Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 05:09
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2013 » Травень » 20 » 2013 рік. Кубок області. На виїзді юніори! :)
11:32
2013 рік. Кубок області. На виїзді юніори! :)
"Зоря-Енергія" 2:1 (1:0) ФК "Бердичів"

18 травня 2013 року, 17.00
смт. Романів, стадіон місцевий
Глядачі: 200 чоловік

Голи: ? - Павло Корнисюк

На початок футбольного року чекали з нетерпінням. Після того, як став відомий суперник, в думках вже був у Стрибожі. Розробляв різні маршрути. І просто "вбила" новина про те, що "Автомобілст" відмовився від участі у Кубку. Час проведення наступного раунду невідомий, час проведення і навіть склад учасників Чемпіонату невідомий. Такий стан речей якось взагалі відбив бажання цікавитися обласним футболом і вболівати. Але до гри із "Зорею-Енергією" хоч не зовсім, та трохи відійшов. :)

Початок сезону. Скандальні переходи місцевого штибу. Тому, зрозуміло, цікавив склад бердичівлян. Стара гвардія: Зеленцов у центрі захисту; Шумило праворуч, але протягом ходу гри перемістився у півзахист, а згодом і взагалі у напад; вчергове повернули Лобанчука, віддали йому лівий фланг захисту, але саме він найчастіше і "провалювався"; черниш у центрі і Креденцер у нападі. Молодь: Кравчук - надійно у воротах, якби не він, то рахунок міг бути утричі більшим; Гончарук на правому фланзі, більш-менш; високий гравець 1995 року народження, діяв і в півзахисті, і в нападі, високий, дуже швидкий, вигравав забіги на 10 метрів навіть програючи початково 2-3 метри, найбільше сподобалася його гра після Кравчука; на заміну ще виходили двоє молодих, але якось не запам'яталися, можливо не вистачило часу, ну, й вся лавка - молодь. Житомиряни: у центрі захисту, у центрі півзахисту і Литвиновський, який діяв і в півзахисті, і в нападі, активний, міг стати героєм зустрічі, але вік вже бере своє. А "Зоря-Енергія", як я й передбачав, третій рік граючи одним складом, згуртувалася, зміцніла і має всі передумови, аби вистрілити цього року.

Початок гри був повністю за господарями. Вихід віч-на-віч із правого флангу нападу - Кравчук відбиває, удар з центру - поперечка, простріл після штрафного з правого флангу нападу - Кравчук не попадає в м'яч, захисник відбиває, але на ногу супернику, удар - захисник виносить з пустих воріт. "Чудова" гра бердичівлян! Після цього кілька дальніх ударів Креденцера важко навіть назвати напівмоментами. Лише зі штрафного куля пролетіла трохи вище поперечки. І перший гол. Знову вихід віч-на-віч правого флангу нападу. Але гравець господарів, здалося, трохи замешкався, а насправді розумно вичекав, його накривають двоє наших, а він віддає паралельно лінії воріт в центр, де його напарник розстрілює пусті ворота. В цей час майже вся команда "втикає" в центрі поля.

З початком другої половини гри бердичівляни згадали, що вони, ніби, й фаворити поєдинку і пішли вперед. Шумило пробивав з трох метрів, але у воротаря. Одразу після кутового ще удар - сантиметрів 20 над поперечкою. Але це був радше виняток. Атака господарів і знову вихід віч-на-віч, в якому Кравчук двічі відбиває м'яча. Кілька хвилин і господарі все-таки забивають другого, але огляд для бокового перекритий купою малою у воротах, головний в центрі поля і гол ... не зараховують. :) Але свій борг романівцям суддя віддав одразу. НАступна атака бердичівлян не складається, м'яч господарі перехоплюють і спокійно, ніби на тренуванні, віддають ... у руки власного воротаря. Вільний удар. Але свисток мовчить. Та нічого. Прохід правим флангом нападу романівця, простріл в штрафний майданчик, удар зльоту - "дев'ятка". Гол-красень! І 2:0. Настрій - приречений... Лише після цього ФК "Бердичів" почав рятувати зустріч і ГРАТИ. Пресингували, хоч якось били. Штрафний у виконанні Креденцера і хтось з молодих забиває один м'яч. 2:1. І вже веселіше. Згодом довгий навіс з лівого флангу, Литвиновський вискакує на цю передачу і пробиває зльоту у пусту браму (воротар якось опинився збоку), але м'яч, на жаль, пролітає трохи вище поперечки.

Враження. Захист дірявий. Якщо "Зоря-Енергія" нас розривала, то що буде із "Поліссям"? Але забитий гол і гра у останній третині поєдинку вселяють надію. І ще. Молодь можливо і здібна, але їй потрібен час, аби вирости хоча би до рівня області. Той же 1992 рік вистрілив тільки у 2011, а почав грати ще 2009. А де ж наші Чемпіонські амбіції?

А підтримка потішила. Насамперед своїм складом. Якщо висловлюватися футбольною термінологією, то виїзд пробила "основа" і U-7. :))) Позували у шаликах, навіть щось зарядили, а то просто ганяли стадіоном. Було весело. А "основа", шокована перебігом подій у першій половині, відірвалася вже у другій. І таки розворушили: і своїх гравців, і місцеву бидлоту. :) Після гри команда ледь не забула подякувати, але Зеленцов покликав усіх. А обидва воротарі підійшли, аби привітатися зблизька. Потім ще супроводжували команду в дорозі. Так-що виїзд вдався. О! А зустрічали нас з два десятки правоохоронців зі словами: "Ви з димами? - Ні, з дітьми". Бояться. :)))

Криця, Бердичів - Романів - Бердичів

Світлини з виїзду:






Категорія: 2013 | Переглядів: 571 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Зоря-Енергія, Зеленцов, Креденцер, Романів, Кравчук, Лобанчук, Черниш, Шумило, Литвиновський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]