Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Вівторок, 19.03.2024, 13:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2016 » Жовтень » 31 » 2016 рік. 18 тур Чемпіонату області. Втішне завершення сезону!
11:35
2016 рік. 18 тур Чемпіонату області. Втішне завершення сезону!

ФК "Бердичів" 2:1 (0:1) Мал (Коростень)

29 жовтня 2016 року, 15.10

м. Бердичів, Центральний стадіон

Глядачі: 110 чоловік

Голи: ?, 45 + 1 хв. - Майкл Алан, 60, 75 хв.

Перемога минулого туру над житомирським "Поліссям" давала надію на те, що сезон може бути "врятовано". Якщо так можна висловитися. Бо друге коло, то був суціальний жах. А поразка від олевського "Полісся" остаточно вбила віру у команду більшості фанатів. Довго її ще згадуватимуть...

На початку гри команди приглядалися один до одного. Але гості так приглядалися, що двічі могли відкривати рахунок. Проте поступово ФК "Бердичів" перехопив ініціативу й раз за разом загрожував воротам "Мала". За першу половину гри гравці ФК виконали з півтора десятки навісів у штрафний майданчик і подали з десяток кутових. Однак, лише одного разу воротар "Мала" із надзусиллям перевів м'яча у поперечку, а далі він вилетів за поле. А от прикластися як слід до шкіряного нікому не вдавалося. А "Мал" вистрелив! Йшов вже, мабуть, доданий час до першої половини. Необов'язкове порушення на межі штрафного майданчика ФК. Навіс, Мазяр кінчиками пальців переводить м'яч на інший край штрафного, звідки одинокий коростенець влучно розстрілює ворота ФК. 0:1. І свисток на перерву. А в Коростені в цей час місцевий СК грає 0:0 із "Фортуною". Нагадаю, що нам потрібна була перемога над "Малом" і поразка "Фортуни". Тільки в такому випдку могли "вискочити" на втішне "бронзове" місце.

Південно-Західна Трибуна зовсім змарніла. Ходили розмови про "Олевськ - наш рівень", пропонували спалити стільці, закидати поле піротехнікою і взагалі зірвати матч. Бо ні гра, ні результат команди не гідні назви ФК "БЕРДИЧІВ".

Після виходу команд на поле підбадьорили своїх кількома "лагідними" зарядами. Щоб привести команду до тями. І гравці ФК "побігли". З'явилися моменти, яких не було в першій половині, лягали в підкати і навіть самі бігли подавати м'яча супернику. Незабаром Майкл після навісу з правого флангу головою зрівняв рахунок. Фани сприйняли цей гол стримано. А вже коли Подгорчук вивів ФК "Бердичів" уперед, то, так би мовити, прийняли вибачення у вигляді двох голів, і не стримували своїх емоцій. Могли забити й третій. Приходько трохи неточно пробив головою у дальній кут. М'яч після несильного удару Подгорчука в сантиметрах пройшов повз стійку. А Стукал при виході віч-на-віч зі своєї половини поля задалеко відпустив м'яча.

Після гри підійшли подякувати фанам Подгорчук, Павловський, Максим Середюк, Мазяр, Майкл і навіть Гучі. Можливо ще хтось з "малих". Решту, мабуть, зачепили "лагідні" заряди. :) Та ми не сильно горді. Дочекавшись результату гри "Фортуни", підійшли привітати із "бронзою" і не тільки ;) тренера і "запасних", тих, хто був надворі перед роздягальнею.

Ось так більш-менш позитивно завершився сезон надій і розчарувань. ФК "БЕРДИЧІВ" вдруге поспіль на п'єдесталі. Але ж могли значно більше! Чекаємо на одужання Гончарука, збереження основи і підсилення 2-3 вправними виконавцями з-за меж міста. Повністю своїми силами посунути коростенців з першого місця не вдається.

На Південно-Західній Трибуні - дюжина фанів, традиційні банери, трохи "блискавок", "хлопавок", дим. За присутності трохи більше сотні глядачів - вважаю суттєва підтримка. Навіть "папарацці" дозволили себе зазнімкувати. :)

Криця

Світлини з гри:

Категорія: 2016 | Переглядів: 1258 | Додав: Криця | Теги: Мазяр, ФК Бердичів, Майкл Алан, Коростень, Подгорчук, мал, Щасливий, Павловський, Максим Середюк, Стукал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Криця  
0
Як з'ясувалося, в протокол, як автора 2 м'яча у складі ФК, записали Майкла Алана, а не Дмитра Подгорчука. За словами Дмитра, там була серія рикошетів і він сам, і Майкл справді торкалися м'яча.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]