Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 12:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Листопад » 17 » 2007 рік. 12 тур Чемпіонату області. Амбал - він і тренером амбал
21:48
2007 рік. 12 тур Чемпіонату області. Амбал - він і тренером амбал
"Дорожник" (Житомир) 1:2 (1:1) ФК "Бердичів"
 
м. Житомир, стадіон "Полісся"
08 вересня 2007 року, 16.00
Глядачі: 50 чоловік
ФК "Бердичів": № 1 Іськов Сергій, № 4 Іващенко Олександр, № 16 Худинець Дмитро, № 18 Карабан Віктор (№ ?, 80 хв.), № 14 Перегуда Сергій, № 5 Шумило Ігор (к), № 7 Лисюк Антон, № 9 Левчук Михайло, № 17 Жула Юрій, № 8 Подгорський Віталій, № 10 Козлюк Андрій (№ 19 Ярослав Блоцький, 50 хв.).
Головний тренер: Шумило Ігор.
Голи: ?, 40 хв. - № 8 Подгорський Віталій, 28 хв., № 7 Лисюк Антон, 55 хв.
Матч між сусідами по турнірній таблиці („Дорожник” перед поєдинком посідав третє, а ФК „Бердичів” четверте місце) і претендентами на медалі Чемпіонату виявися цікавим та захоплюючим. Проте свідками його стали лише купка житомирських спортивних функціонерів та віддані вболівальники із Бердичева. Але це не дивно. У день міста у Житомирі не було жодного оголошення чи повідомлення про матч! Навіть біля стадіону! До речі, про стадіон. Поєдинок відбувся на стадіоні „Полісся” – центральному у області. І було приємно особисто перевірити його акустичні якості. Та поспостерігати за перипетіями на полі з „висоти пташиного польоту”. Принаймні, подібного цьому стадіону у Житомирщині, на жаль, немає...

Ця гра стала дебютною для кращого гравця ФК „Бердичів” у 2006 р. за версією вболівальників та кращого бомбардира минулорічного Чемпіонату області – Ігоря Шумила – на посаді головного тренера. Крім того, за відсутності І. Зеленцова – Шумило приміряв і капітанську пов’язку. І дебют виявися вдалим! Ігор з ходу взявся за нову справу: критерій „місцеві – найкращі” він втілив у життя у першому ж матчі. Повернулися у команду півзахисники Михайло Левчук та Антон Лисюк, що встиг за рік відсутності стати фіналістом Кубку Молдови та зіграти навіть у Кубку УЄФА у складі „Ністру” (Отачі). Повернувся із захисту у ворота Сергій Іськов. У команду запрошені нові воротар Ілля Гончаров та захисник, помічник Ігоря Шумила, граючий тренер Сергій Перегуда. І жодного „легіонера”!

Хвилин п’ять команди придивлялися одна до одної. А далі – понеслося! Гості міцно захопили ініціативу і постійно створювали моменти та напівмоменти біля воріт господарів. Господарям навпаки рідко-що вдавалося створити біля брами Іськова. Як завжди активним був на лівому фланзі Жула. Однак це був не його день: передачі та обіграні йому не вдавалися, а паси партнерів він відверто розтринькував один за одним. А от Лисюк по правій бровці творив дива: уміло перегравався у стіночку, особливо вдало він взаємодіяв із Шумилом, навіть декілька його пасів п’яткою завжди знаходили потрібного адресата, з-меж штрафної кілька раз пробивав небезпечно поруч із дальньою стійкою. А от нападники відзначилися більше негативом, ніж позитивом. І якщо Козлюк діяв відносно вдало: як кажуть, каші не зіпсував. То Віталій Подгорський не раз змушував хапатися фанів за голови. Зокрема, коли бердичівляни виходили втрьох на одного захисника. Прориваючись правим флангом, він притягнув до себе єдиного захисника, що залишився позаду. В цей же час по центру воріт перед воротарем паралельно Подгорському рухалися ніким не прикриті ще двоє бердичівляни. Але пас Віталія виявися прямо у руки воротаря. І 200-відсотковий момент було втрачено. Крім цього було ще декілька можливостей, коли Подгорський мусив розстрілювати ворота з кількох метрів, та все – „в молоко”. Але свою місію нападника все-таки здійснив. Під час подачі чергового кутового він вдало зіграв головою і прямо таки заніс м’яч у ворота. 1:0 ! Логічна тотальна перевага бердичівлян втілилася у забитий м’яч. Лише після цього проснулися і господарі. Кілька раз вони пробивали зі штрафних, проте не точно. Та подали декілька кутових. І хоча Іськов на виходах діє впевнено, але не завжди результативно, серйозної загрози воротам бердичівлян ці кутові не становили не становили. А от помилка захисту призвела до голу у ворота гостей. Перший удар під час атаки житомирян Іськов зумів відбити ногами, а от другий удар житомирянина, який виявися першим на підборі серед пів команди бердичівлян у штрафному майданчику, потрапив точно у ціль – 1:1. Гості із півдня не збавляли обертів і мусили виправляти становище ще у першій половині зустрічі. Левчук вдало зіграв у пас, продряпався по лівому краю штрафної крізь двох захисників і вийшов фактично один-на-один, але замість того, щоб закрутити м’яча у дальній кут або віддати точний пас на партнера, що набігав паралельно, Михайло запустив шкіряну кулю прямісінько до кутового прапорця. І розібратися, чи це був удар чи передача, було неможливо.

Другий тайм був схожий на перший. Бердичівляни активно тиснули на ворота господарів. І все-таки досягли успіху у цьому: Антон Лисюк вийшов віч-на-віч із воротарем, класично поклав його на газон, змістившись ліворуч, і легенько, мов знущаючись, закотив м’яча у ворота, а захисник, що поспішав на підмогу, лише розстріляв власні ворота. А далі, за сценарієм першої половини поєдинку, закрилися на своїй половині і намагалися зловити дорожників на контратаці. І могли поплатитися за це. У житомирян з’явилося більше можливостей, щоб вирвати нічию, і одного разу вони навіть поцілили у стійку. Та більшого досягти не зуміли. А от гості не раз виходили на ворота житомирян 4 в 2, 2 в 1, проте м’яч дивом оминав сітку воріт. Або в останній момент бердичівлян підводила точність або не зіграність. Ще варто відзначити велику кількість жорстких зіткнень та, як наслідок, жовтих карток.

Загалом необхідно відмітити чудову гру бердичівлян у пас, але дуже часто їм заважає у цьому незіграність. Але сподіваємося, що порозуміння прийде із часом.
Після Сказаного.
1. Команду на виїзді підтримували 7 фанів, які виявилися найголоснішими на абсолютно пустому "Поліссі".
2. Центральний вхід на стадіон "Полісся" був зачинений. На запитання до охоронця: "Чому?", фани отримали змістовну відповідь: "Бо я закрив...". Без коментарів.
3. У день міста у Житомирі були відсутні афіши про поєдинок. Він навіть не входив до програми "Дня спорту", що відзначався у Житомирі цими вихідними.
4. Найчисельнішими вболівальниками "Дорожника" виявилися гравці та тренери СК "Легіона", які приїхали на гру одразу після товариського матчу із "Арсеналом" (Бердичівський район).
5. На посаді головного тренера ФК "Бердичів" дебютував Ігор Шумило.
6. У складі ФК "Бердичів" не було жодного "легіонера".
 
Криця
 
Світлини із виїзду:
Категорія: 2007 | Переглядів: 909 | Додав: Криця | Теги: Дорожник, ФК Бердичів, Іськов, Карабан, Худинець, Іващенко, Лисюк, Шумило, Подгорський, Амбал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]