Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Вівторок, 19.03.2024, 07:33
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2016 » Вересень » 18 » 2016 рік. 12 тур Чемпіонату області. Гра без результату
21:03
2016 рік. 12 тур Чемпіонату області. Гра без результату

Полісся (Городниця, Новоград-Волинський р-н) 2:0 (2:0) ФК "Бердичів"

17 вересня 2016 року, 17.10

смт. Городниця, шкільний стадіон

Глядачі: 140 чоловік

Голи: ?

Виїзд передбачався складним. "Полісся" добре показало себе у товариських іграх. І так само грало в Чемпіонаті. Хоча перемога над СК "Коростенем" і далася їм на 90+7 хвилині. У ФК, на жаль, травмувався Гончарук. Тому для підсилення у складі вперше цього року з'явився Денис Сидорук.

Господарі розпочали активно, але бердичівці вдало ловили їх на "положеннях поза грою". Двічі до першого голу м'яч залітав у сітку ФК, а суддя піднімав прапорець. Та не підняти, за словами, очевидців і не міг. Положення поза грою були триметрові. Але коли суперник забивав втретє, бокового взяла судома рук. Вакула скористався подарунком судді й реалізував свій момент. Навіть перепалка виникла між Дмитром і Мазяром. А суддя на питання: "Чому не підняв прапорець на чистий оффсайд?", відповів: "А як я міг підняти?". Ну, звісно: якщо "заряджений", то як піднімеш?

До другого голу питань нема. Клас "місцевих" дався взнаки.

Після перерви гравці ФК "Бердичів" намагалися виправити ситуацію. Але не вистачало останнього пасу, удару. Накрутив суперників перед штрафним майданчиком Щасливий, але "затягнув" з ударом, обрізався. І вже Мазяру довелося рятувати свої ворота. Спробував здалеку Приходько - заслабко. Чудовий момент мав Ігор Середюк. Вийшли втрьох на двох захисників. Найкраще було віддати на брата праворуч. Але "прибрав під себе" і з лівої цілив у дальній кут - у захисника. Це була перша по-справжньому гольова можливість. "Полісся" не відсиджувалося в обороні. А намагалося "зловити" наших на контратаці. Одного разу м'яч зліва знову побував у сітці ФК. Але знову з положення поза грою. І все ж гості могли врятувати гру. Майкл в останні хвилини перейшов у напад. Після одного з навісів він аж завис у повітрі, хитнув головою, і фани вже готові були кричати гол, але воротар дістав м'яча з ближнього нижнього кута. Гол назрівав. За кілька хвилин знову Майкл прийняв дальню передачу. Якби навіс пішов би трохи на хід, то Алан виходив би віч-на-віч. Проте і з краю лівого флангу він вдало прострілив. Подгорчук цілився під ближню стійку. Але м'яч пройшов в півметрі від неї із зовнішнього боку. На більше у бердичівлян не вистачило ні часу, ні сил.

Ще б хотілося відзначити певну "байдужість" гравців ФК до Подгорчука. Він бігав "нашим" флангом. І щоб дістати м'яча, йому доводилося вертатися постійно в захист. Натомість його майже не помічали, коли він відкривався на фланзі чи лишався й зовсім сам.

А Городниця майже не змінилася за кілька років, що пройшло з їх попереднього "пришестя" у Вищу Лігу області. Трішки підфарбувалася у центрі. З'явилася дерев'яна лавка на стадіоні. Але кількість п'яних у селищі просто вражала. Один із віжками в руках навіть з підводи випав. Тої що на світлині. :) Ще "потішив" піп у рясі: переконував, що в Україні нема патріархатів, а є одна Церква (зрозуміло, чийого патріархату). Але після 5 хв. не витримав і видав, що українці грішники, бо вбивають мирних сепаратистів... Не піп, а агент у рясі.

Ну, й надпис "ФК БЕРДИЧІВ" - досі там же!

Криця, Бердичів - Городниця - Бердичів

Світлина з виїзду:

Категорія: 2016 | Переглядів: 1311 | Додав: Криця | Теги: Подгорчук, Майкл Алан, ФК Бердичів, Павловський, Приходько, Мазяр, Городниця, Ігор Середюк, Максим Середюк, Полісся | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 vpchelovskiy  
0
Значить в Чемпіонаті залишилося зіграти 6 турів, з яких Бердичів гратиме у 5-ти. Три вище згаданих виїзди і два вдома: з Коростенем і МАЛом?

2 Криця  
0
Знявся "ЖитомиПлюс". Тому одна команда в турі пропускає заплановану із ними гру. ФК "Бердичів" пропускає гру 8 жовтня. Тому в нас виходить після домашнього поєдинку з СК "Коростенем" три виїзди: "Авангард", "Полісся" (Олевськ), "Полісся" (Житомир).

1 vpchelovskiy  
0
А чому в деяких команд по 10 матчів, а в деяких по 11?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]