Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 18.04.2024, 09:59
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Грудень » 16 » 2008 рік. 10 тур Чемпіонату області. Футбол у зливу
00:28
2008 рік. 10 тур Чемпіонату області. Футбол у зливу
"Звягель-750" Новоград-Волинський 2:0 (1:0) ФК "Бердичів"
 
9 серпня 2008 року, 16.45
м. Новоград-Волинський, стадіон "Авангард”
Глядачі: 350 чоловік
 
Судді: Юрій Горащук, Олександр Вознюк та Віктор Єфіменко (всі - м. Житомир)
 
ФК "Бердичів”: 1. Сергій Іськов, 15. Артем Вецало, 5. Ігор Шумило (к), 10. Сергій Маракулін (2. Костянтин Мороз), 4. Віктор Карабан, 8. Віталій Подгорський, 20. Ярослав Блоцький, 12. Віталій Тараба (9. Максим Піддубний), 11. Іван Самсонюк (19. Дмитро Кругліков), 7. Ярослав Грабець (13. Ярослав Козлюк), 17. Олексій Сінько.
Запасні: 22. Руслан Сосов
 
Голи: Юрій Перін, 45 хв., 64 хв.
 
Виїзд на «Зв’ягель» планувався давно. Але за кілька днів до довгоочікуваної події постало питання із транспортом: через поломку деяких авто бажаючих виявилося більше за кількість вільних місць. Та, завдячуючи розширеній мережі бердичівських підприємств, 8 чоловік таки дісталися Лесиного краю. Тут нас гостинно зустрів Shved. Відверто, ми на таку щирість навіть не розраховували, за що йому величезна подяка. Чекаємо у гості в Бердичеві! Та все б чудово, якби не здійнялася справжня буря із скаженим вітром із громом та блискавками. Не знаю, чим там Новоград-Волинський завинив Перуну, але постало навіть питання відміни гри! Отакої! Уявляєте, яке б було розчарування?! Та перечекавши з півгодини та побігавши по полю, судді прийняли найрозумніше рішення: футбол відбудеться за будь-якої погоди!
 
І не зважаючи на те, що злива тривала впродовж всієї першої половини зустрічі, подивитися було справді на що. Ініціативою, зрозуміло заволоділи господарі, та перший гольовий момент створили саме бердичівляни. Грабець здійснив прорив у штрафний майданчик і з правої намагався закинути м’яча у дальню дев’ятку. І йому це майже вдалося! М’яч опустився на сітку воріт одразу за поперечкою. Було, як кажуть, від чого схопитися за голову. Після цього черга настала зв’ягельчан. Проте дальні удари ставали здобиччю Іськова, а стрімкі проходи флангами вчасно переривали захисники, які самовіддано кидалися у ноги, під м’яч і взагалі каталися по газону, як на льоду. Бердичівляни розраховували на контратаки, і раз-по-раз вони їм вдавалися. В одній із таких двоє бердичівлян залишили з носом захисника господарів і наш футболіст фактично вийшов віч-на-віч, але кут для удару з лівого флангу був занадто гострим. Гравець гостей вирішує віддати передачу в центр на вільного Грабця, але Ярослав затягнув із ударом, а захисники за мить не дали йому завдати удару. Ще у гостей був небезпечний удар із штрафного з правого флангу поблизу кута штрафного майданчика, але м’яч пролетів повз дальню стійку. Господарі ж продовжували безперервно шукати шляхи підступу до воріт Іськова. І на останній хвилині першого тайму їм це таки вдалося. Гравець господарів опинився з м’ячем на краю поля з правого флангу нападу зв’ягельчан, віддав передачу назад. А Перін точним ударом з кута штрафного майданчика спрямував шкіряного у дальній кут воріт. Іськов був безсилий врятувати команду. 0:1. Здавалося, лиш трохи не вистояли бердичівляни до перерви.
 
Друга половина зустрічі була майже протилежністю першій. Чим ближче до фінального свистка, тим більше бердичівляни осаджували ворота зв’ягельчан, а ті, в свою чергу, постійно контратакували. Декілька раз 100% виходи віч-на-віч вигравав воротар ФК «Бердичів» Сергій Іськов. Але і він в середині тайму не зміг нічого вдіяти проти того ж нападника «Зв’ягеля» Періна. Черговий вихід, воротар, розпластавшись, перекриває простір для удару, нападник зміщується у правий кут штрафного майданчика, на допомогу воротарю приходить захисник, але зв’ягельчанин зупиняється і обвідним ударом спрямовує м’яч у ворота. 0:2. Виникла суперечка щодо положення поза грою, але суддю «переконати» не вдалося. Мали можливість гості сквитати хоча б один м’яч, та завжди не вистачало останнього влучного удару, дотику, точності.
 
Проте, не зважаючи, на поразку, гра футболістів ФК «Бердичів» сподобалася. Подекуди виглядало доволі непогано. Але найбільше потішили налаштованість на гру та завзятість і навіть самопожертва у кожній боротьбі за м’яч. Саме так і потрібно: виходити і битися на полі! А не відбувати номер. Сподіваюся з таким бажанням грати у нас буде результат в другому колі.
 
Після Сказаного.
1. На виїзді команду підтримували 8 фанів.
2. Гра розпочалася із запізнення хвилин на 50 через сильний вітер та зливу. Протягом першого тайму та частини другого злива не припинялася.
3. Перша перемога «Зв’ягеля-750» за два роки над ФК «Бердичів» та 5 поразка поспіль ФК «Бердичів».
4. Підтримка ФК «Бердичів», мабуть, сподобалася місцевим вболівальникам, тому що деякі підходили і навіть просили разом сфотографуватися. Проте були і нецензурні провокації з боку місцевих та казуси: після одного із зарядів один із фанів-бердичівлян вибіг на поле, що спровокувало невелике з’ясовування стосунків між вболівальниками обох команд. За гостей вступилися також гравці ФК «Бердичів» С.Іськов та І.Шумило.
5. Після гри лише деякі гравці віддячили фанам за пітримку, але після заклику С. Іськова половина команди підійшла і особисто за руку подякувала за підтримку.
 
Криця
 
Світлини із виїзду:
Категорія: 2008 | Переглядів: 947 | Додав: Криця | Теги: Звягель-750, ФК Бердичів, Тараба, Іськов, Самсонюк, Грабець, Маракулін, Сінько, Вецало, Перін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]