Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Вівторок, 19.03.2024, 05:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2016 » Червень » 13 » 2016 рік. 5 тур Чемпіонату області. Віддячили за Кубок!
09:50
2016 рік. 5 тур Чемпіонату області. Віддячили за Кубок!

ФК "Бердичів" 4:1 (3:1) Авангард (Новоград-Волинський)

11 червня 2016 року, 16.05

м. Бердичів, Центральний стадіон

Глядачі: 175 чоловік

Голи: ?, 20 хв. - Р. Стукал, 24, 34 хв., Є. Літвінський, 44 хв., Д. Подгорчук, 77 хв.

Гру активно розпочали гості. Декілька небезпечних проривів здійснив їх невисокий білявий нападник. І врешті-решт це призвело до голу у наші ворота. Знову пішов розрізний пас між двома захисниками ФК, згаданий нападник вискочив на побачення з Мазяром і пробив повз Юрія у сітку воріт. Початок - не з найкращих. Між іншим, за словами новоград-волинців, цього нападника (Штонда, але можу помилятися) підписує сам "Черкаський Дніпро".

Та якось вірилося, що сьогодні маємо забити. І на щастя це сталося надзвичайно швидко! Кілька хвилин і атака лівим флангом ФК "Бердичів" завершується прострілом у центр на набігаючого ззаду нападника. Удар Стукала - і гол! Перший пішов. :) Другий забили після штрафного з 4 чи 5 добивання. Крізь гущавину ніг все-таки проштовхнули шкіряного у сітку. Хто тільки не добивав його. Останнім ніби був також Руслан. :) А третій гол - у роздягальню - справжнісінький шедевр від Літвінського. Накрутивши на своєму правому фланзі захисника, Євген змістився ліворуч і в стилі Шумила і Ярмоленка закрутив м'яча у дальню "дев'ятку"!!! Гол-красень! Який, мабуть, відбив у гостей будь-яке бажання до спротиву.

Тому у другій половині гри, на полі була тільки одна команда - ФК "Бердичів". Простріли у штрафний майданчик з лівого й більше з правого флангу йшли один за одним. Після прострілу Гончарука на дальню стійку не дотягнувся хтось з наших. Після прострілу з правого флангу сам вже Гончарук, завершуючи, влучив у поперечку. Прорив Літвінського: обіграв захисника, посадив на п'яту точку воротаря, і тільки захисник виніс м'яча з пустих воріт. Вихід віч-на-віч Стукала: втік від захисника, але не влучив у ворота. Удар Павловського зі штрафного - трішки вище над поперечкою. І врешті-решт простріл Літвінського і Дмитро Подгорчук з 10 метрів увігнав шкіряного під поперечину. 4:1! Так би й в Кубку! Але все ж віддячили сповна.

На секторі 22 чоловіки, заряджали, ніби востаннє, не спиняючись. Валерій був в ударі. ;) Кілька "хлопавок", голий торс у дощ і чудовий настрій, що його в тому числі подарувала команда. Після гри більшість гравців подякували за підтримку. А Мазяр навіть дівчині, яка стояла на секторі трохи осторонь. "Але ж вона теж прийшла!" - відповів Юрій. Повага!

Ну й така цікавинка. На поєдинку ФК "Бердичів" - Авангард був присутній друг Kelt, який вів наживо трансляцію гри з фотозвітом для букмекерської контори чи то з Сінгапуру чи то з Малайзії. :) Ось так сучасні технології і азарт роблять Бердичів популярним у світі! Тільки трішки прикро, що таку чудову гру побачило трохи менше двох сотень глядачів. Телеящик не замінить живих емоцій!

Криця

Світлини з гри:

Відео ТРК "ВІК" (послідовність показаних голів: 2:1, 0:1, 1:1, 3:1):

Відео Південно-Західної Трибуни:

Категорія: 2016 | Переглядів: 1282 | Додав: Криця | Теги: Майкл Алан, ФК Бердичів, Літвінський, Романюк, Мазяр, авангард, Шинкарук, Павловський, Новоград-Волинський, Стукал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]