Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 01:16
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2013 » Червень » 3 » 2013 рік. 1 тур Чемпіонату області для ФК "Бердичева"
11:20
2013 рік. 1 тур Чемпіонату області для ФК "Бердичева"
"Авангард" (Довбиш, Баранівський район) 3:2 (2:1) ФК "Бердичів"

1 червня 2013 року, 16.30
смт. Довбиш, Баранівський район, стадіон "Авангард"
Глядачі: 120 чоловік

Голи: ? - В. Креденцер, автогол

У Довбиші були вже о пів на другу годину дня. Симпатичне селище, достатньо пристойний заклад харчування в центрі з дуже недорогими цінами. За десятку наїстися і випити келих пива - нині рідко зустрінеш. Якраз те, що потрібно фану на виїзді. :)

Довбишці, як зрозумів, грають виключно молодими і своїми. Вперед їх веде капітан десь під сорок, який єдиний виділявся на загальному фоні. Усміхнувся від їх розігріву перед грою: "Так, Ви троє криєте Креденцера. Є в Бердичева така зірка. Ой, дідько, в них ще й Грошев є!", - це саме наші почали виходити з автобуса. :))) Подумалось: "Хлопці, та кого Ви боїтеся?! Не в тій вже формі наші зірки". Але в цьому вони пересвідчилися вже після закінчення гри. А поки налаштовувалися дуже сильно.

І не дарма! Вже на другій хвилині Кравчук у стрибку ледь зумів перевести м'яча у поперечку, від якої шкіряний - Слава Богу! - знову відлетів у поле. Та першими забили саме гості. Це Креденцер підтвердив побоювання тренера "Авангарда". І вивів ФК "Бердичів" уперед вже на 11 хвилині! Та недовго наші святкували. Удар метрів із 30 - і Кравчук зловив гаву. 1:1. Перший тайм команди ще грали на рівних. З невеликою перевагою "Авангарду", що й дало свої плоди. Кутовий на останніх хвилинах, безлад у штрафному майданчику бердичівлян (перед цим ніхто не слухав Кравчука і не став на стійку), і на перерву команди пішли із перевагою господарів.

В другій половині "Авангард" притиснув наших до власної брами ще більше. А тому дивним виглядав гол бердичівлян хвилин за двадцять. Подача з флангу і в штрафному майданчику хтось з наших зметикував другий гол. 2:2. Далі почалися падіння і симуляції гостей, які вимагали пенальті. А забили довбишці. Знову кутовий, знову не розібралися, втретє "отримали". На цьому все й скінчилося.

Перед грою добрий знайомий бердичівських фанів боковий суддя жартома питав, чи побачить він цього року, як ФК "Бердичів" знову виграє Чемпіонат? Після гри сам і відповів: "Ні. У Вас щонайменше П'ЯТЬ ГРАВЦІВ мають вагу понад ДЕСЯТЬ КІЛОГРАМ. І де Ви відкопали Рафальського? Він же три роки, як у футбол не грає!". Я навів слова сторонньої людини, щоб не було звинувачень у безпідставній критиці. Від себе додам, що наших просто перебігали. Бердичівляни можуть грати, але на високому рівні хвилин 30, не більше. Далі стоять і не чіпляються за м'яч, який котиться від них у 2 метрах. На загальному фоні виділялися якраз юні Гончарук і високий 6 номер. Привезли 10 малих, а на заміни виходили все-одно ветерани. І суддівство було гідним.

Фани кілька разів зарядили. А оскільки від побаченого у одного з них настрій був не на висоті, то й не сильно старалися. Команда після гри була засмучена, тому, мабуть, і не подякувала. Далі пішли в знайому кафешку чекати на рейсовий автобус до Житомира. Але команда, що проїжджала поруч побачила - забрала.

Джон, Бердичів - Житомир - Довбиш - Бердичів

Маленьке зауваження від Криці. Я не бачив, але півночі не спав від почутого. :) Ви наша слава, жива історія і гордість. Але на одних чеснотах не здобудеш перемог і кубків. Потрібна щоденна праця над собою. І в 30, і в 40 років. "Зоря-Енергія" була першим уроком, "Авангард" - другим. Подивіться: ми граємо на рівних з командами, яких "Шкіряник" проходить, а "Полісся" виносить. Ми завжди за будь-яких обставин підтримуємо ФК "Бердичів". Але увійти у четвірку Південної групи для виходу у фінал - це не мета для клубу. Хай ці дві поразки будуть уроком. Ми про них забудемо. Але півфінали Кубку із "Поліссям" і гра-відкриття стадіону "Прогрес" зі "Шкіряником" - це наші й Ваші фінали.

Криця

Світлини з виїзду:


Категорія: 2013 | Переглядів: 860 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, авангард, Зеленцов, Креденцер, Довбиш, гончарук, Дейнега, Кравчук, Лобанчук, Грошев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]