Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 01:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2013 » Вересень » 22 » 2013 рік. 7 тур фч Чемпіонату області. День незабитих пенальті
00:36
2013 рік. 7 тур фч Чемпіонату області. День незабитих пенальті
ФК «Бердичів» 3:1 (1:0) «Спартак» (Володарськ-Волинський)

21 вересня 2013 року, 16.15

м. Бердичів, стадіон «Шкіряник»

Глядачі: 75 чоловік


Голи: Креденцер, 40 хв., Шумило, 48 хв., Литвиновський, 60 хв. - ?, 85 хв.

Креденцер, Шумило та гравець «Спартака» не забили пенальті (20 хв., 39 хв., 72 хв.)


День незабитих пенальті. І справді. Я такого не пригадую, щоб в одній грі не забивали аж три пенальті. Але все за чергою.

Для початку я поцілував замок на калітці при вході на Центральний стадіон. Ходять чутки, що це розпорядження самого ЦАРя. Аби приберегти стадіон для якогось збіговиська. А міська команда повинна грати у водне поло на болоті? Ну, що ж, царику, засидівся ти на своїй посаді…

А команда почала потужно. Бо відступати нікуди. Три виходи віч-на-віч (або з одним захисником), удар з середньої відстані у поперечку і кілька гострих атак без завершального удару. Єдине, що було прикро, це те, що доповнення основи молодими (крім Кравчука і Орлюка, якого запишемо до молодих) не відбулося. А в яких тоді ще іграх ставити молодь, як не з останньою командою Чемпіонату? Вершиною ж стартового натиску стало зароблене Гончаруком пенальті. Минулої гри не забив Данилевич. Тому сьогодні до позначки підійшов Креденцер. Пробив у браму. Але невисокий хлопчина-воротар таки витягнув м’яча з «дев’ятки». Згодом віч-на-віч вийшов Данилевич. Пробив – стійка. Це якась кумедія. Ну, не йде м’яч у ворота, й годі. Забив Орлюк – положення поза грою. Наступний вихід віч-на-віч під завершення першої половини приніс чергове пенальті. На цей раз взявся виконувати Шумило. Пробив уже в інший кут, але вдруге воротар «Спартака» рятує свою команду. Добивання – блокують. Подача, удар головою Креденцера – поперечка! Знову удар Володимира – ГОЛ! Нарешті. Заштовхали. А «Спартак» натомість запам’ятався лише забитим з положення поза грою голом, коли вже всі гравці ФК зупинилися, і одним ударом головою впритул – Ярослав був на місці.

У перерві чекаємо на полі молодих. Натомість відбувається заміна Кравчука на Мазяра, який підійшов на гру хвилин 10 тому. Ми вже тішилися появі Ярослава в основі. А складається враження, що Мазяр просто «проспав» і запізнився. А якщо врахувати, що й Орлюк фактично є гравцем основи, просто одужав після травми, то зрушень, яких очікували фани, взагалі не відбулося. А «старі» зловили свою гру. І за 15 хвилин вирішили питання про переможця. Середюк з правого флангу накинув на Шумила, й Ігор вправно у стрибку відправив головою шкіряного у сітку. 2:0. Прохід Литвиновського лівим флангом, удар з гострого кута – 3:0! І знову питання: чому за такого рахунку не випустити молодих на поле? Натомість з’являється Черниш. ФК «Бердичів» не зупинявся. Мав момент Данилевич, який з лівого захисника на початку гри перетворився на нападника під її завершення. З’явилися під кінець поєдинку навіть двоє малих. Велике бажання одного з них принесло йому дві жовті картки. А інший (високий захисник) відзначився ударом вище воріт. Проте забили гості. Затримався наш захисник. І суперник реалізував вихід віч-на-віч. Могли гості ще й другий подібний забити. Але Мазяр свою справу на цей раз зробив добре, як і трохи раніше, витягнувши пенальті. В підсумку – 3:1.

Фани розтянули два банери FCBB і SOUTH-WEST SIDE і, жартуючи, спокійно обговорювали гру (навіть без вигуків «гол»), в другій половині зірвали хлопавку і зарядили «МОЛОДЬ В ОСНОВУ!». Після гри відповіли на вдячність команди оплесками і зарядом ФК «БЕРДИЧІВ». А так вийшов один з найтихіших поєдинків клубу.

По-перше, дивлячись на турнірну таблицю, можна сказати, що навіть «бронза» нам уже не світить. Тому хочеться вірити, що керівництво клубу прислухається до фанів і почне ставити молодь в основу. Можливо, у них не все виходитиме. Але нам уже потрібно готуватися до наступного сезону.

А по-друге, ЦАРя – У ВІДСТАВКУ!  

МІСЬКІЙ КОМАНДІ – МІСЬКИЙ ЦЕНТРАЛЬНИЙ СТАДІОН ! ! !

Криця

Світлини з гри:

Відео Південно-Західної Трибуни:

Відео ТРК "ВІК":

Категорія: 2013 | Переглядів: 1000 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Спартак, Орлюк, Мазяр, Креденцер, Кравчук, Шумило, Володарськ-Волинський, Литвиновський, Середюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]