Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 15:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2011 » Травень » 2 » 2011 рік. 1/8 Кубку області. Перша гра. Чудова гра у чудову погоду
22:23
2011 рік. 1/8 Кубку області. Перша гра. Чудова гра у чудову погоду
ФК "Миропіль" 0:4 (0:2) ФК "Бердичів"
 
02 травня 2011 року, 15.00
смт. Миропіль, стадіон "Кам'янка"
Глядачі: 180 чоловік
 
Голи: В. Криденцер, 5, 50 хв., Д. Вакула, 10 хв., А. Романюк - 60 хв.
 
Класний виїзд. Емоційний. Особисто чекав чоловік 6 від сили. А тут невелика відстань і гарне залізничне сполучення посприяли тому, що зібралося аж 14 фанів!
 
Вже на вокзалі око тішили різні групки фанатів, які, коли зібралися разом, утворили чималий гурт, що виділявся галасливістю і жартами. :) Дорога пройшла спокійно і швидко: в розмовах, картах і навіть залицяннях до дебелої провідниці. :)
 
Миропіль зустрів нас дощиком, який так і не припинявся ні на хвилину до нашого від'їзду, і чималим, як на селище, будинком вокзалу. Шлях до стадіону подолали хвилин за 15-20 пішки. При цьому своїм виглядом спонукали місцевих лише до одного питання: "Сьогодні футбол?". І ось стад де Кам'янка оф Миропіль еФСі. Затишний стадіончик із ошатним приміщенням роздягалень, із відстанню у 3 метри від трибун до лінії поля (сам заміряв). Але поле … горби і ями. Наш "Шкіряник" у порівнянні з ним – тризірковий.
 
До гри – дві години. Організували нічогеньку лавку із того, що Бог послав на Великдень і Проводи. Але, як кажуть, скільки не бери, в кіоск бігати двічі. :) При цьому встигли попри заборону перетягнути тренувальні ворота на свій бік (ну, банери якось треба було повісити), ще й трохи селище розгледіти. Час тягнувся неймовірно довго. Розраховували, що гра почнеться, як писалося на афішах, о 14.30. Та рідний ФК під'їхав, як визначено хведерацією, на 15.00. І вихід гравців з буса, і на поле двічі зустріли зарядами. Це свідчило, на скільки ми зачекалися гри.
 
І ось. Свисток, стрічки, хлопавка. Ледь не перша атака і зовсім несильний удар Криденцера несподівано для всіх обернувся на ГОЛ! Це м’ячик вдарився об один із згаданих горбиків перед воротарем і, перелітивши через нього, опинився у сітці. Смішний, але гол. В хід пішла ще одна хлопавка. Незабаром вихід віч-на-віч ударом від стійки втілив у другий гол Дмитро Вакула. Такий впевнений початок ФК "Бердичів" і гарна "артпідготовка" фанів сприяла підтримці без зупину. Тим виїзд і має переваги перед домашньою аудиторією. У хід йшли усі заряди, пісні, які хто знав, пригадав і навіть новенький для нас (але не для стадіонів Європи) "о-хо-хо-хо-хо".
 
Тільки почалася друга половина гри, як Криденцер робить дубль. Нарешті, згадуючи гру з "Арсеналом", Володимир зумів реалізувати свій вихід. Обійшов воротаря і повз захисника, що поспішив на допомогу, пробив у сітку. 3:0! І тут, на загальне здивування миропільчан, у хід пішов дим. А ми то знаємо, як він димить у дощову погоду. Зупинка гри, трабли з міліцією, які скрутили одного з "крайніх" фанів. Але в буквальному сенсі слова, відбивши свого, продовжили шизіти на повну вже на голому торсі. І так до кінця гри у зливу, яка не припинялася. ФК встиг ще одного заштовхати під час кутового. 4:0. Міг відзначитися і Малашин, який з правого "фанатського" флангу зі штрафного закрутив у поперечку. Та більше голів не побачили. Та, мабуть, більше миропільцям й не потрібно було. Адже для них це справді було свято футболу. В таку "чудову" погоду зібрати на 5 тисяч населення майже 200 вболівальників і Бердичів не завжди здатен. На кінець гри Лисюк дав пограти, здається, усім запасним, які, втім, доволі гарно себе показали. Чи, можливо, суперник втомився-змирився. Навіть запасний воротар бердичівлян, для якого це був дебют, показав свою вправність, витягнувши шкіряного з дев'ятки.
 
Свисток. Подяка від гравців і миропільчан (!) за гарну підтримку. Трохи побешкетували на станції, і додому. "Чудовий" дощ привезли, здалося, із собою. :)
 
Криця
Світлини з виїзду:

   
Відео Південно-Західної Трибуни:
Відео з мережі Інтернет:
Категорія: 2011 | Переглядів: 949 | Додав: Криця | Теги: Поддільник, ФК Бердичів, Криденцер, S.W.S., ФК Миропіль, Романюк, Вакула, Південно-Західна Трибуна, Кубок, Панасюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Khan  
0
What an awesome way to explian this-now I know everything!

2 Криця  
0
Я безпосередньо не спілкувався з Вами чи не Вами. Мені так передали, що "не можна". Можливо, потім, коли Ви побачили для чого їх тягнули, питання знялося. Але це не так важливо. Взагалі хотів би подякувати за більш-менш гостинний прийом. Ідеально, мабуть, не буває. Розумію, що в нас теж є "подарунки". smile Та в порівнянні з іншими виїздами місцеві дуже адекватні і привітні. wink

1 Андрій  
0
*-При цьому встигли попри заборону перетягнути тренувальні ворота на свій бік-*
Хлопці ви дійсно гарно вболіваєте. Але ворота ВАМ ніхто не забороняв брати. А навпаки пішли на зустріч, щоб було красиво.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]