Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 14:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2013 » Травень » 27 » 2013 рік. Кубок області. Шахова партія
10:46
2013 рік. Кубок області. Шахова партія
ФК "Бердичів" 1:0 (1:0) "Зоря-Енергія" (Романів)

25 травня 2013 року, 17.00
м. Бердичів, стадіон "Шкіряник"
Глядачі: 300 чоловік

Гол: Олександр Гончарук

Перша гра змушувала йти вперед бердичівлян. І це вийшло на стільки вдало і швидко, на що мало хто і розраховував. Можливо друга атака господарів. Трохи ліворуч від центру, до того ж більшість гравців "Зорі-Енергії" знаходиться у власному штрафному амйданчику чи поблизу його лінії, удар - двоє захисників блокують м'яч, але першим на добиванні гравець ФК "Бердичів". І ті, хто вчасно попав на стадіон, радісно здіймають руки догори - ГОЛ! Друга хвилина, а завдання-мінімум уже виконано. :)

Далі господарі за традицією віддали першість у веденні гри гостям. Але не робили це аж занадто відверто, як, наприклад, у домашній грі проти "Авангарду" минулого року. І намагалися відповідати атакою на атаку. Прохід правим флангом гравця гостей, простріл у штрафний майданчик, і захисник ФК "Бердичів" ледь встиг випередити нападника "Зорі-Енергії", який готовий був забігти з м'ячем у ворота. У відповідь закидання на Креденцера, вихід Володимира віч-на-віч, але Уля-молодший (бердичівлянин, що захищав ворота романівців) не дав змінитися рахунку. Доволі часто наші порушували правила перед своїм штрафним майданчиком. І якщо хвилин за 10 до закінчення першої половини гри удар у романівця вийшов, як у приказці "хто вище б'є - той краще грає". То вже у доданий час першого тайму Кравчук доклав надзвичайних зусиль, аби витягнути м'яча з під лівої від себе хрестовини, за що й пролунало його прізвище над стадіоном. :)

В другій половині гри наші сподобалися більше. Знову вели гру саме бердичівляни. Вдалу стіночку розіграли Шумило і Креденцер, але захисник уже в падінні вибив м'ч на кутовий і зірвав побачення Ігоря із воротарем. Гончарук на правому фланзі зупинився, а потім, закинувши собі м'яча, обійшов двох захисників, увірвався у штрафний майданчик і зробив передачу у центр десь на "одинадцять метрів". Але наші нападники перебігли, а півзахист недобіг на цей чудовий пас. Свіжішим і кориснішим у порівнянні із грою у Романові виглядав Литвиновський, який діяв більше зліва. Звідти теж було кілька небезпечних прострілів. Така активність бердичівлян навіть вилилися у гол Шумила. Але суддя його не зарахував через положення поза грою, яке, напевно, все-таки було у Креденцера, що пробив у поперечку перед взяттям воріт Ігором. До речі, про Володимира. Наш нападник щонайменше разів 7 попадав у положення у другому таймі. Якось би більше слідкувати за грою. А суддя, який ніби і відсудив більш-менш, але стільки роздав нашим жовтих. І в більшості випадків, вважаю, необов'язкових. Характер гри був не грубим. Аж підкралися сумніви, чи не працює він на "Полісся"? :) З боку романівців чогось занадто небезпечного у другій половині не було. Били і у воротаря, і повз ворота, але безрезультатно.

Вийшла шахова партія: в Романові втратили, аби в Бердичеві здобути. Вітаю гравців ФК "Бердичів" і усіх вболівальників із виходом у півфінал Кубку області! Чекаємо і віримо!

Перед грою у місті проводився Парад вишиванок, а тому не дивно було бачити фанів у у вишитих сорочках, а наш склад на гру навіть поповнився кількома учасниками згаданого Параду. Банерна лінія: "SOUTH-WEST SIDE", малий прапор Бердичева, прапор УПА. Заряди - на рівні. І різноманітні. Після гри дякувала уся команда і за неписаним правилом Кравчук особисто. :) Передбачалося перед грою нагородження Майкла Алана, як "Найкращого гравця ФК "Бердичів" 2012 року". Але його не вдалося знайти. Хоча в місті він час від часу стрічається... І декому варто відмінити усілякі там другі-треті вищі освіти! :))))))))

Руля, Криця

Світлини з гри:
 
 
 

Відео ТРК "ВІК":
Категорія: 2013 | Переглядів: 626 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Парад вишиванок, Зоря-Енергія, Зеленцов, Креденцер, гончарук, Романів, Кравчук, Шумило, Литвиновський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]