Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними. Щоденник Криці

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 01:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » Звіти
На гру виїхало і успішно дісталися 5 бердичівлян - S.W.S.-івців (4 виїхало із Бердичева, а один вирушив із Києва, сподіваючися "на удачу") ! У одному потязі згадана четвірка їхала разом із фанами із Хмельницького, за який у період навчання відкатав один із бердичівлян. Тому гарний настрій у дорозі був забезпечений.
 
У самому Дніпрі бердичівляни відвідали товариську гру між українськими та англійськими фанами, в якій беззаперечну перемогу із рахунком 6:1 святкували "негостинні" господарі. Дехто з бердичівлян прийняв участь і в траблах проти англійців. Тому нас, можна сказати, усюди вродило. :)
 
Потім з боєм ледве вдалося вирвати заповітні квиточки на гру. Хто хоча б трохи цікавився поєдинком, то знав, яка напружена ситуація із квитками. Зокрема, те вогняне шоу, яке влаштували фани, і було тим протестом проти свавілля і нахабності при ... Читати далі »
Категорія: Збірна | Переглядів: 1109 | Додав: Криця | Дата: 27.01.2010 | Коментарі (0)

Увечері напередодні гри, що відбувалася 9 вересня, троє фанів із Південно-Західної Трибуни виїхали у Мінськ, Білорусь, на офіційну гру "Білорусь - Україна". Планував поїхати ще один фанат, та не склалося. Подорож була веселою. Їхали автобусом із фанами київського "Динамо". Багато хто вперше чув про підтримку місцевого клубу у Бердичеві. А шалик "S.W.S." і взагалі був для них у дивовижу. 4 години долали кордон. І дарма так довго тримали українських фанатів "лівоохоронці", на згадку лишилися фанатські графіті не тільки на парканах, а й на будинках місцевих. У Мінську довгоочікуваної зустрічі, з огляду на події у Львові, із білоруськими фанами не сталося. Усе пройшло тихо і мирно, хіба що гостьовий сектор "зірвав" стадіон і показав приклад справжнього вболівання. Прикро, що збірна не виграла... А загалом подорож у закордоння виявилося не надто й дорогим. Усе обійшлося біля 450 гривень...
 
Категорія: Збірна | Переглядів: 923 | Додав: Криця | Дата: 27.01.2010 | Коментарі (1)

06 березня 2008 року 10 бердичівлян із Південно-Західної Трибуни відвідали гру збірної України. І не просто відвідали, а й активно підтримували своїх українських хлопців! Цей виїзд став першим організованим виїздом саме S.W.S., адже на збірній багато бердичівлян, в тому числі і фанатів, бувало і до того. Збиралося поїхати навіть одинадцятеро фанів, та в одного в останню мить поїздка "зірвалася", хоча були куплені вже і квитки на потяг, і квитки на саму гру.
 
Виїзд вдався на славу! Вже на пересадці у Здолбунові зустрілися із такими ж "собачниками", як самі, тільки з Києва. Знайомство, фанатські історії, передчуття ПОДІЇ. Три години чекань пролетіли у розмовах. З ними дісталися Львова. Тут кілька зустрічей із львівськими. Та вони в цей день були занадто заклопотані. Господарі ж! День пролетів у екскурсіях для тих, хто був вперше у місті короля Лева (таких виявилася добра половина). Ну, а декому - трьом - пощастило ... Читати далі »
Категорія: Збірна | Переглядів: 834 | Додав: Криця | Дата: 27.01.2010 | Коментарі (0)

21 січня 2007 року фани Південно-Західної Трибуни взяли участь у Всеукраїнській акції фанатів країни. Головні тези акції:
 
1) проти засилля легіонерів у клубах і недопущення "натуралізації" іноземних гравців у склад збірної України;
2) проти свавілля міліції та служб безпеки клубів у їх стосунках із фанатами;
3) за використання піротехніки та інших засобів візуальної підтримки клубів.
 
У заході взяли участь не менше 700 фанатів з усіх куточків України. Південно-Західна Трибуна була представлена 3 фанами та банером такого змісту:
 
"Запалю я газетку,
І хай собі горить!
Бо дядько в формі
За фаєр може вбить!"
 
Крім самої акції ... Читати далі »
Категорія: Збірна | Переглядів: 803 | Додав: Криця | Дата: 01.12.2009 | Коментарі (0)

« 1 2