Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 19.04.2024, 11:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2011 » Травень » 19 » 2011 рік. 1/4 фіналу Кубку області. Гра-відповідь. "Стріляй!" (с), або "у Вас класна банда" (с)
01:28
2011 рік. 1/4 фіналу Кубку області. Гра-відповідь. "Стріляй!" (с), або "у Вас класна банда" (с)
"Нива" (Попільня) 1:2 (0:1) ФК "Бердичів"
 
18 травня 2011 року, 17.30
смт. Попільня, стадіон "Шкільний"
Глядачі: 160 чоловік
 
Голи: В. Криденцер, 15 хв., Д. Вакула 55 хв.
 
В Попільню задумували добиратися так само, як і в Миропіль – на собаках. Але будній день зламав наші задуми. Робочий день, і добре хоч на 17.30. Є можливість втекти з роботи на годинку. Виїхали о 16.30. Весела музика, приємні враження від природи й наших доріг, і 70 з лишком км пролетіли майже непомітно. О 17.27, покружлявши перед тим трохи Попільнею, під'їхали під стадіон.
 
Кількість глядачів потішила око. Більше сотні, і ще підходили. Тільки усі сховалися в затінок на західній стороні. Але ми не шукаємо легких шляхів! :) Тому обрали місце під палючим сонцем, але зі стоячими місцями (бетонні ряди від знятих колись лавок; ось так би в Бердичеві нам лишили хоч клаптик трибуни). Поки дійшли до визначеного місця, гра розпочалася. Проходячи повз тренера попільнянців усміхнуло його: "Хлопці, будь-ласка, трохи далі від роздягалень, а то від диму там не буде чим дихати". :))))))) Розчарував лише парканчик. На "Шкірянику" малий, а тут взагалі … слова не підбереш. І як завжди виникло питання, на що вішати банери. Та не з таких ситуацій викручувалися! :) Знайшли якихось два обаполи, прикрутили їх до згаданого парканчика (фанатський набір завжди з собою ;) ), і опори під прапор готові.
 
Трохи вбулися і позначили своє перебування на стадіоні "хлопавкою" та зарядами, що полетіли вслід за нею. І нічогенько так позначили. Бетонні трибуни створили такі звук і луну, що перестало у вухах дзвеніти хвилин за п’ять. Команди теж в боргу не залишилися, особливо ФК "Бердичів". Після невеличкого штурму господарів до справи взялися бердичівляни. Атака за атакою, і тільки Вакула мав десь три виходи чи можливості для влучного завершення зусиль партнерів. Особливо, гостро вийшло, коли Дмитро вже перед лінією воротарського майданчика накрутив двох захисників, і опинившись перед воротарем, пробив у ближній кут. На жаль у сітку із зовнішнього боку. А можна було і в дальній цілити, і колеги паралельно набігали. Але те, що не зробив Вакула, втілив у життя Криденцер. Вихід віч-на-віч і досвід не підвів. :) 0:1. Після цього темп гри спав. Наші ніби й продовжували атакувати, але робили це якось ліниво. Натомість "Нива" після двох навісів з правого флангу (хто там в нас грає?) могла зрівняти рахунок. Особливо небезпечним був удар головою попільнянця від газону в протихід Панасюку. Вже всі місцеві кричали гол. А м’яч, посміявшись з них, перелетів в сантиметрах від дальньої дев'ятки.
 
В перерві Лисюк, мабуть, додав мотивації нашим футболістам, тому що другу половину вони почали, ніби за плечима й не було запасу у три м’ячі. І хвилин за десять Вакула таки забив свій гол у цій грі. Тільки фани проспали цей момент. :( Хтось заряджався позитивом, а хтось проводив інструкцію, як краще запускати стрічки. :))) Ну, от після голу вони й полетіли на поле. Розсмішило, як боковий реагував: "Блін, треба тікать". І вже тікаючи, кричав: "Стріляй!" :)))))))))
 
Після гри подяка від футболістів, місцевих – "класна у Вас банда" – і навіть від тренера. Що ж, усіх з виходом у півфінал! Вдруге підряд. Як там, у фанатів кажуть: "Прощай, мамо, я на Коростень!". :)
 
Криця, Бердичів – Попільня – Бердичів
 
Після Сказаного. Згадав, попільнянці ще й забили наприкінці. Тільки на цей гол ну ніяк не відобразився на загальному настрої і враженнях.

Світлини з виїзду:







Відео з виїзду:
Категорія: 2011 | Переглядів: 740 | Додав: Криця | Теги: нива, ФК Бердичів, Криденцер, Данилевич, Лучук, Вакула, Лозовий, Попільня, Панасюк, Шумило | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Adamu  
0
Kudos! What a neat way of thinknig about it.

2 Криця  
0
Дякую. Країна повинна знати своїх героїв: cool Джон, Балу, Федя, VeLL "and myself". smile

1 Axuramazda  
0
Чудовий звів? А якою була кількість "банди" ?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]