Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 28.03.2024, 20:22
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2015 » Січень » 17 » 2015 рік. Кубок міського Голови з футзалу
22:20
2015 рік. Кубок міського Голови з футзалу

S.W.S. 3:9 Штурм

Склад на другу гру на одного футболіста зменшився. Тому залишилися без заміни. І трійки змінювалися вже частіше. Сама гра фанів сподобалася більше за попередню. Була більш змістовніша в атаці. Агресивніша у захисті. Так би мовити зігралися. Ну, й гол всього Кубку, мабуть, забитий саме нами. З центру поля в "дев'ятку"! Навіть з невеликим рикошетом і на такому короткому полі?! Гол-красень! Оплесками зірвалася навіть лавка суперників. А вдруге - ще від фінту Рулі. Коли він, стоячи на місці, прийняв м'яча під себе, гравець Штурму пролетів, і тим же рухом м'яч знову поставив в початкове положення. І це все не відриваючи ноги від шкіряного! Вийшло неймовірно. :)

Так, не здобули результату. Але за довгий час зіграли в своє задоволення. І за збігом обставин навіть стали однією з восьми найкращих команд Бердичева. Все-таки чвертьфіналісти! :))) А продовжимо, якщо складеться, вже у Чемпіонаті. ;)

S.W.S. +:- (4:13 у грі) Патріотична сила

Особливістю цьогорічного Кубку стало його проведення у спортивній залі 26 артбригади. Це вплинуло, зокрема, на кількість гравців команд-суперників на полі: 4 на 4. До змагання, відверто, не готувалися. Не було нагоди зібратися разом. Для багатьох це була найперша гра за кілька місяців. Але, оскільки участь безкоштовна, то вирішили не відмовляти традиції зіграти у Кубку. Суперник, до слова, зовсім невідомий.

Поділилися між собою на дві трійки. Розпочинали фани. "Патріотична сила" виявилися підготовленими і зіграними. Катали м'яча спокійно. А ми, загалом, відбивалися. Щастило. Фанів змінила трійка ФК (хлопці 97 р.н., що залучалися, принаймні, до ФК "Бердичів-2"). Чекали, що додадуть у нашій грі. Але натомість розгубилися і пропустили першими. Видно, що звикли грати на велике поле: постійно запускали довгі, або сильні передачі. Перша половина закінчилася за рахунку 0:4.

В перерві домовилися бити у ворота з будь-якої позиції. Гол можна забити, тільки б'ючи. В другій половині спочатку вийшла "друга трійка". 0:5. І тут фани розсердилися! :) Замінили партнерів і за 3 хвилини - 3:5! "Патріоти" розслабилися, а ми додали і врешті-решт відчули давні зв'язки (на полі). :) Всі кинулися відіграватися. А суперник, на жаль, вдало скористався контратаками. Укінці і на рахунок не звертали увагу. Просто грали і намагалися ще забити. Натомість з десяток разів врятував наш воротар, кілька разів самі з пустих воріт виносили. Й 4:13 у підсумку. Та виявилося, що суперники мали в своєму складі гравців з Козятина. А в Кубку міського Голови мають право брати участь саме бердичівці. А тому "+:-" на нашу користь. Чесно - цьому й не зраділи. І не заперечували, аби "Патріотична сила" продовжували грати далі. Але організатори повідомили, що якщо ми відмовимося, то їх все-одно не допустять, бо відсторонені за порушення регламенту.

То зіграємо ще раз! :) Завтра о 10.20 год. проти "Штурму". Гарна нагода побачитися багатьом фанам узимку.

Криця

Категорія: S.W.S | Переглядів: 781 | Додав: Криця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]