Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 28.03.2024, 16:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2014 » Червень » 23 » 2014 рік. 1 тур Чемпіонату області (+ звіт гостей)
16:44
2014 рік. 1 тур Чемпіонату області (+ звіт гостей)

ФК "Бердичів" 1:3 (1:1) СК "Коростень"

21 червня 2014 року, 18.00

м. Бердичів, Центральний стадіон

Глядачі: 240 чоловік

Голи: ?, 7 хв. - Бондарчук, 23 хв., ?, 61 хв., ?, 89 хв.

Відкриття Чемпіонату області в Бердичеві. Нагородили "Найкращого гравця ФК "Бердичів" 2013 року - захисника Ігоря Середюка - фанатським шаликом "БЕРДИЧІВЛЯНИ". Південно-Західна Трибуна - 16 чоловік на початку - зарядили СЕРЕДЮК!

Окрилені, мабуть, такою увагою хлопці одразу вийшли вперед. Але СК "Коростень" поступово розігрався і до перерви зрівняв, а після перерви й взагалі вийшов уперед. Якби рахунок був 1:5, то нічого дивного в тому не було би. Коростенці повністю переграли наших. Місцеві футбольні спеціалісти в один голос хвалили гостей: видно, що команду готували під Другу Лігу (UPG-Коростень був створений під однойменного нового спонсора, який спочатку щедро фінансував команду для участі у різноманітних турнірах з метою награвання складу для участі у Другій Лізі, а згодом традиційно "з'їхав"; і гравці знову стали СК "Коростенем"). Довгі передачі, точний пас, комбінації. Наші Грошев, Креденцер за ними не встигали, не рятував і Мазяр, невпевнено у захисті (це не його позиція) зіграв Михайленко, що вчергове повернувся у команду. Старався Зеленцов. Одного разу Ігор виніс м'яча з пустих воріт.

Важко давати прогнози за відсутності уявлення про інших суперників. Це була поки єдина зустріч у Чемпіонаті серед усіх 6 команд. Але сподіватимемося, що ФК "Бердичів" поступово розіграється і побореться за медалі Чемпіонату. Кубкові ігри з "Поліссям" довели, що ми можемо змагатися з нинішніми лідерами на рівних. Але за Чемпіонату у 10 ігор кожна гра - мов остання!

Джон

Від серця до Сонця, друзі!

На минулих вихідних пройшов матч ФК Коростень проти Бердичива.

Нажаль, про футбол дізналися у ніч перед матчем, який проходив на виїзді. Тому служба швидкого реагування складалася всього з 3 заряджених відчайдухів!)

Дісталися на бет-мобілі до пункту призначення хвилина в хвилину перед самим початком. На секторі традиційно майоріли державний прапор наряду з націоналістичним стягом. Помітили місцевих фанів. Привіталися. Та нас трішки здивувало, що в місті зі схожим показником населення зібралося ледь ледь 15 людей. Звичайно, ми не знаємо політичного стану того міста, то ж бажаємо успіхів у розвитку фан-руху міста Бердичів. Адже можливо і у них за ці похмурі роки багато паразитів в червоних мантіях разом с серпом і молотом встигли пустити своє смердюче коріння в місцеві органи влади, підступно блокуючи усі промені світлої Ідеї.

І ось матч почався. Хоч у нас і був лише костяк, та заряджали пристойно! Навіть вдавалося перегукуватися з дружніми опонентами =). Перший тайм порадував глядачів 2-ма голами - нічия 1-1. Другий тайм був набагато яскравішим. І як не як, чемпіон області, ФК Коростень здобуває справедливу перемогу 1-3. З чим вітаємо нашу команду, і гравців, коростенців, з вдалим стартом турніру!

Нажаль, як завжди, ми не маємо змоги оприлюднити імена наших гравців, які робили вдалі гольові передачі та забивали голи, адже наша комуністична влада знущається не тільки з мешканців міста, в тому числі і робітничого класу, а й із обличчя футболу нашого міста. Гроші на спорт ідуть невідомо куди. Депутат від партії регіонів, ПЄХОВ, на стільки чесний, що не в змозі щедро піарнутися на "сприянні розвитку спорту", і купив нашим гравцям лишень 11 гральних форм - що є абсолютним знущанням з наших гравців. Виходячи на заміну, вони мають передавати футболки з номерами своїм товаришам. Це був ліричний відступ. Раптом хтось ще цього не помітив.

На радостях пішли на вокзал, з надією швидше повернутися додому і поділитися враженнями з тими, у кого не вдалося бути разом з командою. Найближчий потяг аж в 3-20. Поїхали до Житомира. Зрозуміло, остання маршрутка вже рушила. Вирішили йти ловити попутки). Ставало холодніше. 23 година. Відчай був все ближче, гадали, що прийдеться вертатися; і тут в час Ч проїзджає червона вісімка і забирає нас!) Чоловік хотів підкинути до Черняхова, проте за годину ми були вже біля самого Коростеня, за що йому щиро дякуємо!)))

День як день, а приємні спогади лишилися)

Коростень Фан-клуб

Світлини з гри:

Категорія: 2014 | Переглядів: 943 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Зеленцов, найкращий гравець, СК Коростень, Середюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Криця  
0
У відповідь на звіт Користиня:
не знаю політичного стану їхнього міста, але мене трішки здивувало, що Соловейки таки з'явилися на стадіоні після того, як у 2009 Хіммаш відкинув копита. Бажаю розвитку дружнім опонентам. wink

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]