Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Вівторок, 23.04.2024, 21:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Листопад » 16 » 2007 рік. 10 тур Чемпіонату області
20:55
2007 рік. 10 тур Чемпіонату області
"Звягель-750" (Новоград-Волинський) 2:2 (2:1) ФК "Бердичів"
м. Новоград-Волинський, стадіон "Авангард"
25 серпня 2007 року, 16.00
Глядачі: 450

Голи: ? - Юрій Жула, Олександр Бесараб

При малій кількості вболівальників (про гру майже ніхто не знав) "Звягель-750" здобув перше очко Чемпіонату Житомирщини. Новоградці вже в першій половині першого тайму забили два м'ячі, але під завісу тайму бердичiвляни скоротили рахунок.
 
В другому таймі вилучили двох новоградців (згодний з суддею на 100%) та мав вилучати ще одного (за удар в обличчя), але пожалів, вручив обом гравцям по жовтій. На початку другого тайму бердичівлянам вдалось зрівняти рахунок, на більше їх не вистачило. Вважаю нічию справедливим результатом.
 
P.S. Було дуже смішно коли вкінці матчу бердичівлянин приклався до м'яча з такою силою, що тей вилетів за межі стадіону. В мене є інформація, що його так і не знайшли. Судді нічого не остовалось, як сповістити про закінчення матчу.
Прикольна ваша трійка ультрас-фанів. Бажаю збільшення фан-групи. Молодці.
А саме більш, що порадувало, так це реконструкція нашого стадіону. Довго балакали, але все-таки лід тронувся.
 
shved (Новоград-Волинський)
 
Частину звіту про матч надав shved:
1. "При малій кількості вболівальників (про гру майже ніхто незнав) Звягель 750 здобув перше очко чемпіонату житомирщини."
Дійсно, як не намагались ми віднайти хоча б одну афішу про матч, нам це не вдалося. Тим не менше, на матчі було присутньо близько 450 вболівальників. shved, ти, здається, писав, що на деякі матчі в Новограді збирається до двох тисяч народу. Так от, навіть якщо б на всіх стовпчиках (залишках від лавок) розсадити по одній людині дві "штуки" все одно б не набралось. І взагалі такого "вбитого" стадіону і поля я ще не бачив.
2. "Важаю нічию справидливим результатом."
Погоджуюся, але є одне "але". ФК "Бердичів" привіз на гру лише одинадцять (!!!) гравців. Навіть запасний воротар Іськов грав в захисті. Але це суто наші проблеми, які не можуть бути виправданням. Такі дії - не гідні Чемпіона. Керівництву клубу є над чим замислитися.
3. "Прикольна ваша трійка ультрас-фанів. Бажаю збільшення фан-групи. Молодці."
Дякую за подяку. Могли б і більше вивезти. На кількість суппортерів вплинули ряд чинників (робота, відпустки, "картоха"). Та й поїздка нам обійшлася по 50 грн. з кожного. Для декого - це значна сума.
4. "...реконструкція нашого стадіону."
Те, що ями нарили, хіба можна назвати реконструкцією? Там, на мою думку, все треба розвалити і будувати заново. Тоді може бути якийсь результат.
Від себе. Порадував сам Новоград, який святкував День міста. І парк в вас прикольний, і центр. Особливо порадували ціни в центральних кафешках, де досить-таки недорого можна було випити і закусити.
Дуже засмутила гра ФК "Бердичів". З такою організацією справи і постановкою гри нам найближчі три роки абсолютно нічого не світить. В цьому чемпіонаті за щастя буде за "срібло" зачепитись...
 
Джон
 
Світлин із виїзду, на жаль, нема.
Категорія: 2007 | Переглядів: 940 | Додав: Криця | Теги: день міста, ФК Бердичів, S.W.S., Іськов, shved, Джон, Звягель, виїзд, єдина нічия | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]