Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 03:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2012 » Червень » 17 » 2012 рік. 3 тур Чемпіонату області. Як Коростень піротехнічну цноту втратив :)
10:16
2012 рік. 3 тур Чемпіонату області. Як Коростень піротехнічну цноту втратив :)
СК "Коростень" 2:1 (1:1) ФК "Бердичів"

16 червня 2012 року, 16.15
м. Коростень, стадіон "Спартак"
Глядачі: 300 чоловік

Голи: В. Креденцер, 20 хв. - ?, 26 хв., ?, 65 хв.

Про те, що бердичівляни збираються на виїзд, сповіщав прапор "БЕРДИЧІВ" на "Золотому леві" ще за кілька годин до нього. Світлина на його фоні на пам'ять. Контрольний заряд "еФ-Ка "БЕР-ДИ-ЧІВ"! І в дорогу. На авто це вийшло швидко і без зайвої мороки. Ще в дорозі сперечалися: палити чи не палити. Адже Коростень лишався, мабуть, єдиним містом, де ми не відзначалися піротехнікою. Справа в тому, що там на кожній грі по кілька десятків лівоохоронців і комфортабельний автозак. Можливо, це ще наслідок участі у професійній Другій Лізі, де вони пограли у 2007-2008 роках і де з фанами "воюють" по-професійному? І якщо в Мирополі нас 16 чоловік "відбили" свого у двох "стражів", то в Коростені по кількості ми програємо без варіантів. :) Та лишимо їх в спокої. Розберемося на місці.

Після невеликого відкриття, під час якого чомусь тільки гості, тобто ми, :) виконали Славень України, гра розпочалася. Банерна лінія складалася із прапора України із надписом "БЕРДИЧІВ", малого прапора Бердичева, прапора УПА і банера "РАЗОМ ІЗ КОМАНДОЮ". За свистком на поле полетіли стрічки. І вперед! Команди, трохи побуцавши м'яча, взялися за справу. Спочатку коростенці організували вихід віч-на-віч. Але Тарас, підставивши руку, відправив шкіряну кулю повз ворота. 1:0 на користь Панасюка. :) І таких дуелей, врятованих "дев'яток" і вибитих з лінії м'ячів за гру назбиралося, на мою пам'ять, на 6:0. За це неодноразово лунало на стадіоні "ТА-РАС". А незабаром відповіли і гості! Володимир Креденцер вчергове нагадав, що травми досвіду не завада. Прийняв м'яча по центру, ближче до правого флангу, розвернувся і завдав такого потужного удару, що шкіряний від поперечки вдарився у задню частину воріт і вилетів в поле! Аж ми самі не повірили: був гол чи ні. Але це - ГОООЛ!!! Ну, що! Коли, як не сьогодні! Адже, відверто, рідко в Коростені ми попереду. І під переможний гольовий заряд на поле полетіла 20-сантиметрова "хлопавка". Відлуння було вражаюче. :) Зразу позбігалися міліція звичайна, міліція муніципальна, якийсь дідок за 70 і навіть Креденцер попросив: "Тихіше". Оці словесні суперечки "хто розумніший", "хто хитріший" завадили нам подивитися, як коростенці зрівняли рахунок. Та "сині", показавши перед міським головою свою роботу, відійшли. І фанатіння продовжилося!

Після перерви гра продовжилася в тому ж руслі. Із боротьбою та невеликими загостреннями. І зовсім не приємним став другий гол господарів. Зеленцов програв забіг на правому фланзі захисту. Тарас занадто далеко вийшов із воріт. І довелося в стрибку у напрямку воріт, а не, як правило в таких випадках, від них рятуватися від прострілу. А на добиванні спритнішими виявилися коростенці. Хвилин п'ять пішло футболістам ФК "Бердичів", щоб відійти від того шоку. А далі посипалися удари один за одним. Ледь не кожна атака закінчувалася влучним пострілом у ворожу браму. Найкращий момент мав Амбал. Він увірвався з правого флангу у штрафний і потужно чи то пробив, чи то прострілив. Але м'яч не пішов ні в ворота, ні до двох гравців ФК, які набігали паралельно і могли "занести" м'яча у ворота.

Ось так, за значної і потужної, як на останній час, підтримки команди на виїзді, за доволі доброї гри (не стосується захисту) ми, на жаль, програли.

Криця, Бердичів - Коростень - Бердичів

Після Сказаного. І для № 5 СК "Коростеня" - Бондарчука: показати "фак" фанам - це САМОВБИВСТВО ...
Світлини із виїзду:




Категорія: 2012 | Переглядів: 768 | Додав: Криця | Теги: Михайленко, ФК Бердичів, Креденцер, Зеленцов, Майкл, Панасюк, Черниш, Шумило, СК Коростень, Сидорук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]