Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 19.04.2024, 23:59
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Січень » 20 » 2009 рік. Перенесена гра 2 тур. Добро перемагає бабло
17:23
2009 рік. Перенесена гра 2 тур. Добро перемагає бабло
ФК «Бердичів» 3:2 (1:0) «Звягель-750» (Новоград-Волинський)
 
11 липня 2009 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон «Шкіряник»
Глядачі: 350 чоловік
 
Суддя: Петро Петрусь (Житомирський район)
 
ФК «Бердичів»: 23. Тарас Панасюк (к); 3. Артем Лозовий; 4. Сергій Данілевич; 14. Дмитро Коломієць; 18. Віталій Лабунець; 11. Валентин Ярощук; 10. Андрій Романюк (17. Віталій Острожинський); 7. Ярослав Блоцький (16. Артем Мкртчян); 6. Максим Малашин (12. Ярослав Грабець); 19. Олександр Майданюк (8. Віталій Михайленко); 15. Дмитро Вакула
«Звягель 750»: Максим Дубров, Віталій Ванжура, Ігор Вакуленко, Роман Весельський, Дмитро Ржонковський (Ігор Ковальчук), Дмитро Лободін, Михайло Войтович (Михайло Перебийніс) (Віталій Балан), Дмитро Горбаченко (к), Андрій Диняк (Ігор Носарєв), Олександр Загривий (Анатолій Корнійчук), Ярослав Корнійчук
 
Голи: Дмитро Вакула, 10 хв., 90 хв., Валентин Ярощук, 67 хв. – Ярослав Корнійчук, 47 хв. з пенальті, Дмитро Горбаченко, 88 хв.
 
Гра обіцяла бути цікавою. Адже з одного боку «Звягель-750» на виїзді поводиться, як винищувач, - 2 перемоги із різницею забитих-пропущених м’ячів 14:3. А з іншого ФК «Бердичів» удома дуже непоступливий. І, дійсно, поєдинок видався ще більш захоплюючим, чим гра-відкриття Чемпіонату із «Коростенем»! (Тоді бердичівляни теж перемогли 3:2.) Бо опонентів із ФК «Коростень» не було. (с) І від себе додам, бо палили протягом усієї гри! ;)
 
Для початку зустрілися зі Shved’ом, якому подарували повний пакет «Бердичівського». А за час до гри встигли не тільки поспілкуватися, а й у його присутності підготувати банер: «ДАНІЛА ІЗ ДНЮХОЮ ! ! !», який під заряд «Данилевич!» успішно був піднятий на вихід команд на поле. Заздалегідь був приготовлений і банер про бердичівлянина у складі «Звягель-750» Анатолія Доманського. Та він на гру не приїхав. Ну, що ж, чекатимемо виїзду. ;)
 
Хлопавка – стрічки – поїхали! Команди почали без розвідки. Одразу стало видно: бердичівляни вийшли на поле зосередженими та налаштованими на боротьбу. Й відповідали атакою на атаку. І в одній із них Дмитру Вакулі вдалося проштовхнути м’яча у сітку! 1:0 ! ! ! Радості не було меж! На поле полетіла ще одна хлопавка, а над Південно-Західною Трибуною запалав «вроцлавський вогонь». Оце так початок! Гості намагалися чим швидше відігратися. Та бердичівляни вміло захищалися. А під час контратак, коли наші не встигали повернутися, браму в кількох виходах віч-на-віч рятував Тарас Панасюк. Чудову можливість забити мали і господарі. Однак все той же Вакула не зумів скористатися «побаченням із воротарем». Гра була напруженою і з гольовими моментами. А тому глядачам на трибунах подобалося дійство, на яке вони запально відповідали. Зокрема, повеселив епізод із виконанням штрафного гостями. Наші двоє захисників, які стали у стінку поступово наблизилися до м’яча метри на два. І суддя, не вагаючись, дістає із кишені жовту картку бердичівлянину. «За що?, - посипалося із трибун, - адже гравець не просив виставити стінку?!» А фани нагадали судді його орієнтацію в стилі Elton’а John’а. І тут, напевно, суддя вирішив заперечити. І показав жовту … гравцю «Звягеля-750». А перед тим Горбаченко, що виконував штрафний, вгамселив мяча у гравців, що стояли майже впритул поблизу нього у стінці.
 
Друга половина зустрічі. Не встигли, як кажуть, глядачі зайняти свої місця на трибунах, як вже на першій хвилині прохід гравця суперників прафим флангом у штрафному майданчику зупинили, на думку судді, з порушенням правил. Чи було там порушення, чи ні, з іншого кінця поля сказати важко, але після перерви суддю ніби підмінили. Будь-яке падіння – свисток у нашу сторону. А відверті грубощі гостей суддя не помічав. Отже, пенальті – удар – 1:1. А розчарування над стадіоном розбила вщент чергова хлопавка та заряди Південно-Західної Трибуни. І футболісти нам віддячили. Після виходу на заміну Грабця заграв лівий фланг нападу ФК «Бердичів». Саме звідси взявся виконувати штрафний Валентин Ярощук. М’яч після його сильного удару із закруткою пролетів повз ноги і голови гравців та руки воротаря! ГОООООЛ ! ! ! Неймовірно! Ніхто не вірив, що ми перемагатимемо «Звягель-750». А рахунок вже 2:1 ! ! ! На бігових доріжках зявляються фани S.W.S., а на поле летять «блискавка» та зв’язка тортових свічок (в Данилевича ж День Народження!). Суддя навіть не дозволяв вводити мяча у гру, даючи змогу догоріти усьому переліченому. А, можливо, просто насолоджувався? :) А «Звягель-750» виглядав розгубленим. Так, вони продовжували володіти м’ячем. Та час спливав, а біля воріт Панасюка, на відміну від першої половни гри, «звягельці» так нічого суттєвого і не створили. Зате бердичівляни змарнували два чистих виходи віч-на-віч Артема Мкртчана. А ще з десяток разів виходили один в один та два на два. І тут гру взяв у свої руки суддя. Відбиваючи м’яч, Тарас опинився на землі. М'яч у нього вибили з рук, не соромлячися довбасити лежачого, ніби злодія, - це ж «напад на воротаря!». Крім того, у зазначених двох гравців суперника було положення поза грою. Та суддя, який перебував у метрі (!) від події, показав на центр. Здавалося, усе - кінець. Та не здалися гравці, які подарували маленьке свяло для душі. Вакула накрутив у штрафному майданчику і захисників, і воротаряя, і зробив рахунок 3:2 ! ! ! ! ! ! ! ! ! Трибуни вибухнули! А з п’ятнадцятеро S.W.S.-івців вибігли на поле святкувати разом із командою! Важка перемога. Але тим солодша !
 
І хотів підняти й таку тему. Так нахабно, як поводили себе так звані фани «Звягеля-750», не поводив себе ніхто, навіть фани «Хіммашу». Засвистування гравців ФК «Бердичів» під час замін, словесні провокації, вибігання на поле для зясовування стосунків із суддею і гравцями, непристойні жести… За що опустили їх словесно, а наша команда покарала їх остаточно. І їх щастя, що покарала команда. Ми «розтанули». Адже після гри готові були «зриватися». Тому задумайтеся, поки не пізно, ЯК ВАРТО СЕБЕ ВЕСТИ НА ВИЇЗДІ У БЕРДИЧЕВІ ! ! !
 
Після Сказаного.
1. Команду активно підтримували 40 фанів. Південно-Західну Трибуну прикрашали банер «БЕРДИЧІВ», невеликий прапор Бердичева та банер «S.W.S.». Використовували невеликі прапор України, прапор ОУН-УПА, прапор у кольорах клубу, дворучник «ВЛУЧНИЙ ПОСТРІЛ». До гри підготовлено банер «ДАНІЛА ІЗ ДНЮХОЮ ! ! ! В честь Дня Народження Сергія Данилевича, що відбулося 2 липня.
2. Із Новогрда-Волинського прибули підтримати свою команду прибули в одному автобусі із нею вболівальники клубу. На гостьовому секторі серед вболівальників виділялися 9 активних фанів. Гостьовий сектро прикрашали банери «ZVYAGEL FANS» та «ZVYAGEL GRAD», клубний прапор.
3. Протягом гри фанів намагалися заспокоїти сторонні люди. :) Нас не зупинити!
4. До домашньої гри, як завжди, було підготовлено програмки. Дякуємо «Бердичівським новинам» за їх кольорову якість і співпрацю загалом. ;)
5. Гравцям після переможного поєдинку завдяки одному із підприємців Бердичева виплачено передбачене на гру харчування.
6. Набирав двічі, бо перший раз комп’ютер «завис».
 
Криця
 
Світлини з гри від Рулі, vitber'а, ТРК "ВІК":
 
 
Відео від Південно-Західної Трибуни (дякую Рулі):       Відео від ТРК "ВІК":                  
 
Категорія: 2009 | Переглядів: 1345 | Додав: Криця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]