Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Вівторок, 16.04.2024, 14:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2015 » Листопад » 1 » 2015 рік. 12 тур Чемпіонату області. "Золота-незолота" осінь
16:52
2015 рік. 12 тур Чемпіонату області. "Золота-незолота" осінь

ФК "Бердичів" 0:0 СК "Коростень"

31 жовтня 2015 року, 14.10 год.

м. Бердичів, Центральний стадіон

Глядачі: 380 чоловік

На гру покладали великі надії. Дуже була потрібна перемога. Хоча й розуміли, що буде складно. Підтягнулися на сектор фани. Багато кого на секторі, який на цей раз прикрашали ледь не усі наші банери, давно не бачив. Підтягнулися і вболівальники. Так що підтримка Футбольному клубу "Бердичів" була забезпечена!

Трохи здивував склад ФК. Відсутність Сидорука, мабуть, пов'язана з травмою, отриманою ним ще за збірну області. А от Киришун зі своїми "сухими листами" можливо й знадобився б. Тому до звичних у захисті Павловського, Дейнеги, Середюка додався запасний до цього часу Григор'єв. І в такому відповідальному поєдинку Олексій зіграв надійно. Так, не загострював у нападі, але із захистом свого флангу справився.

В першій половині більшою перевагою володіли гості. Однак, бердичівці добре діяли на контратаках. За такої гри команди створили по два моменти кожна. У ФК "Бердичів" це був прохід Гончарука, який обіграв двох захисників на лівому фланзі і, здалося, навіть воротаря, але не вдалося ні йому, ні партнеру проштовхнути м'яча у сітку. А також удар майстра штрафних - Павловського. Як і в іграх з "Авангардом" та "Зорею-Енергією" Денис також перекинув стінку і вже, мабуть, бачив м'яча у "дев'ятці", але воротар коростенців виявився вправнішим за інших.

В другій половині команди змінили ролі. ФК "Бердичів" володів ініціативою. І чим ближче до завершення гри лишалося, тим більше насідав на ворота суперника. Коростенці ж сподівалися на контратаки (одного разу Мазяр відбив в падінні небезпечний удар), а в основному їх надії були на суддю. Від будь-якого дотику валялися по 5 хвилин на полі. Били безперестанку наших по ногах. До того, ж в інтервалі 1-3 хвилин! А суддю, мабуть, не годували сьогодні, то він карточки з'їв. А найкумедніше, що коли двічі чи тричі за межі поля змушені були виходити гравці ФК, то суддя їх не помічав. І ми по кілька атак захищалися чи атакували в десятьох! За свій вболівальницький стаж я такого ще не зустрічав.

ФК "Бердичів" міг піти переможцем. Пробивав Гончарук - вище брами. Чистий вихід віч-на-віч був у Приходька. Суддя - навіть не боковий - а головний суддя найперший свиснув неіснуюче положення поза грою. Прострілював Шинкарук, що вийшов на заміну, - не замкнули. А найкращий момент мав Майкл. Футболіст, що проб'є з будь-якого положення: стоячи, сидячи, стрибаючи і навіть спиною до воріт. А тут, після навісу зі штрафного, в метрі від воріт не попав по шкіряному і не замкнув дальню стійку. Було чути, як аж зарепетувала протилежне трибуна від жалю. Особисто чекав ще на вихід на заміну Шумила. Але цього не сталося. З молоді додав запалу грі тільки Шинкарук.

Бойова гра. Рівні суперники. За кубковою системою, та й в Чемпіонаті за рівності показників, ФК "Бердичів" мав би перевагу за рахунок гостьових голів: 2:2 на виїзді, 0:0 вдома. Але в Чемпіонаті в першу чергу рахують пункти, а їх різниця між командами не змінилася...

Південно-Західна Трибуна у два з половиною десятки голосів безперестанку гнала своїх улюбленців уперед. Сектор прикрашали, мабуть, усі банери й прапори, які маємо. Так що довелося завішувати не тільки нижній, а й верхній ряд. На початку гри запустили стрічки, на початку другої половини підняли догори великий прапор Бердичева. Укінці гри спалили два дими, блискавку, хлопавку, дві ракетниці. Це на стільки додало драйву фанам, що навіть ті, хто розслабився, збіглися усі докупи. :)

Чекаємо на останню гру сезону. Так саму відповідальну і принципову.

Криця

Світлини з гри:

Відео ТРК "ВІК":

Категорія: 2015 | Переглядів: 850 | Додав: Криця | Теги: Коростень, Майкл Алан, ФК Бердичів, Літвінський, Мазяр, Шинкарук, гончарук, СК Коростень, Павловський, Григор'єв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Криця  
0
7 листопада, субота, 14.00

ФК "Бердичів" - Фортуна (Андрушівка)

Центральний стадіон міста Бердичева

Проте слідкуйте за оголошеннями. Раптом що...

1 vpchelovskiy  
0
О котрій годині розпочнеться матч з Фортуною(7.11.15)?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]