Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 22:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2012 » Липень » 16 » 2012 рік. 7 тур Чемпіонату області. Порятунок на останніх хвилинах
10:33
2012 рік. 7 тур Чемпіонату області. Порятунок на останніх хвилинах
ФК "Бараші" (Ємільчинський р-н) 2:2 (1:0) ФК "Бердичів"

14 липня 2012 року, 16.47
смт. Ємільчине, стадіон місцевий
Глядачі: 120 чоловік

Голи: О. Волинець, 38 хв. (з пен.), В. Богданов, 75 хв. - В. Креденцер, 86 хв. (з пен.), О. Грошев, 90+3 хв.

На виїзд вибралися двоє фанатів. Спочатку, гадали, що можна буде дістатися автостопом, але напрямки Бердичів - Житомир і Житомир - Новоград-Волинський були такими глухими, що довелося "попадати" на автобуси. Це, звісно, вплинуло і на час прибуття - о 16.20. Але оскільки через затримку і бердичівських футболістів гра розпочалася о 16.47 замість 16.00, то вийшло, що приїхали якраз вчасно. :)

Гра була напружена, з невеликою перевагою барашівців (вони ж - запрошені кияни і житомиряни - жодного свого!). Кілька разів довелося вправлятися в майстерності Ярославу Кравчуку. Тарас Панасюк, за деякими відомостями, перебуває у лікарні (не через футбол) і його повернення під великим питанням. А в середині першої половини суддя вигадав пенальті. При цьому свисток був, коли епізод закінчився, а м'яч давно встиг викотитися за межі поля. Знову подумалося, що не щастить нам цьогоріч із пенальтями: нам ставлять через гру, а у браму суперників - зась! Кравчук пенальті не витягнув. І рахунок став 1:0 на користь господарів.

Друга половина була схожа на першу. Бердичівляни організовували лиш поодинокі атаки. Сподобався Гончарук (1995 р.н.). Але неприємними були нерозуміння один одного деяких "старих". Хоча й суперників гравці ФК "Бердичів" часто до свого штрафного не підпускали. Запам'ятався у господарів невисокий молодий білявий нападник. Був найактивнішим у складі ФК "Барашів". Саме він вже під кінець зустрічі обіграв нашого футболіста в районі кутового і прострілив вздовж лінії воріт. А його партнер з метра заніс шкіряного у ворота. 2:0 на користь барашівців. Подумалося - це ВСЕ. Мабуть, подумали так і футболісти, які влаштували розбірки прямо на полі. Але, на щастя фанів і своє власне, бердичівляни продовжували грати і були винагороджені за свою наполегливість! Спочатку судді повернули свій борг. Боковий не махнув положення поза грою, а воротар господарів вже зупиняв нашого нападника із порушеннями правил. Володимир Креденцер з пенальті був влучним! 1:2 для нас. І ще є кілька хвилин. І вже на останній доданій Олександр Грошев наважився на удар з метрів 30. І вийшов ГОЛ-КРАСЕНЬ прямісінько у дев'ятку! 2:2!!! Якби хтось сказав мені за десять хвилин до закінчення зустрічі, що ми зможемо зрівняти, я би не повірив. А тут таке почалося робитися! Святкували футболісти, фани! І самі гравці жартували, що приїхало двоє, то й забили два. А якби троє, то виграли б! :))) Ось так ми врятувалися на останніх хвилинах і продовжуємо боротьбу за медалі.

І хоч нас було двоє, але трохи позаряджали. Особливо старався Р-я. ;) Із банерів - "БЕРДИЧІВ". А назад забрала команда. Розмови і жарти тривали всю дорогу. Зокрема, з'ясувалося, що Майкл володіє українською. А гравці ФК "Бердичів", як і завжди, грають за 40 гривень і честь міста. Обіцянки бюджету і спонсорів так і лишилися обіцянками. Ну, а решту інфи Джон обіцяв викласти в окремій статті за підсумками півсезону. Сподіваюся, ми не будемо чекати її стільки, як попередньої - шість років. ;)

Джон (Бердичів - Житомир - Ємільчине - Бердичів)

Світлини з виїзду:

Категорія: 2012 | Переглядів: 1292 | Додав: Криця | Теги: Михайленко, ФК Бараші, ФК Бердичів, Креденцер, гончарук, Кравчук, Алан, Ганько, Грошев, Сидорук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Криця  
0
Кожен при своїй думці. wink А стосовно населення, то Українська Вікіпедія подає відомості станом на 01 лютого 2012 року. Можливо, Ви користуєтеся іншою. smile

4 Artes63  
0
Вот открываю уже несколько раз википедию а там всё равно написано что в Бердичеве проживает 86200 человек правда данные 2003 года, и даже если бы в Барашах проживало 2000 это ничего не меняет.Нету детей в селе, в первый класс в этом году пойдёт 5 девочек и два мальчика вот так,работы нету вот и едут все в Киев.И ещё, неужели вам интереснее смотреть футбол когда к вам приезжает слабая команда а не команда уровня нашей,вот сыграли вы в Емильчино 2:2 и вы остались довольны и настроение на обратном пути было у всех приподнятое,ну а если бы вы выиграли 5:0 у слабого соперника,было бы не то.

3 Криця  
0
А ті божевільно захмарні для нас гроші, які платять у ФК "Барашах" за гру (нашим треба увесь Чемпіонат відіграти) і які й в Другій Лізі не всі гравці мають, краще би справді витратили на футбол у Барашах. Зробили би стадіон у селі, відкрили секцію футболу і по одному, далі двох, трьох своїх барашівців випускали на поле. І пройшли би той самий шлях від Чемпіонату району до Чемпіона області. Тільки на рік довше. А так гроші, бажання закінчаться і буде черговий СФК "Арсенал" (Бердичівський район), "Арсенал" (Житомир)...
Подивіться на "Зорю-Енергію". У 2010 році вони мали змогу запрошувати житомирян і здобули "срібло" Чемпіонату області. Але два останніх роки грають своїми. Але якби в них не було свого стадіону і цих "своїх", то "Зоря-Енергія" уже би "згасла".
На професійному рівні команди - це певною мірою "розвага" для заможніх. Але на обласному - це приклад для наслідування! Юнаки, хлопці, підлітки мають ходити на стадіон і мріяти зіграти за СВОЮ команду. Якщо за два чи три роки у Вас у складі не з'явилося жодного барашівця, то кого Ви розвиваєте? У кого вкладаєте?
А Чемпіонат не зник би. Та й не за нього Вам би турбуватися. Дякую за увагу. wink
І ще: Бердичів - 78774 жителя, Бараші - 1989. Вікіпедія. smile

2 Криця  
0
Моя думка незмінна: основа команди має складатися із власних гравців. На ФК "Бердичів" нема чого кивати. На головній сторінці викладений цьогорічний склад клубу зі статистикою. Запрошені два житомирянина, один вінничанин грав у Кубку області, але відправили додому. Решта - бердичівляни: або вихованці ДЮСШ Бердичева різних років. Як можете бачити, в нас грають, в тому числі в основі і молодь - хлопці 1990, 1991, 1992, 1993, 1995, 1996 років. Або мешкають в Бердичеві. Жула, наприклад. Що стосується негрів, то Майкл Алан мешкає в Бердичеві, принаймні, другий рік, має дружину бердичівлянку і дитину. Моє ставлення до цього - це інша тема. Але він вже більше бердичівлянин, ніж запрошений. smile Патрік Ричардс, ніби його друг, який вчився в Луганську, а зараз гостює у Майкла. Тому виходить, що у ФК "Бердичів" лише 3 футболісти - немісцевих. При цьому бердичівляни грають у "Шкірянику" (Бердичів), "Ровісник" (Бердичівський район), "Тетерів" (Чуднів), у Козятині та Глухівцях Вінницької області і, напевно, ще десь, чим я не дуже цікавився. Тому наша ДЮСШ, все-таки, справляється. Ми не хапаємо зірок щороку. Але в Бердичеві ходять на футбол на своїх хлопців!

1 Artes63  
0
Прочитал я статью и могу сказать что в основном не плохо,кроме вот этого (вони ж - запрошені кияни і житомиряни - жодного свого!). Ну не льзя равнять Бердичев в котором проживает больше 86000 жителей и Бараши где всего 1500 и то половина пенсионеры,и тем не менее нашлись патриоты и создали боеспособный коллектив и что в этом плохого,разве было бы лучше если бы не было Барашей и Городницы(у их такая же ситуация)кто играл бы в высшей лиге? 5 команд?Теперь вопрос к пану Джону-у вас в команде все свои играют?по фото видно что темнокожие это не ваши,и ещё несколько человек,у вас работает десяток тренеров,тратят бюджетные деньги и кого они воспитали?А маленькому селу Бараши есть кем гордиться:Владимир Мухин,Денис Данюк,Андрей Малюк все родились в Барашах.И ещё когда Бараши хотели заявить бразильца им сказали что играть может только футболист с украинским паспортом,так вот одним можно а другим шиш.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]