Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 01:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Грудень » 18 » 2008 рік. Пропущена гра 15 туру Чепіонату області. "Металург" - Чемпіон ! ! !
15:30
2008 рік. Пропущена гра 15 туру Чепіонату області. "Металург" - Чемпіон ! ! !
ФК «Бердичів” 0:2 (0:0) "Металург” (Малин)
 
8 жовтня 2008 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон "Прогрес”
Глядачі: 150 чоловік
 
Суддя: Віталій Невинний (Чуднів)
 
ФК "Бердичів”: 1. Тарас Панасюк; 17. Віктор Карабан (15. Олексій Сінько); 4. Олександр Іващенко; 2. Констянтин Мороз (19. Дмитро Худинець); 3. Віталій Лобанчук; 11. Іван Самсонюк; 12. Віталій Тараба (16. Олександр Прачук); 10. Андрій Козлюк; 5. Ігор Шумило (к); 8. Олександр Бондар (20. Ярослав Грабець) (14. Максим Кармазін); 9. Дмитро Вакула.
Запасні: 21. Ілля Гончаров; 6. Сергій Маракулін.
 
Відкриття сезону Дитячо-юнацької футбольної Ліги Житомирської області для ДЮСШ м. Бердичева у цей день зумовило перенесення поєдинку із вуже звичного "Шкіряника" на напівзруйнований "Прогрес". Та попри вдсутність сидінь та будь-якої реклами стадіон зібрав не менше 150 глядачів. Після 40-50 на згадуваному "Шкірянику" це тішило серце небайдужого вболвіальника.
 
ФК "Бердичів" до гри із майже-Чемпіоном підійшов відповідальніше, ніж до попередніх поєдинків. Знову на полі ми бачили Шумила, запросили із Вінниці Бондара, що відіграв початок цього сезону за клуб, із ФК "Бердичів-2" у ворота поставили Тараа Панасюка, а в напад відрядили Вакулу ("СуперВакула" його жартома називають вболівальники).
 
Це відбилося і на самій грі. Небезпечні моменти виникали і біля одних і біля інших воріт. В той же час, що приємно, гостріше діяли господарі. Після прострілу з правого флангу бердичівляни повинні були забивати. Але воротар малинчан дивом таки дістав м'яча у нижньому куті, відбивши його на кутовий. Згодом ще удар - біля стійки. Малинчани мали момент після навісу з правого флангу, коли захисники дозволили пробити нападнику гостей. Панасюк навіть не ворохнувся, але м'яч, на щастя, пройшов повз дальню стійку. Кілька раз гості створювали небезпеку у штрафному майданчику, але захисники вчасно виносили шкіряного подалі. Цікавий момент виник під кінець першої половини. Малинчанин ввійшов у штрафний майданчик, захисник чисто вибив м'яча, але нападник гостей, перелітаючи-перестрибуючи через його ноги, чи то чіпляється, чи то сам падає, але опиняється на газоні. Свисток! Невже пенальті?! Ні. Жовта за симуляцію. До того ж, суддя навіть не дочекався, поки винуватець підведеться. Проте такий крок Невинного, вважаю, подіяв. В подальшому натяків на імітацію порушень на полі не було помітно.
 
Друга половина зустрічі розпочалася приголомшливо. Після затяжної атаки і кількох блокованих захисниками та воротарем ударів м'яч потрапляє у стійку і котиться вздовж лінії воріт. Наші захсники СТОЯЧИ за цим спостерігають, а малинчанин натомість коршуном кидається на м'яч і вганяє його у сітку. 0:1. Такий непоганий перший тайм у виконанні бердичівлян, і на тобі, знову відігруватися. І ФК "Бердичів" мав таку нагоду! Це "СуперВакула" класно уникнув "положення поза грою", вибіг з-за спин захисників, миттєво відірвався від найближчого метрів на 7-10, зблизився із воротарем і пробив. "Гол! ...! Штанга" (с) Бердичівські вболівальники довго ще хапалися за голови та лаялися. Натомість зусилля малинчан подарували їм ще другий гол. Після цього бердичівляни "зупинилися". Фани ж продовжували гнати своїх уперед. І таки трохи "розворушили" гравців. Були можливості після штрафних. Проте удари Іващенка, Бондара пройшли в півметрі над поперечкою А от після удару Амбала воротар кінчиками пальців дістав м'яча, шкіряний кілька раз проскакав поперечиною, та у браму все-таки не залетів. От і все. Знову пручалися, знову без результату. "Металург", відверто, дещо розчарував. Але з іншої сторони команда, як мовиться, здобула три пункти на класі, а з ними і звання Чемпіона області 2008 року. Вперше. З чим ми їх і вітаємо!
 
Після Сказаного.
1. Команду активно підтримували 18 фанів.
2. Фанами до матчу було підговлено стрічки та банер: "БОРЕЦЬКИЙ & СВІРСЬКИЙ + ФК "БЕРДИЧІВ" = ОСТАННЄ МІСЦЕ. ДУМАЙ!" Перший тайм, протестуючи проти нинішнього керівництва, фани традиційно для домашніх зустрічей спостерігали мовчки.
3. Після гри малинчани об'єдналися у енергетичне коло і під вигуки, стрибаючи, відсвяткували своє заслужене "золото".
4. Фани ФК "Бердичів" привітали нових Чемпіонів кількаразовим зарядом: "Металург - Чемпіон!", за що отримали оплески від УСІЄЇ команди гостей.
5. І лише двоє гравців ФК "Бердичів" (Панасюк та, здається, Бондар) подякували фанам за підтримку.

Криця
 
Світлини з гри:
Категорія: 2008 | Переглядів: 900 | Додав: Криця | Теги: Бондар, Козлюк, ФК Бердичів, Тараба, Самсонюк, Вакула, Панасюк, Лобанчук, Шумило, Металург | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Dolly  
0
Boy that rellay helps me the heck out.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]