Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 26.04.2024, 00:02
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2013 » Жовтень » 28 » 2013 рік. 12 тур фч Чемпіонату області. Яскраве завершення "домашнього" сезону!
00:02
2013 рік. 12 тур фч Чемпіонату області. Яскраве завершення "домашнього" сезону!

ФК "Бердичів" 3:1 (2:1) "Авангард" (Новоград-Волинський)

26 жовтня 2013 року, 15.00

м. Бердичів, Центральний стадіон

Глядачі: 165 чоловік

Голи: Креденцер, 33, 83 хв., Гончарук, 45 хв. - ?, 8 хв.

Найперше, що тішило око на стадіоні, це склад і кількість фанів на Південно-Західній Трибуні. Подумав: "Зараз ми їм влаштуємо!". :) Та й загалом, сонячна погода, присутність вболівальників на обох трибунах і незмінність награного складу ФК "Бердичів", попри "погрози" тренера виставити молодь, обіцяли захоплююче видовище!

Але запал одразу погасили гості. Кутовий: удар - захисник із Мазяром рятують, удар - Мазяр, і так доти, допоки з ЧЕТВЕРТОГО разу "Авангард" не забив. Як так грати у захисті, щоби не зробити жодного підбору біля власних воріт??? "Тридиційний початок" вже звучить іронічно. Та на цьому гості й зупинилися, а м'яч до ніг забрали бердичівляни. Тому вірилося, що наші скажуть своє слово. А тому разом із зарядами фанів пішли в напад й гравці ФК "Бердичів". Кутовий, і Гончарук пробиває поруч зі стійкою. Здалеку вистрілює Креденцер - вище. Та, пристрілявшись, наступного разу Вовчик не схибив! Зразково розіграна комбінація в один-два дотики із переведенням м'яча зліва в центр, з центру праворуч, а звідти назад в центр, завершилася влучним ударом Креденцера у ближній кут! 1:1. І Володимир показує у бік Південно-Західної Трибуни, присвячуючи їм цей гол. :) Далі ще цікавіше. Данилевич виходить віч-на-віч із воротарем. Але не зумів його перекинути. З того ж лівого флангу, обігравши захисника, виходить на ударну позицію Гончарук і пробиває - не попав. Більшість кричать: "Віддай в центр, де на "одинадцяти метрах" чекає Креденцер". Але я згоден із Олександром: "Ну, не дайте вже малому й пробити?!". І тут небезпечно огризнулися гості. Кілька ударів з центру майже без перешкод або ловив Мазяр, або летіло вище воріт. Та не дарма пристрілювався Гончарук. Шкода, що він поки не стабільний. Але коли вже йде гра, то йде. Черговий прохід лівим флангом - захисник позаду, зміщення в центр - другий захисник позаду, Шумило в центрі кричить - мені! - а Сашко б'є в ближній кут. І це 2:1! А все відбувалося під "ФК "Бердичів" - оле - оле - оле!", яке перейшло у святкування другого голу! Оце так гра! Двічі поспіль у домашніх іграх відіграватися й вириватися уперед. Так, попереду ще ціла година. Але яка жага перемоги!

Друга половина розпочалася з невеликої переваги "Авангарду". Але ненадовго. За всі 45 хвилин чогось суттєвого їм створити так і не вдалося. Кілька ударів здалеку. І майже вихід віч-на-віч правим флангом з гострого кута. В усіх випадках Мазяр - на висоті. І не тільки: майже кожен діяв корисно і ефективно. Бердичівляни постійно ловили гостей на контратаках. Тричі забили! Двічі з положення поза грою. :) Але єдиний удар Креденцера, що зарахували, - черговий красень-гол! Вихід віч-на-віч, Володимир перекидає новоградського брамника, але м'яч летить зависоко і, здається, перелітає браму. Та ні - таки опускається під самою поперечкою! 3:1!. О, тут вже були і "у клубі танці" і "суперник в плач і вже біжить", і "Ми - Бердичів, ви - колгосп!" в напрям суперників і їх одинокого вболівальника. Звиняйте, та душа бажала помсти за перше коло, за "не бийте їм багато". І ФК "Бердичів" подарував нам таку маленьку сатисфакцію. :) До речі, в "Авангарду" ми так ще не вигравали. А якщо взяти загалом Новоград-Волинський після повернення у місто великого футболу з 2007 року, то більша перемога була тільки того ж 2007 над "Звягелем-750", який тільки ставав на ноги, - 4:0.

На Південно-Західній Трибуні: банери "SOUTH-WEST SIDE", "БЕРДИЧІВ", прапор УПА, герб клубу, стрічки, хлопавки, жовтий дим і заряди без зупину усю гру. На гостьовому секторі: вар'ят, що сам заряджає "треба" і сам відповідає "гол". :))) Відверто - шана хлопцеві, що приїхав підтримати команду, але я ще подібного не чув. :) Ну, й традиційна поведінка новоград-волинський гравців, які кричали йому "закрий рота", не перестає дивувати й обурювати. Натомість святкували перемогу з фанами і дякували їм за підтримку усі гравці ФК "Бердичів".

Дякую за яскраву перемогу в останній домашній грі!

Криця
Світлини з гри:



Категорія: 2013 | Переглядів: 918 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Данилевич, Мазяр, авангард, Креденцер, гончарук, Черниш, Шумило, Новоград-Волинський, Середюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]