Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 26.04.2024, 09:31
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2011 » Липень » 4 » 2011 рік. Перенесена гра 2 туру Чемпіонату області. День Чупакабр
17:09
2011 рік. Перенесена гра 2 туру Чемпіонату області. День Чупакабр
ФК "Радомишль" 2:0 (2:0) ФК Бердичів"
 
02 липня 2011 року, 16.15
м. Радомишль, стадіон: місцевий
Глядачі: 250 чоловік
 
Голи: Зборовський, ?
 
Виїзд вийшов веселим. Навіть попри поразку. Трохи поборолися з дощем (не скидали швидкості, аби встигнути) і за півтори годинки були вже в Радомишлі. Те, що в місті "нечисто", почали здогадуватися одразу. Під'їхали спитати дорогу не то у хлопця, не то у маятника (бо розрізнити з першого разу, чи то він махав нам рукою, чи то його хитало було важко). Поблукавши містом, за кілька хвилин знайшли стадіон. Команди, вірніше господарі, ще розминалися, а за п’ять хвилин "до бою" були готові і ми.
 
Обидва колективи фізкультури почали жваво. Мабуть, вирішили відразу показати, хто є хто. Ми, як лідери Чемпіонату, а господарі, чий склад на 95% збігався зі складом цьогорічного володаря Кубку області "Пресу", як переможці згаданого Кубку. Не відставали і фани. Чотири стрічки й кілька підряд зарядів мали додати снаги нашим хлопцям. Події змінювалися дуже стрімко. Небезпечно пробивав Вакула з правого кута штрафного майданчика. На місці воротар. Удар гравця господарів і Тарас Панасюк у високому стрибку переводить м’яча у поперечку й за лінію поля. Прохід лівим флангом Вакули, простріл, і Креденцер з 10 метрів (!!!) замість попасти в пусті ворота посилає шкіряного над поперечкою. Насичена атака ФК "Радомишля", удар з-за меж штрафного майданчика, рикошет, 1:0. Вихід віч-на-віч Креденцера із воротарем під гострим кутом з лівого флангу, лише кутовий. Подача з лівого флангу атаки господарів, удар головою, 2:0. Ось так. Ми їх били-били, били-били. А залітало у нашу браму. Далі про гру (після 20-тої хвилини) й розповідати не хочеться. Можна згадати лише удар Вакули, удар відчаю, як кажуть, якого той завдав під крики фанів "та бийте ж по воротам!". Решту часу бердичівляни незрозуміло вовтузилися із м’ячем.
 
Друга половина – подібна до першої. Тільки тут взагалі не було жодної активності у перші хвилини, чи якогось спланованого чи стихійного штурму. Один удар Креденцера, коли шкіряна куля просвистіла над хрестовиною воріт суперника. Натомість радомишляни могли і збільшити рахунок. Але Тарас не вперше врятував свій клуб від ще більшої ганьби, "взявши" вихід віч-на-віч.
 
Що трапилося? Моя думка: недооцінка, нереалізація своїх можливостей і, здалося, відсутність згуртованості. Наприклад, Креденцер обіграв двох, якраз добре було віддати пас на Вакулу, що забігав у штрафний, але Володимир продовжує возитися з м’ячем і двоє інших гравців суперника забирають м’яч. На справедливе зауваження тренера капітан огризається "чому не просив?!" (а повинен був?). І ще був момент, коли Креденцер не пояснив, а "визвірився" на Дмитра. Інший приклад. Так само починає "водитися" з м’ячем Лисюк-менший, втрачає його, і на зауваження тренера закриває останньому рота. За такого відношення – не допомоги, а послуги, зірковості, поділу – після ще однієї поразки ця команда розвалиться. Ми подібне проходили в розпал сезону 2007 року…
 
Ну, а веселого... Чергові місцеві "синяки". Один діставав "нашого" Майкла, але замовк після слів "та ти не біліший від нього". :) Інший, "залитий в дошку", "з туманом в очах", ледь вписався на "дев’ятці" у поворот за сантиметрів 20 від нашого авто. Інша, як їхали назад, вийшла з лісу прямо на дорогу. Склалося враження, що це якийсь День Чупакабр! :) Ну, й адмін після допінгу видавав такі штуки, що не передати. Навіть я всього не бачив. :)))
 
А зарядили на славу, і дим попалили, і гравці ФК, що сиділи поруч, не знали, чи дивитися на гру, якої не було, чи з фанами підспівувати . ;)
 
Криця, Бердичів - Радомишль - Бердичів
 
Світлини з виїзду:

Відео fcberdychiv.pp.net.ua:
Категорія: 2011 | Переглядів: 823 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Південно-Західна Трибуна, Вакула, Креденцер, Майкл, Панасюк, Лисюк, чупакабра, ФК Радомишль, Зборовський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]