Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Субота, 20.04.2024, 12:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2013 » Листопад » 4 » 2013 рік. 13 тур фч Чемпіонату області. Випробування молоді
16:21
2013 рік. 13 тур фч Чемпіонату області. Випробування молоді
"Керамік" (Баранівка) 4:0 (3:0) ФК "Бердичів"

02 листопада 2013 року, 14.30
м. Баранівка, Парково-спортивний комплекс ім. Василя Хоменка
Глядачі: 120 чоловік

Голи: С. Костюк, 8, 39 хв., Ю. Мазур, 24 хв., автогол, 46 хв.

Виїзд міг і не відбутися. На вокзал я прибув разом із рівненським експресом. Квитки в касах вже не продавали. Тому довелося вписуватися. Але вищі сили вирішили, що підтримка ФК "Бердичів" потрібна, тому за кілька хвилин у зручному кріслі їхав на захід.

Понінка. Звичайна собі станція. Кілька динамівських наліпок свідчили, що я не перший фан, що тут проїжджав. :) Чекаю на Джона. А касирка вирішила, що маю сідати на електричку. Аж на перон вибігла, щоби показати, куди вона прибуватиме. Ось це турбота про клієнта! Дякую, жіночко, та мені не потрібно. :)

Ну, а сполучення із Баранівкою, до якої не більше 25 км, взагалі ніяке. Під дві електрички - жодного автобуса. Більше години галасували на трасі і хвилин 40, вже сидячи в бусі, стояли на переїзді, бо локомотивчик вагончики туди-сюди ганяв. Знайшов час. Тут виїзд зривається, а він туди-сюди, туди-сюди. :)

Баранівка. Симпатичне містечко. Чисте. Але із бідним вибором пива. Тобто Бердичівсього ми не знайшли. :) Місцеві казали, що погано шукали. Ну, даруйте, не мали часу на екскурсію. Затишний стадіон, на якому щоправда не завершена реконструкція. На стадіо ми попали одночасно із нашою командою. А тому нічого не втратили. Розкладаємо банери і вдивляємося, хто виходить із клубного лайнера типу маршрутка Івеко. Житомирських нема. Так, Литвиновський не завадив би. Далі ще цікавіше. На розминку виходить майже вся молодь. А Креденцер із Амбалом виглядають у куртках із-за дверей роздягальні. В очах знаки питання. Тобто у нас, а не в Креденцера і Шумила. :) А от в "Кераміка", за словами місцевих, вони впізнали тільки одного "свого".

І от початкова одинадцятка: з основи Мазяр, Грошев, Черниш, Гончарук, Середюк, решта - завжди запасний 96 рік. Хотіли молодь в основі - будь-ласка. :) Після перемоги ветеранів над "Авангардом" дуже тактичний хід від тренера. ;) Моменти не заставили себе чекати. Подача у штрафний майданчик, м'яч хаотично стрибає поміж ніг, ніхто не може його винести, і гравець "Кераміка" розстрілює ворота. 8 хв. 1:0. Як писав напередодні, на фарт пропустили. Отже, мусимо забивати. І мали це робити! Гончарук уник положення поза грою. Захисники вже навіть не наздоганяли його. Чистий вихід. Бий в який хоч кут, хочеш - перекидай. Але Олександр лупить у свій улюблений, як я спостеріг, ближній нижній. І не попадає! От дідько. Згодом передача на лівий фланг нападу господарів, Середюк не дотягується. Йде простріл у штрафний і ТРОЄ захисників не попадають по м'ячу! А от гравець "Кераміка" попав. 2:0. Відсутність ігрової практики, мабуть, єдине пояснення подібним діям. Молоді вийшли якимись переляканими. Третій гол був забитий подібним чином.

Початок другої половини почався з іронічного жарту захисника бердичівлян над досвідченим Мазяром. Наші перервали першу атаку господарів. І хтось з молодих вирішив перевірити, чи готовий Юрій до другого тайму. Виявилося, що ні. М'яч зайшов так влучно під стійку, що й хотів би, то так не попав би. :) І лише після цього ФК "Бердичів" заворушився. Чи то просто "Керамік" розслабився. Але вже гості більше тримали м'яч. І створили 4 можливості, які можна було завершувати взяттям воріт. Не склалося. Хоча один не зайшов дивом. Молодий нападник ФК вийшов віч-на-віч з воротарем, перекинув його, змістившись праворуч, і з не такого вже й гострого кута не попав у пусті ворота! От халепа! А відбувалося це все після запаленої нами хлопавками і під спів "Вперед, "Бердичів"! Вперед до бою!..".

Підтримка. Малий прапор Бердичева, прапор України з надписом "БЕРДИЧІВ". На вихід команд піднімали герб клубу. Заряди, як на двох, то забагато. :) Ну, й згадана вище хлопавка, на яку прибіг правоохоронець. До речі, дуже ввічливий. :) Після фінального свистка команда спочатку попрямувала до роздягальні. Але тренер нагадав про фанів, після чого всі й подякували за підтримку.

До автобуса було хвилин 40. Але знайомі Джона затримали нас на довше. ;) Назад, попри невеликі протести, забрала команда, за що їм і вдячні. Трохи поспілкувалися, трохи зарядили. Ну, щоб не забували, за який клуб виступають.

Результат - лайно, виїзд - вдався! :)

Криця, Бердичів - Понінка - Баранівка - Бердичів

Світлини з виїзду:







Категорія: 2013 | Переглядів: 972 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Керамік, Корнисюк, Мазяр, гончарук, Кравчук, Черниш, Баранівка, Середюк, Грошев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]