Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Вівторок, 07.05.2024, 21:48
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2012 » Травень » 13 » 2012 рік. 1/4 Кубку області. Гра-відповідь. "А фінал був близько" (с).
01:57
2012 рік. 1/4 Кубку області. Гра-відповідь. "А фінал був близько" (с).
ФК "Бердичів" 2:3 (0:1) СК "Коростень"

12 травня 2012 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон "Шкіряник"
Глядачі: 400 чоловік

Голи: М. Алан, А. Мкртчан - ?, Бондарчук, ?.

"А фінал був близько" (с). Слова одного із фанів. Почнемо з них. Чому близько? Тому що всі розуміли, що у півфінал на 90% із іншої пари команд виходить "Зоря-Енергія". За всієї поваги до романівців, але перемогти їм СК "Коростень" чи потенційно ФК "Бердичів" не вдасться (не вдалось би). Хіба станеться сенсація року. Тому й вага сьогоднішнього поєдинку була велика. Якщо не півфінал (не будемо все-таки применшувати силу "Зорі- Енергію"), то десь справді 1/3 фіналу. :)

І. Зеленцов, керівник ФК "Бердичів", виставив на гру, якщо не помиляюся, той самий склад, що й виборов нічию у Коростені. І, можливо, все було б добре, тобто ми побачили б на полі "коростенський варіант": боротьба в центрі, на підступах до штрафного, а там, дивись, за підтримки трибун і забили б. Такі думки надходять після побаченого в першій грі. Та сталося непередбачуване! Наші пропустили. :( Прохід правим флангом нападу гостей, простріл, Тарас йде на перехоплення, але не дотягується, і нападник гостей забиває шкіряного як-не-як в пусті ворота. А перелаштуватися, щось змінити бердичівляни не змогли, чи не знали як. І коростенці - клоуни - почали валятися на полі і тягнути час вже у першій половині. Ніхто з очевидців навколо так і не пригадав хоча би одного удару у браму гостей.

Перерва була як ніколи довгою. Мабуть, серйозно розбирали гру. І після відновлення гри бердичівляни зарухалися швидше. Нарешті побачив на полі Амбала. :) Та найголовнішого - голів - не було. І можливостей забити теж. Найактивнішими були Майкл, Шумило. А забивали - коростенці. :( Знову прохід правим флангом нападу СК "Коростень", невисокий навіс, гол. 0:2. Відзначився згаданий у попередньому звіті "професіонал" Бондарчук. Деякі вболівальники потягнулися до виходу. А пристрасті на полі закипіли. Один із гостей нарвався на корпус Майкла і опинився на газоні у своєму штрафному майданчику. Суддя свиснув порушення з боку гравця ФК "Бердичів". Алан  побіг доводити, що він його не чіпав. І це справді так. Ну, якщо коростенці балярини, то хто їм лікар?! Можливо, все би так і закінчилося. Але на поле вибіг тренер гостей і почав сіпатися до судді і Майкла. Після цього кинулися обидві команди. І, як наслідок, Данилевич вирішив захистити своїх. І  вперіщив суддю у бороду. Червона картка.

Але як траплялося і минулого року, у меншості ми забігали краще. Почали намагатися грати через дрібний пас. І одного разу Майклу вдалося вирватися на побачення із воротарем. Але захисник ударом по ногам зірвав цю атаку. Пенальті, який сам потерпілий і виконав. 1:2. Пішло піднесення і навіть вірилося, що все ще можна виправити. Але кутовий у виконанні гостей: навіс, Тарас на виході не дотягується, а Михайленко на стійці не дострибнув, і - 1:3. До виходу потягнулися цілі гурти вболівальників. Але стрімка атака бердичівлян змусила "вірних" глядачів озиратися і жалкувати про свій вчинок. Це знову Майкл. На цей раз швидко пройшов лівим флангом і сильно прострілив, а Макарону залишалося тільки підставити ногу. 2:3. Мала втіха. На більше не вистачило часу. А, можливо, вміння. Бажання у гравців було.

Гравці подякували гуртом за підтримку. Майкл традиційно підійшов потиснути кожному руку особисто. Але це не замінить смутку, розчарування, злості. Не у формі Жула. Не надійний білявий захисник із Житомира. І це було видно ще у першій грі чвертьфіналу. Навіщо їх ставити в основу? При цьому Грабець, Самсонюк, які вже встигли відіграти у цьому році за ФК, знаходилися на трибунах, як звичайні глядачі. Я не знаю їх рівня готовності. Але, впевнений, що Малашин замінив би Жулу значно ефективніше. Ну, й Вова Креденцер. Ой, дуже невчасно його "поламали". Минулого сезону він чимало ігор витягнув наодинці. І в цьому без нього, як видно, ніяк.

Фани. Їх було п'ятеро. І для такої кількості позаряджали дуже добре. Насправді ще з десяток фанів сиділо поруч без видимих емоцій. Але щодо їх поведінки слів цензурних не вистачає.

Двічі підряд нас у дорозі до фіналу Кубку області зупиняли ФК "Бараші", вже двічі підряд - СК "Коростень". Зате Попільня у нас фартовий суперник :))) :(

Криця

Звіти інших очевидців:
1. Звіт "Бердичева спортивного".
2. Звіт газети "Ріо-Бердичів".
3. Звіт газети "Бердичів Діловий".
4. Звіт газети "Бердичівські новини".

Світлини з гри з мережі Інтернет:




Відео ТРК "Вік":

Категорія: 2012 | Переглядів: 743 | Додав: Криця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]