Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 04:25
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2013 » Вересень » 14 » 2013 рік. 6 тур фч Чемпіонату області. "Грай, Бердичеве, грай, твою мать!"
22:08
2013 рік. 6 тур фч Чемпіонату області. "Грай, Бердичеве, грай, твою мать!"

ФК "Бердичів" 3:5 (2:4) "Керамік" (Баранівка)

14 вересня 2013 року, 15.30

м. Бердичів, Центральний стадіон

Глядачі: 80 чоловік

Голи: Киришун, 28 хв., Зеленцов, 41 хв., Данилевич, 51 хв. - до дідька багато і всі не наші

На 14 хв. Данилевич не забив пенальті (поперечина)

Попередження: Киришун, Данилевич, Нагорнюк - ?, ?, ?, ?

Почуття подвійні. Сиджу і думаю, не що, а як писати. З одного боку я не бачив 0:3 в Городниці й 2:6 у Новограді. І те, що я попав на футбол, вже для мене подія. Бо, відверто вже "ломка" брала. З іншого боку, холера, коли ми вдома пропускали аж 5 ?!

Перші хвилини. Дайнега дарує м'яча супернику, той має можливість вийти віч-на-віч, але під крики "фу" фанів губить м'яча, та все ж пробиває. Мазяр м'яча відбиває повз браму на кут. Захисники повзуть, а суперник коршуном налітає на шкіряного, зупиняє прострілює на одинадцять метрів, звідки його колега спокійно відправляє шкіряного у ворота. Аж 5 - п'ять - захисників не змогли дати ради двом гравцям суперників. Далі гра рукою "баранівців" у власному штрафному. Пенальті. Данилевич. Удар. Двічі поперечка. Гол. "Ось Вам". Рахунок не змінився... Не забиваєш ти - заб'ють тобі двічі. Дитячі помилки - і рахунок 0:3. Зіграно не більше 25 хвилин. Ж А Х ! ! ! Лише після цього бердичівляни заворушилися. Удар зі штрафного метрів з 30 Киришуна, і воротар суперника відбиває м'яча у сітку. :) Кумедний гол. Та не рахунок. Баранівці розсердилися - і вже 1:4. До перерви ФК "Бердичів" спромігся ще на один влучний постріл після кутового. Метушня в штрафному майданчику - і Зеленцов виявився в потрібному місці в потрібний час. Трудовий гол. 2:4. Перерва.

Перерва затяглася. Та й не дивно. Ллє і не перестає. Хто ж захоче виходити на таке поле. Та після перерви господарі, на диво, виглядали краще. І хоч рідко доходило до моментів, принаймні, тримали м'яча. Та Середюку набридло спостерігати, як катають шкіряного старші. Взяв ініціативу у свої ноги, обійшов 4 (!) захисників і заробив на собі штрафний. Найкращий гравець поєдинку у складі ФК "Бердичів". Навіс, знову метушня, удари, крики "Рука!" і остаточний удар Данилевича! 3:4. Ожила надія! А з нею і фани, які заспівали і погнали своїх виривати пункти у нахабного суперника. Та 5 гол гостей хвилин через 15 остаточно зупинив бердичівлян. Опісля - жодного небезпечного моменту від господарів. Навпаки, зупинилися. А Середюк тричі і Мазяр десь двічі вибивали (відбивали) м'яча з пустих воріт.

Захист відсутній. Фанів не послухали. Молодь не поставили. Право тренера. Як і обов'язок відповідати за результат. Старалися, мокли, 3 забили. Але Ваш час пройшов. Далі буде. І жорсткіше, ніж петарда і "Грай, Бердичеве, грай, твою мать".

Криця

Світлини з гри:

 

 


Емоції:

Категорія: 2013 | Переглядів: 876 | Додав: Криця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Криця  
0
Враження Джона:
"Ничего не понимаю вообще"/c/ Е. Летов
... Випустити малого останнім захисником і після першої помилки одразу ж його поміняти? І це за сім хвилин його перебування на полі? А що ж треба було робити з захистом після третього голу на двадцятій (!!!) хвилині? А в Новограді після п'ятнадцятої??? Крім Гончарука ніхто не заслуговував заміну? А Креденцер, який за усю гру не зміг прийняти жодної передачі? А Амбал? А Гроня? Ні, вони пречудово відіграли усі дев'яносто хвилин!
Прикро визнавати, що другий сезон поспіль найкращими в нашому складі є житомиряни, і геть зовсім не молодого віку. Але поза конкуренцією наразі Середюк.
Хто винен і з кого спитати? Запитання - риторичне...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]