Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 10:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Серпень » 30 » 2010 рік. 9 тур Чемпіонату області
04:44
2010 рік. 9 тур Чемпіонату області
ФК "Бердичів" 0:2 "Зоря-Енергія" (Романів)
 
28 серпня 2010 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон "Шкіряник"
Глядачі: 140 чоловік
 
Голи: ?, 27 хв., ?, 68 хв.
 
Гра мала бути цікавою. І команди знаходилися поруч у турнірній таблиці. І реванш за поразку у першому колі потрібно було взяти. Та й взагалі хотілося пересвідчитися, що успіх у Радомишлі був не винятком. Перед грою Неофіційний сайт ФК "Бердичів" провів нагородження кращого гравця клубу 2009 року за версією вболівальників - Дмитра ВАКУЛУ. Тому необхідний заряд позитиву команда від вболівальників отримала. І мала виходити та забивати голи.
 
Бердичівляни одразу взяли ініціативу у свої ноги. Контролювали м'яч і зробили кілька навісів з правого флангу. Один з таких після скидки Романюка головою завершував Малашин. Трохи невлучно. Одразу після цього Подгорський в черговій атаці "обрізається" в середині поля й дарує супернику вихід віч-на-віч із Панасюком. На щастя, Тарас (не востаннє у зустрічі) цю дуель виграв. Це мало стати сигналом для бердичівлян діяти обережніше у захисті. Однак, дуже хотілося забити. А "Зоря-Енергія" вдало діяла на виходах, використовуючи звільнені фланги. І в середині першої половини гри після "енного" виходу на побачення із суперником наш воротар уже був безсилий. 0:1. До свистка на перерву бердичівляни ще мали один напівмомент після тої ж подачі з правого флангу - м'яч пролетів в метрі над хрестовиною. Але Тарасу в цей час доводилося вступати у гру набагато частіше за свого колегу із Романова.
 
У другій половині гра вирівнялася. Бердичівляни тільки робили вигляд, що шукають шляхи до воріт гостей. А останні крім контратак стали проводити ще й обдумані комбінаційні атаки. Як не прикро, але до нашого штрафного майданчика вони доходили значно простіше за наших футболістів. І в середині тайму гравець "Зорі-Енергії" красивим ударом в падінні через себе забезпечив майже недосяжну різницю у два м'ячі. 0:2. Господарі після цього "видушили" із себе кілька "ударів відчаю". А одного разу могли і забити. Та гравець, що увірвався у штрафний з правого флангу не зумів пробити воротаря, який діяв не менш надійно за свого колегу. Ось і все. Час, а разом із ним і останні надії, розмокали під вже осіннім дощем.
 
Південно-Західна Трибуна відзначилася банером із привітанням гостей із "успішним" виступом у Кубку аматорів (суперники бердичівлян поступилися у двобої із представниками Київської області із загальним рахунком 0:13): "ВІТАЄМО З УСПІХОМ У КУБКУ АМАТОРІВ! ;-)". Він провисів першу половину, а у другій був спалений у одному великому багатті (див. першу світлину), що змусило лівоохоронців підвестися і прогулятися аж із протилежної трибуни. Спалений на вихід команд у другій половині зустрічі "дим" їх аж ніяким чином не потурбував. :) Загалом підтримка, як вже дехто висловлювався, відповідала грі команди. Заряджати було бажання у одиниць. Тому протягом гри пролунало всього кілька зарядів. Єдине сподобався заряд "без зупину" у останні три хвилини. Після фінального свистка, коли півкоманди ФК "Бердичів" покинули поле, решта гравців згадали про фанів і таки подякувала їм за підтримку.
 
Враження? Настрій? Іронічні ... :) І щодо гри, і щодо підтримки...
 
Криця
 
Світлини з гри:
 
Відео:
Категорія: 2010 | Переглядів: 980 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Вакула, Зоря-Енергія, Романів, Дейнега, Панасюк, Шумило, кращий гравець, Подгорський, нагородження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]