки раді того щоб ходити і вболівати це не моє....у вас позиція ходити на матчі і гарлапанити про писок, а розбиратися що робиться в команді, керівництві?чому виділяється саме стільки грошей?скільки іде на откати? чому кращі бердичівляне грають за інші команди? чому команда після матроса топає на місці? а може і в іншому напрямку?.чому деяких гравців основного складу ФК можно зустріти напередодні ігор на танцульках теплими, а після то взагалі пару днів вони на стакані!..і все одно вони виходять зі старту....ні це питання не для вас!...вам прощє верещати про писки!?
P.S.так я насолоджувався ГРОЮ як Майка так і Вакули та Ярощука - футболістів  з міста Бердичів!...їм ваші потуги не заважають показувати футбол та здобувати результат))...на наступних ніби Романюк має завітати?))..продовжуюю спостерігати за принциповістю!))..так як там на рахунок гравців які свого часу грали за баранівський арсенал( це напевно похлещє городніці? нє?))

1 vyura  
0
мені сподобалося applause  : 
Цитата
"хто  є хто"
дивлячись на результат......

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]