Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 18.04.2024, 21:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2015 » Травень » 11 » 2015 рік. Гра-відповідь 1/8 Кубку області. Як "фанера" над Парижем.
16:14
2015 рік. Гра-відповідь 1/8 Кубку області. Як "фанера" над Парижем.

ФК "Бердичів" 0:0 (0:0) Фортуна (Андрушівка)

9 травня 2015 року, 16.00

м. Бердичів, стадіон "Шкіряник"

Глядачі: 250 чоловік

На початку гри ФК "Бердичів" створив два напівмоменти. А взагалі в цей час: не грали - стояли. Фортуна відверто грала на 0:0. Збивала ритм гри і тягнула час. Глядачів, як для стадіону "Шкіряник" зібралося достатньо, і Південно-Західна Трибуна налічувала півтора десятки фанів. Тому незадоволення такою грою (нагадаю, що нам потрібно було відіграли два м'ячі) зростало. Це вилилося і в підказки гравцям, на які вони іноді неадекватно реагували, і в заряд фанів "Іґрай, Бєрдічев, іґрай, тваю мать!". І під кінець першої половини ФК видав справді чудову десятихвилинку. Після прориву лівим флангом Майкла і передачі в центр, м'яч після удару з-за меж штрафного майданчика опустився над поперечкою. Виходив майже віч-на-віч з правого флангу Майкл (в півметрі позаду йому заважав захисник), але не попав як треба по м'ячу. З семи метрів з центру після прострілу з правого флангу пробивав Креденцер - у воротаря. Фортуна запам'яталася перехопленням (згадайте гру у Андрушівці) пасу назад нашого захисника, але Мазяр впорався.

Друга половина видалася зовсім прісною. Найнебезпечніший - удар Гончарука з-за меж штрафного майданчика - над поперечкою. Намагалися виправити ситуацію індивідуальними діями. Той же Гончарук пройшов 3 гравців на 5 кв. метрах, але четвертого - не вдалося. А так бий - біжи. Безперервні закидання, на які Майкл не міг чи не хотів бігти, за що діставалося і йому. Зовсім не зрозуміла заміна. Другий чорний (ще не знаю, як звати) вийшов зовсім переляканим. Один пас від нього побачив. Той же Грабець завжди виходить набагато мотивованішим. Останнього штурму не було. Зате був простір у Фортуни, що дало їй створити два моменти з одною стійкою.

Нічийна гра - нічийний рахунок. Але з ким?! З командою, яка 5 років навіть в Кубку області не грала? Її рівень навіть з легіонерами - це рівень Першої Ліги! А наш рівень тоді який? 8:2 у товариських зустрічах? Оце той рахунок і розслабив керівництво. Треба було ще три товарняки зганяти, награвати склад, а не тирсу місити.

А гравці? Недоторкані звьозди?! Що Ви виграли чи здобули? Звання "колись перспективний"? З таким результатом і грою треба вибачатися й мовчки в роздягальню сунути. А не огризатися і на людей кидатися.

Джон постійно наводить приклад, як гравець у Новограді-Волинському за критику на свою адресу кинув бутсом у вболівальника, і стверджує, що у Бердичеві таке не можливо. Джоне, мабуть, ти помилявся. Асмєлєлі "колись перспективні".

Не цікавився новинами на вихідних. Не чули, ніхто з ФК заяви на звільнення не писав чи бутси на цвях не вішав?

Криця

Світлини з гри:

Категорія: 2015 | Переглядів: 577 | Додав: Криця | Теги: Майкл Алан, Фортуна, ФК Бердичів, Креденцер, гончарук, Андрушівка | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 1
1 Криця  
0
За словами фанів, дехто з гравців за свою поведінку згодом вибачився.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]