Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 05:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Листопад » 9 » 2006 рік. 16 тур Чемпіонату області. Усе йде за планом
23:13
2006 рік. 16 тур Чемпіонату області. Усе йде за планом
„Лівіс-Арсенал” (Коростишів) 0:2 (0:1) ФК „Бердичів”
 
м. Коростишів, стадіон „Шахтар”
21 жовтня 2006 року, 14.00
Глядачі: 80
 
ФК „Бердичів”: № 1 Мазяр Юрій, № 2 Барчук Сергій, № 4 Іващенко Олександр, № 13 Дейнега Олексій, № 20 Лелюк Дмитро, № 7 Заводян Андрій, № 10 Зеленцов Ігор (к), № 18 Чорний Юрій, № 6 Рябцев Денис, № 5 Шумило Ігор, № 9 Бесараб Олександр.
На заміну виходили: № 8 Козлюк Андрій, № 19 Грошев Олександр
Запасні: № 12 Іськов Сергій, № 3 Карабан Віктор, № 14 Чернюк Михайло.
Тренери: Слободенюк Володимир Миколайович, Гуменюк Анатолій Олександрович.
Президент клубу: Борецький Володимир Іванович.
 
Голи: № 7 Заводян Андрій (40 хв., 57 хв.)
 
Відійшовши від центральної вулиці сто метрів вглиб, Коростишів видався сонним царством. Навколишню тишу не порушувало навіть надокучливе в цей час вороння. А місцевий стадіон „Шахтар” виявився місцем зустрічі закоханих та місцевих пияк, що й склали значну частину глядачів на початку матчу. Не зважаючи на афіші, разом із трьома бердичівлянами команди на полі вітали аж 27 уболівальників. З перших хвилин гості, у яких після скандалу із дискваліфікованим гравцем у складі „Хіммашу” знову з’явилися надії на чемпіонство, пішли на штурм коростишівських воріт. Спочатку після атаки лівим флангом і навісу у штрафний майданчик у високому стрибку завдавав удару Бесараб. М’яч пройшов вище. Потім гості подали кілька кутових та кілька разів пробили по воротах. Проте стартовий натиск суттєвих результатів ФК „Бердичів” не приніс. І після хвилин 10 гості, так би мовити, „відкотилися” і перейшли до тактики періодичного розхитування оборони „Лівіс-Арсеналу”, дозволяючи атакувати й господарям. Необхідно відмітити, що тактику „швидкого голу” бердичівляни намагаються втілити у життя у кожному матчі. Проте в останніх поєдинках вона їм не вдається. І після 10 хвилин атакувальних дій бердичівляни завжди відступають. Коли, здавалось би, суперника можна от-от дотиснути. Можливо, їм не вистачає фізичної підготовки. В той же час треба зазначити, що натиск з перших хвилин бердичівляни застосовують не тільки у домашніх матчах, а й у виїздних: на незнайомих і у більшості випадках жахливих галявинах. Арсенальці ж не змогли створити фактично жодного небезпечного моменту. А запам’яталися лише падіннями у штрафному майданчику та випрошуванням одинадцятиметрових. На щастя, суддя на провокації жодним чином не реагував. В принципі, як не реагував він і на відверті порушення правил зі сторони тих же арсенальців: у штрафному майданчику господарів відверто підкосили Юрія Чорного, який вміло прийняв м’яча „під себе” і різко змістився у інший бік, та свисток судді уперто мовчав. Знову реальну нагоду відзначитися втратив Бесараб. Після прострілу з лівого флангу м’яч „застряг” у воротарському майданчику. Після численних рикошетів Олександру вдалося пробити, але м’яч дивом не потрапив у ворота з двох метрів. А незадовго до перерви один із численних кутових став врешті-решт результативним. Ігор Шумило навісив у штрафний, однак захисники м’яч винесли. Але недалеко. Андрій Заводян підхопив м’яч, обробив його і метрів з двадцяти завдав потужного удару у дев’ятку воріт господарів. ГОООЛ!!! Та й ще який! Красень! Повтор, будь-ласка! З цим футболісти й пішли на перерву.
 
Друга половина зустрічі продовжилася за таким сценарієм, ніби перерви у поєдинку і не було. Й чергова атака гостей увінчалася успіхом. Після передачі із правого флангу той же Андрій Заводян зблизився із воротарем і пробив, однак влучному та сильному удару завадили захисник та воротар, що зумів зачепити м’яча. Проте шкіряна куля зробивши дугу над штрафним майданчиком все-таки закотилася, чи радше застрибала у ворота (при чому це тривало секунди три, ніби у повільному повторі). ГОООЛ!!! 2:0!!! Чудовий результат. Як за планом. Адже втрачати дорогоцінні очки у плани претендентів на „золото” не входило. Але, нажаль, гості дещо розслабилися, а господарі, яких до того ж активніше підганяли „розігріті” і „червонясті” вболівальники, навпаки пішли „ва-банк”. Навіси та напівудари почастішали біля воріт бердичівлян. Проте вони особливої небезпеки не створювали. Найбільш гольовими моментами можна вважати три. В одному після вдалого проходу лівим флангом арсенальця двоє гравців-господарів вийшли на одного захисника. Та гравець, що перебував з м’ячем занадто перетримав його і чудовий шанс для „розстрілу” воріт ФК „Бердичів” було втрачено. Згодом нападнику коростишівської команди вдалося вийти фактично один-в-один із Мазяром, але Юра своїх партнерів не підвів. А в наступному епізоді він продемонстрував фантастичну реакцію, витягнувши шкіряного із кута воріт після потужного удару з меж штрафного майданчика. Після цього бердичівляни зрозуміли, що так недалеко і до голу. А тому знову пішли вперед, змушуючи побільше гравців „Лівіс-Арсеналу” відтягуватися для захисту власних воріт. Гра набула відкритого характеру, і атаки чергувалися одна за одною в обидві брами. В результаті такої гри і постраждав один із футболістів „Лівіс-Асеналу”, коли у боротьбу за м’яч пішли одразу четверо гравців. Двоє, так би мовити, пролетіли повз м’яч, а двоє зі страшенним звуком зіткнулися у повітрі. Бердичівлянин згодом підвівся, а от арсеналець так і не зміг. При цьому лікар хвилини дві ще роздумувала бігти їй на поле чи ні. На жаль, травма виявилася на стільки серйозною, що гравця під оплески насамперед уболівальників-гостей одразу занесли до „швидкої” для транспортування у лікарню... Чергові три очки ФК „Бердичів” цього разу не розгубив, а цілеспрямовано, забивши по голу у кожному таймі, досяг бажаного результату.
 
Слободенюк Володимир Миколайович, тренер ФК „Бердичів”:
- „Все нормально, досягли потрібного результату. А результат найголовніше!
- Після другого голу, здалося, бердичівляни трохи розслабилися?
- Та ні. Грали, як завжди. З іншої сторони, ті, хто вийшов на заміну, не підсилили гру так, як того б хотілося. Але загалом нормально. Крім того, у першому таймі суддя не призначив чистий пенальті, коли Юру збили. Та й поле ж знову просто жахливе.
- Але й у нас ніби не краще?
- Але у нас рівне хоч. А тут трава, але кущами, і такі ями...
- Результат „Хіммаша” Вам відомий?
- Вони перенесли гру на завтра. Але він нас вже не дуже і хвилює. Ми подали протест на минулу гру, також протест подав „Лівіс-Арсенал”, у грі з яким також був задіяний дискваліфікований гравець, тому ситуація у турнірній таблиці має кардинально змінитися.
- Ви впевнені у їх задоволенні?
- Аякже! Закон один для всіх."
 
Криця
 
Світлини із виїзду:
Категорія: 2006 | Переглядів: 955 | Додав: Криця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Simran  
0
An intgllieent point of view, well expressed! Thanks!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]