Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 19.04.2024, 09:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2013 » Червень » 29 » 2013 рік. 3 тур Чемпіонату для ФК "Бердичів". Малою кров'ю
10:01
2013 рік. 3 тур Чемпіонату для ФК "Бердичів". Малою кров'ю
ФК "Бердичів" 3:2 (1:1) ФК "Миропіль" (Романівський район)

28 червня 2013 року, 17.00
м. Бердичів, стадіон "Шкіряник"
Глядачі: 140 чоловік

Голи: Рафальський, Орлюк, Шумило - ?

За півгодини до гри стадіон взагалі був пустий. І навіть команда дивувалася і трохи жалкувала, що не були розклеєні афіші. Але компаніями, гуртами і вже до середини першої половини поєдинку глядачів на око було більше, ніж на останній грі шкіряника з афішами (те, що показав ТРК "ВІК"). Дрібничка, а приємно! :)

ФК "Бердичів" одразу вирішив показати хто є хто. Хвилині на третій простріл з правого боку, удар, чи воротар, чи захисник відбивають, але воротар лежить, м'яч відлітає до Зеленцова, і він від несподіванки ледь встигає підставити ногу - м'яч летить в центр лежачому воротарю. От невдача! Підстав цю ногу трохи інакше і м'яч був би у воротах. Проходить кілька хвилин. Знову простріл з правого флангу і знову Зеленцов з двох метрів запускає шкіряного вище брами. Але при цьому воротар, який виріс перед нашим гравцем встигає зачепити м'яча. І поки стадіон ще обговорює втрачену нагоду, йде подача з кутового і Рафальський Віталій з метра забиває все-таки гол. 1:0! Після цього наші трохи розслабилися. В одній з атак гостей усі зробили рух для штучного положення поза грою, а Шумило затримався. Вихід віч-на-віч і Кравчук не врятував. На турнік, Ярославе, і розтягуватися! :))) 1:1. Знову наші кинулися забивати. Найкращу нагоду втратив Гончарук. Покрутившись і обігравши кількох суперників перед штрафним майданчиком в центрі, він, трохи пройшовши праворуч, закрутив м'ячика в правий куточок, воротар тільки проводи його очима, але шкіряний пройшов справді в кількох сантиметра від стійки.

Друга половина гри також розпочалася з атак бердичівлян. І хвилині на четвертій гол організувала молодь: стрімкий прохід правого захисника Ігоря Середюка, простріл в штрафний майданчик і Артем Орлюк в боротьбі із захисником зумів в дотик відправити м'яч у ворота. 2:1! І звернення до миропільських фанів: "Вибачайте, це футбол". :) ФК "Бердичів" продовжував атакувати, але забили гості. Атака правим флангом нападу, удар і 2:2. До цього часу бердичівляни створили півтора десятки моментів, миропільці лічені, а рахунок однаковий. Прикро. І страшно за захист. Але тут своє слово сказали фани - наврочили. Запалили дим і під заряд "Е-О ... БЕРДИЧІВ!", який співають після забитого голу, наші футболісти з кутового забивають третього! І заряд продовжується! :))) Ще лишалося хвилин 20 до закінчення гри і більше могли забити господарі, ніж гості, але рахунок не змінився. У кінці поєдинку традиційно дали побігати молоді. Ось такі вийшли гойдалки - 3:2. Здалося, що наші не сильно і напружувалися. Але якби реалізували хоча б половину зі створеного, то гра склалася б спокійніше.

Завітали на гру і миропільські фани у кількості 6 чоловік. За їх словами, це їх перший справжній виїзд. Ще й "собакою". Романтика! :) Саме вони першими і почали заряджати, що, мабуть, стало дивиною для вболівальників. Переклички всю гру. Було цікаво. Тільки заряд "Металіст КГ", гадаю, зайвий. Ми далеко не Прем'єр-Ліга. Викликало усмішку запевнення гостей, що такого диму, як у них, ми ще не бачили. Запалили разом і, впевнений, всі оцінили, як у кого горіло. ;) Але так, як зірвався миропільський, ми справді не бачили. :) DONT STOP HOOLIGANS!

Криця
Світлини з гри:





Категорія: 2013 | Переглядів: 725 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, ФК Миропіль, Орлюк, Зеленцов, Креденцер, Рафальський, гончарук, Кравчук, Черниш, Середюк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Криця  
0
Взаємно! Окрема вдячність за "розу". smile Ласкаво просимо! wink

1 Миропільчанин  
0
Дякуэмо за теплий прийом)))будем раді ще зустрітися))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]