Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Вівторок, 23.04.2024, 23:13
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Листопад » 20 » 2007 рік. 14 тур Чемпіонату області. Бойова нічия
13:09
2007 рік. 14 тур Чемпіонату області. Бойова нічия
"Хіммаш" 0:0 ФК "Бердичів"
 
м. Коростень, стадіон "Спартак
22 вересня 2007 року, 16.00
Глядачі: 150 чоловік
 
ФК "Бердичів": № 1 Іськов Сергій, № 4 Іващенко Олександр, № 14 Перегуда Сергій, № 16 Худинець Дмитро, № 18 Карабан Віктор, № 5 Шумило Ігор (к), № 7 Лисюк Антон, № 9 Левчук Михайло, № 17 Жула Юрій (№ 20 Антонюк, 20 хв.), № 10 Ярослав Блоцький, № 8. Сергій Баблюх
 
Матч виявився бойовим. І це не дивно. Адже останні роки боротьба за вершину обласного футболу триває саме між цими клубами. І хоча ФК „Бердичів” не є претендентом на золото у цьому сезоні, проте, не зважаючи на всі перипетії, що відбуваються із бердичівлянами останнім часом, вони дали коростенцям справжній бій.
 
Перша половина зустрічі пройшла за рівної гри. Команди багато боролися у центрі і відповідали атакою на атаку. Найнебезпечніший момент у таймі створили хіммашівці. Удар коростенця з-за меж штрафного майданчика Сергій Іськов у неймовірному стрибку перевів у поперечку, а від неї м’яч вилетів за межі поля. Натомість бердичівляни створили декілька напівмоментів, які однак ніяк не могли завершити влучним ударом у браму. Антон Лисюк, прийнявши м’яча перед штрафним, перекинув його через єдиного захисника і виривався віч-на-віч із воротарем, та той був першим на м’ячі. Після невдалого вибивання м’яча воротарем „Хіммашу” на виході у залишені без нагляду ворота з лінії штрафного намагався поцілити десятка бердичівлян. Але один з двох захисників, що поспіли прикрити браму, зумів підставити ногу і перевести м’яча на кутовий. Віч-на-віч із воротарем виводили знову ж таки того самого десятого номера бердичівлян, однак до шкіряного він не добіг, оскільки був збитий воротарем. Та суддя зробив вигляд, що все гаразд і можна продовжувати гру, чим викликав обурення гравців-гостей та їх вболівальників. В середині першого тайму був замінений лівий півзахисник ФК „Бердичів” Юрій Жула. Чи то через ушкодження, чи то його гра не влаштовувала тренерський склад (відверто, чимось особливим за 20 хвилин він не запам’ятався. Але замість нього з’явився юний Антонюк. Під час однієї з атак він зумів обіграти, практично стоячи, на своєму фланзі захисника, і з гострого кута метрів з 4-5 цілив у лижній кут. Та м’яч потрапив поруч із стійкою у сітку із зовнішнього боку. Але, принаймні, така активність бердичівлян призвела до того, що вони перевершили господарів у жовтих картках, змусивши їх заробити на собі аж три. Проти однієї „бердичівської”.
 
Перерва пішла на користь коростенцям. І в другій половині зустрічі ФК „Бердичів” в основному займався стримуванням атак „Хіммашу”. Вже на третій хвилині другого тайму господарі могли вийти вперед. Після подачі кутового з лівого флангу таки, захисник гостей Сергій Перегуда не вибив м’яча, а підрізав його головою і перевів на дальню стійку, де шкіряного гравець „Хіммашу” не бив, а заносив у ворота. Та куля дивом пройшла повз стійку. В певний момент у захисних діях бердичівлян спостерігалася паніка, і хімашівці використовували це сповна. Проте в завершальній стадії їх підводила точність, або надійно грав Сергій Іськов. Так вихід один-на-один виграв Сергій. Наступний вихід, коли і Сергій був безсилим, хіммашівець поцілив у поперечку. Згодом після удару хіммашівця Іськов ногою перевів м’яча у поперечку, а потім накрив його (Лиш уявіть, як би грав Сергій, коли б він відвідував усі тренування!) Незабаром після виконання кутового господарі кілька раз розстрілювали ворота, та на заваді ставали або захисники, або воротар, або знову та сама поперечина. Бердичівляни ж, вистоявши, як в боксі, під серією смертельних ударів, могли в кінці поєдинку послати „Хіммаш” в нокаут. Але воротар господарів, завдяки зросту та майстерності, зумів відбити два чудові постріли Ігоря Шумила зі штрафних, які він цілив під поперечину у дальній кут. А після виконання кутового третій номер бердичівлян, що вийшов на заміну, з трьох метрів перед пустими воротами запустив м’яча по горобцях.
 
Отже, в підсумку, бойова нічия 0:0, якав чергове засвідчила, що бердичівляни лише своїми силами і навіть за відсутності багатьох кваліфікованих земляків, здатні творити результат. Головне згуртованість та бажання грати і перемагати. І тільки можна мріяти, як би виступали бердичівляни, коли б об’єднати найсильніших гравців Бердичева та усіх небайдужих до футболу людей.
 
Після Сказаного.
1. Команду на виїзді підтримували 5 фанів.
2. У складі бердичівлян знову нові обличчя.
3. У перерві поєдинку дядьки в цивільному попередили фанів вести себе без ексцесів, а піротехніку використати ... після матчу ... коли розійдуться усі глядачі ... не на стадіоні ... десь в чистому полі. :)
4. Під керівництвом Ігоря Шумила у трьох поєдинках ФК „Бердичів” здобув сім пунктів з різницею м’ячів 4-2.
5. Нещодавний гравець основи ФК „Бердичів” Олексій Дейнега заявлений і вже встиг зіграти у неділю, 23.09.2007, за СФК „Арсенал” (Бердичівський район). Олексій в матчі відзначився двічі.
 
Криця
 
Світлини із виїзду:
Категорія: 2007 | Переглядів: 887 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Іськов, Карабан, Перегуда, Хіммаш, Іващенко, Худинець, Лисюк, Жула, Шумило | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]