Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 26.04.2024, 16:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2014 » Січень » 21 » 2014 рік. Чемпіонат Бердичева з футзалу
18:11
2014 рік. Чемпіонат Бердичева з футзалу

S.W.S. 3:0 Вакуленчук (Чуднівський район)

(технічний результат)

30 березня 2014 року, 10.40

Суперник не приїхав на гру. Тому здобули технічних три пункти і розділили 7-10 місце в підсумковій турнірній таблиці з іншими командами.

Провести товариську гру згодилися хлопці з ДЮСШ-99. Почали розкуто, за що отримали перший гол. Опісля почали грати по-справжньому. І поступово зламали опір "малих". Тим паче, замін на цей раз вистачало. До рахунку 4:2 боротьба була затята. Але далі гравці зі спортивної школи не дуже й опиралися. 7:3 - перемога фанів ФК "Бердичів". І командна світлина на згадку про змагання після зустрічі.

Та маленька перемога все ж є! Віталій Лабунець - захисник S.W.S. - визнаний кращим захисником Першості! Вітаємо!

 

S.W.S. 4:9 Скіменс

29 березня 2014 року, 12.30

Грали з одною заміною. Не витримали темпу. Втратили можливість посісти 4 місце.

 

S.W.S. 4:3 (2:1) Глухівці (Козятинський район)
23 березня 2014 року, 12.20

Дуже бойова гра була. Вже четвертий воротар спробував свої сили. І, як бачимо, успішно. Глухівці не звикли програвати. А тому невдачі на паркеті перенесли на з'ясування стосунків. Обидві команди поштовхалися, потягали один одного за "шкірки" і навіть в кожній команді хтось зловив у вухо. Мало бути продовження на дворі, але, побачивши, напевно, підмогу фанів, гості швиденько втекли на бусі. До речі, у глухівців це вже, розповідають, з п'ятий подібний випадок на змаганні. Можливо, їх справді варто провчити. Хоча б дисциплінарно?


S.W.S. 7:10 Райз (П'ятка, Чуднівський район)
22 березня 2014 року, 13.30

Постійно йшли попереду. Навіть 7:6 був рахунок на користь фанів. Але не витримали, мабуть, темпу і пропустили вкінці 4 голи, які й позбавили нас залікових пунктів.


S.W.S. 0:2 (0:0) Фенікс
16 березня 2014 року, 10.40
 

Мали три 100% нагоди в першій половині. Воротар суперників виручив, далі в стійку попали. У Фенікса всього лиш один-два справжніх удари здалеку.

В другій половині побігли забивати. І це міг робити ледь не кожний із польових гравців. Навіть з 50 см не попадали по м'ячу перед пустими поротами. Натомість пропустили два випади. І все - гру зроблено.

S.W.S. 6:4 ДЮСШ-99
15 березня 2014 року, 12.40

Тривалий час йшли поруч. А потім, після 3:3, накидали їм більше, ніж вони нам.

S.W.S. 3:5 (1:3) Енерджі
09 березня 2014 року, 11.30
 
На гру вийшли без замін. В Енерджі хоча би одна була. Перші пропустили. Але незабаром зрівняли: несильний удар зблизька від Мелі здавалось би воротар суперника забере без проблем, та не встиг зреагувати. 1:1. Потім в одній з атак Енерджі залишили свій правий фланг неприкритим, і їх гравець у пустий кут воріт не схибив. Далі в атаці правим флангом гравець Енерджі, змістившись, обійшов двох фанів і зблизька пробив третього у воротах. 1:3.
 
Другу половину почали з атак. Хоча могли і пропустити. Брамник зреагував на удар з центру після прострілу ногою. Та незабаром вдалася атака в один дотик: з центру ліворуч і на дальню стійку, де Чистік був влучним. 2:3. І такі каруселі закрутилися! Пройшло ще кілька таких атак, коли не забивали в пусті ворота, коли не реалізовували виходи віч-на-віч. Натомість обрізка в центрі, суперник видирає м'яча, вихід на одного воротаря і, не зближаючись, завдає різкого удару під стійку. Воротар "склався", але запізно. Після цього вдалося ще забити Віталію. 3:4. Але і сили вже хлопців покинули, і азарт 4 гол у наші ворота збив. П'ятий, який вже нічого не вирішував, забили Енерджі  на останній хвилині після штрафного, коли знайшли вільного на стійці, якого не прикрив Чистік. Перша поразка після 4 переможних та нічийних ігор підряд.
 

S.W.S. 3:3 (2:1) БВК-70
02 березня 2014 року, 11.30

 

 

Першу небезпеку створили гравці "виправної колонії": спочатку воротар ногою відбив удар з центру після бічного прострілу, а потім суперник влучив у стійку. Наші пішли в атаку і пропустили контрвипад. Вихід віч-на-віч, сильний удар по центру під поперечку і 0:1. Та ледь не в наступній атаці відігралися. А слаломний прохід Мелі крізь увесь захист суперника взагалі вивів фанів уперед!

 

 

 
Другу половину хотіли зіграти на контратаках. Але помітив, коли закриваємося, то одразу виникають проблеми. Захисники давали бити, й воротар не рятував, хоча зі всіма виходами навпаки справлявся. І рахунок вже не на нашу користь - 2:3. Лише після цього заграли у свою гру. Допоміг і суперник, який назбирав 5 порушень. Однак, пенальті реалізувати не вдалося. Навіть з добиванням - головою на рівні коліна. :) Та свого домоглися. В останні 5 хвилин мали забивати 4 рази! Але тільки нічия. Бойова!


S.W.S. 7:3 (4:2) Нива (Білопілля, Вінниччина)
16 лютого 2014 року, 12.20

 

 

Знали, що всі небердичівські у Першій Лізі - дуже потужні команди. Тому налаштувалися на боротьбу і  перемогли! 2:0, 3:1. Постійно вели попереду на кілька голів. І на кожен влучний удар суперника відповідали двома своїми. :) Одразу зорієнтувалися, що в суперника слід перекрити найактивнішого "рудого". І тоді білопільці зупиняються. А ще вдало підсилив фанів Андрій, які перші ігри пропускав. Саме його гострий пас призвів до четвертого голу і запасу міцності перед перервою.

 

 

 
В другій половині спочатку притислися до своїх воріт, але вдала атака і - вже 5:2! Склалося враження, що саме до цього - першого забитого після перерви - й грали команди. Забила би "Нива" - було б дуже складно. А так: ми отримали крила, а вони "присіли". Після 7:2 гра розвалилася вже й у нас. Кожен хотів завести м'яч у ворота самостійно. :)


S.W.S. 4:3 (3:1) Олімпік
09 лютого 2014 року, 10.40

 

 

Швидко забили. Але й так само пропустили. Удар був з-під захисника, воротар занадто притиснувся до ближньої стійки і м'яч влетів у дальню. Але прицільний удар з місця Сафона знову виводить команду уперед. Олімпік не збирався поступатися. І де не вдавалося переграти у грі, там вони намагалися штовхатися. І ледь не дійшло до бійки.  Таке сталося вперше з нами у цій Першості. Нахабу - здорового дядька - покарали жовтою. Нашому дали за компанію, але не заслужено. Та за це ми їх покарали третім голом. З тим і пішли на перерву.

Друга половина, як і в попередній грі, вийшла слабшою. Спочатку пропустили. Воротар неодноразово грав на випередження. Хотів так вчинити і цього разу: вибіг аж на лінію. Але всі почали кричати, щоб повернувся. Почав задкувати і його спокійно перекинули. 3:2. Ось так: або не виходь, а якщо вийшов, то грати до кінця. Згодом воротар фанів перевів кінчиками пальців удар у поперечку. Запахло "смаленим". Але знову сказав своє слово Сафон! Дальню передачу зі своєї половини спиною до воріт він майстерно замкнув п'яткою. Як в ПлейСтейшен. Шедевр! Потім обрізка Мосі призвела до 4:3. Кілька виходів витягнув воротар. І навіть поперечка зіграла за S.W.S. Але була впевненість, що цю гру втримаємо. Так і сталося!


S.W.S. 3:3 (2:0) Прогрес
02 лютого 2014 року, 9.00

 

 

 

 

Здавалося, що гра буде складною. Адже були відсутні двоє "основних". Крім того, відбулася заміна воротаря: основний вийшов у поле. Але традиційно добре почали (минулу гру не враховуємо). В першій атаці - удар головою. У воротаря. А за хвилину-другу атака правим флангом заверлася голом! Ще кілька хвилин і заробляємо штрафний на лінії воротарського майданчика. Юра зіграв на Ярослава, якого залишили неприкритим. І 2:0! Прогресівці натомість не часто турбували воротаря. Лиш одного разу захисники відверто дозволили розстріляти брамника. Але чи щастя, чи чуйка прикрити дальню стійку врятували команду.

Після перерви продовжували грати у свою гру, хоча коротша лавка запасних давала про себе знати. Грали на межі сил. Тому, можливо, пропустили два дурних голи. В першій ситуації воротар відбив вихід віч-на-віч, але не міг вже фіксувати м'яча, бо він викотився за лінію воротарського. Шкіряний заплутався серед ніг обох команд і більше пощастило супернику. 1:2. А згодом воротар увів м'яча на ближнього Чистіка, який замість спрямувати атаку уперед передачею впоперек поля вивів суперника під удар. 2:2. Та вже в наступній атаці стрімкий прохід вдався Півнюку, який на швидкості обіграв трьох (!) прогресівців і воротаря! 3:2! І ми знову на коні! Після цього фани створили ще з півдесятка 100% нагод забити. Два чистих виходи у Юри, вихід у Павла, вихід Півнюка, якого завалили у воротарському, але судді ковтнули мабуть свистка, простріл на "п'ятачок", після якого м'яч котився лінією, але не закотився. І ще кілька подібних моментів. Натомість прогресівці запам'яталися лише двома по-справжньому небезпечними виходами, які вдалося ліквідувати. Беремо тайм-аут. Лишається три хвилини. Трохи відпочили і продовжили впевнено контролювати гру. І нащо на останній хвилині побігти всім уперед?! Пропустили флангову атаку, вихід віч-на-віч, воротар відбиває, але інший гравець перший на підборі. І 3:3. А троє польових "втикають" у центрі. Як казали після гри глядачі: у "Прогреса" два моменти - три голи, а в нас десять нереалізованих. Прикро втрачати такі перемоги.


S.W.S. 2:4 (1:3) НЕКОМ
01 лютого 2014 року, 13.00

 

 

 

 

Вперше постійно відігравалися. Скоротили до 1:2. Відзначився Півнюк, але він же зробив рахунок 1:3. Від автоголу ніхто не застрахований. Після перерви грали на рівних. На гол суперника відповіли голом-красенем у виконанні Мелі: дальню передачу з власної половини він замкнув головою. На більше не вистачило часу і сил.

 

 

 

S.W.S. 7:1 (2:1) ДЮСШ-98
19 січня 2014 року, 9.00

Розпочали, як і минулу гру дуже добре - двома голами. Але згодом пропустили. І настрій у перерві був тривожний. Цікавий момент вийшов у кінці першої половини. Взяли тайм-аут, але коли повідомили, що до свистка на перерву лишилося 5 секунд, то скасували його. :)

А от друга половина вийшла ударною! Вирішили змінити тактику і почали зустрічати суперника на його половині, перекриваючи всі можливі передачі. "Малі" почали нервувати і помилятися. І за 5 хвилин рахунок вже був 5:1! Окрилені успіхом, не зважаючи на відсутність сил, продовжували в такому темпі до кінця гри. Меля - вже лежачи - скеровував м'яча то в один, то в інший бік і так закрутив голову воротареві, що м'яч закотився од брами майже із нульовою швидкістю. Сміялися - як на пульті! :) А масну крапку поставив Ярослав, який вийшов віч-на-віч і перекинув воротаря! Гол-красень, який нечасто побачиш у футзалі.

S.W.S. 2:6 (2:1) Горизонт (Козятин)
18 січня 2014 року, 13.30

Розпочали дуже добре. Вже перша атака закінчилася влучанням у стійку воріт суперника. А далі дві стрімкі атаки - два голи! Спочатку відзначився Меля, а потім Чистік, який щойно його замінив. Козятинці натомість нічого серйозного створити не могли, хоча м'ячем володіли саме вони. Та поступово сили у фанів стали танути. Не допомагали навіть заміни. І під завершення першої половини один гол гостям Бердичева вдалося відквитати, перед тим ще влучивши у поперечку.

А от у другій половині вистояти, як і створити щось серйозне, не вдалося. До середити тайму рахунок  ще тримався 2:2. Але після 2:4 захист взагалі був відсутній. Адже ще треба було і пресингувати, аби забивати. Найголовніші недоліки - це нестача фізики і невиправданий розіграш м'яча біля власних воріт, коли останній захисник іде обігравати суперника, або під час небезпеки замість винести шкіряного починають з ним "возитися" і втрачати.

 

Категорія: S.W.S | Переглядів: 1090 | Додав: Криця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]