Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 10:13
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Листопад » 19 » 2007 рік. Перенесена гра І кола. Перемога і красень гол від граючого тренера
00:32
2007 рік. Перенесена гра І кола. Перемога і красень гол від граючого тренера
ФК "Бердичів" 2:1 "Металург" (Малин)
 
м. Бердичів, стадіон «Прогрес»
11 вересня 2007 року, 17:00
Глядачі: 250 чоловіків

Арбітр: Віталій Невинний (Чуднів), асистенти: Віталій Соболевський, Віктор Соболевський ( м. Житомир)
Делегат ЖОФФ: Чернявський Олександр Петрович (м. Житомир)

ФК «Бердичів»: 1. Сергій Іськов, 14. Сергій Перегуда, 4. Олександр Іващенко, 16. Дмитро Худинець, 18. Віктор Карабан, 19. Олександр Грошев, 9. Ярослав Блоцький ( 8. Михайло Левчук, 56), 10. Андрій Козлюк, 5. Ігор Шумило(К), 17. Юрій Жула (20. Юрій Антонюк, 80), 7. Антон Лисюк.
Запасні: 13. Ілля Гончаров, 11. Іван Самсонюк
Головний тренер: граючий тренер Ігор Шумило. Тренер: граючий тренер Сергій Перегуда.
Начальник команди: Олександр Іванович Підгорчук.
Президент: Володимир Іванович Борецький.
«Металург»: 80. Юрій Кособуцький, 14. Володимир Заглада, 8. Олександр Доронін, 16. Микола Ліхолат, 3. Дмитро Шевчук, 4. Вадим Жак, 5. Юрій Чорний, 18. Юрій Ковальчук, 6. Андрій Диняк, 17. Віктор Чорний, 11. Руслан Туліглович.
Тренери: Володимир Волуйко, Геннадій Литвак.
Президент: Неділько.
 
Голи: Антон Лисюк, 16 хв. з пенальті; Ігор Шумило, 56 хв. – Юрій Чорний, 16 хв.
 
Попередження: Сергій Іськов, Віктор Карабан – Микола Ліхолат.
 
ФК „Бердичів” не змінює свій переможний курс і продовжує впевнено набирати очки під орудою нового тренера. Зробивши відповідні висновки з минулого матчу у Житомирі, на гру з Малином І. Шумило випустив на поле досвідченого півзахисника Олександра Грошева та юного, зате перспективного, Ярослава Блоцького. Натомість у запасі залишився Михайло Левчук, а Віталій Подгорський, який забив м'яч у минулому турі в Житомирі пропускав зустріч через дискваліфікацію.

Гра була напруженою і боротьба тривала, як правило, у середині поля. І це не дивно. Така безкомпромісність пояснюється насамперед приблизно однаковою силою клубів. І якщо за господарів були трибуни, то за малинчанами – досвід виступів у Аматорській Лізі України. А тому і рахунок першого тайму закономірний – 1:1. Спочатку чи не найпомітніший у складі гостей – Юрій Чорний – відзначився у воротах господарів, а у складі бердичівлян гол з пенальті провів Антон Лисюк.

Друга половина зустрічі пройшла за незначної переваги господарів. Хоча команди й надалі не давали розігратися одна одній. Проте все змінив справжній шедевр від Ігоря Шумила. Граючий тренер пройшов правим флангом, обігравши одного гравця, увірвався у штрафний майданчик з правого флангу, обіграв другого захисника гостей, змістився паралельно воротам повз третього ліворуч і неймовірним обвідним ударом запустив шкіряного прямісінько у дев’ятку – Г О Л ! ! ! Чудовий гол! Трибуни шаленіли і від захоплення не знаходили слів, щоб виразити свою радість. Після цього металурги стали діяти активніше, адже втрачати їм було уже нічого. Активністю відзначався все той же Юрій Чорний, який кілька раз відбирав м’яч у захисників „Бердичева” і пробивав по воротах. Вдалий прохід вдався і четвірці малинчан, що постійно чатував на лівому фланзі. Йому вдалося обійти, а точніше видряпати, м’яча у Шумила, і з меж штрафного майданчику з гострого кута прострілити на свого партнера у воротарський. Проте Сергій Іськов мужньо кинувся у ноги форварду і таки зумів заволодіти м’ячем. Хоча нападник малинчан і встиг завдати кілька ударів, частина яких прийшлася в самого Сергія. Були ще удари у браму господарів, а також навіс на набігаю чого одинадцятого номера гостей, але він чомусь замість удару головою вирішив зіграти піднятою догори прямою ногою, та не дотягнувся до м’яча. Чогось суттєвішого металурги так і не створили. А от у бердичівлян з’явився такий необхідний „життєвий” простір, який вони постійно намагалися використати. Неодноразово переривали атаки гостей Козлюк та Лисюк і започатковували гострі контратаки. Чи не найбільш сприятливим моментом для збільшення рахунку не скористався той же Лисюк. Перервавши атаку господарів, гравець ФК „Бердичів” закинув м’яча за захисника, Антон прийняв м’яч грудьми, скинувши собі його на хід, пролетів кілька метрів і, змістившись праворуч, з лінії штрафного майданчика цілив у дальній лівий кут. Воротар був безсилий врятувати свою команду, але м’яч по-зрадницьки в декількох сантиметрах оминув ворота. За голову схопилися і глядачі, і сам Лисюк. Ще на початку тайму курйозний момент видав Юрій Жула. Пройшовши своїм лівим флангом, він намагався виконати навіс у штрафний, але м’яч, мабуть, дещо зрізавшись з ноги півзахисника, поцілував, як кажуть, поперечку і вийшов за лінію поля. А над стадіоном завис гул здивування. А от юний Антонюк, що замінив Жулу, теж засвідчив, що може скласти першому конкуренцію за місце в основі. Тим же лівим флангом сімнадцятирічний хлопець по дорозі до воротарського накрутив трьох захисників (!), вийшов фактично сам-на-сам, але сил на влучний удар уже не вистачило.

Загалом гра сподобалася. Були і боротьба, і гострі моменти, і гарні голи. А головне, І.Шумило постійно доводить, що своїми силами бердичівляни здатні протистояти і, найголовніше, – перемагати будь-якого суперника. Тож нехай щастить!

Після Сказаного.
Команду активно підтримували 15-20 фанів.
У зв’язку із змінами на тренерському містку на матч був підготовлений банер: „Матросу – вдячні, Амбалу – успіху”.
На матчі був присутній фан із Малина – oks, який прибув на поєдинок своїм ходом. Після короткої екскурсії містом і по пам’ятках історії, oks все-таки помітив різницю між Бердичевом та Коростенем.
За кинутий на поле „вогник” жодних санкцій, за словами президента ФК „Бердичів”, до клубу не застосовуватимуть.
На матчі були присутні нещодавні гравці основи ФК „Бердичів”, які через конфлікт з керівництвом клубу залишились поза ним. Подібне було і минулого сезону. Прикро, що чиїсь амбіції та відчуття влади стоять над грою.
Це була остання домашня гра ФК „Бердичів” у цьому сезоні. Сумно...
 
fcberdychiv - протокол, Криця - звіт
 
Світлини з гри:
 
Відео від ТРК "ВІК" (епізоди гри у середині сюжету):
Категорія: 2007 | Переглядів: 982 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Іськов, Антонюк, Перегуда, Іващенко, Лисюк, Шумило, Жула, Металург, Грошев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Yoann  
0
That addresses several of my cnoerncs actually.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]