Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 26.04.2024, 00:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2012 » Травень » 10 » 2012 рік. 1/4 Кубку області. Перша гра. Напружена
00:42
2012 рік. 1/4 Кубку області. Перша гра. Напружена
СК "Коростень" 0:0 (0:0) ФК "Бердичів"

9 травня 2012 року, 16.12
м. Коростень, стадіон "Спартак"
Глядачі: 400 чоловік

Нарешті вдалося вирватися на виїзд. Та й взагалі на гру :) І не обійшлося без складнощів. Спочатку з Житомира на Коростень "вибирався" понад годину. А дорогою вже назад автобус обламався посеред лісу. Але монтіровка і "якась мама" полагодять будь-який совковий двигун. :) Особливо лайнера типу ЛАЗ. :)

І хоч фани діставалися стадіону окремо. Але, порушивши всі традиції (тобто "прилітати" посеред гри :) ), всі були на секторі вже за півгодини до початку.

Склад ФК ніби не змінився. Двоє житомирян у захисті, нападник з Вінниці (минулого разу я обмовився, що з Житомира). І решта - бердичівляни. В СК "Коростені" варто відмітити "патлатого", здається, Бондарчука, який відомий виступами за професійний ПФК "Севастополь" і двох "лисих". :) Решта загрози не становили.

Гра, як я писав у заголовку, справді вийшла напружена. Команди постійно перехоплювали ініціативу. Спочатку більш небезпечними були бердичівляни. Жула (пригадую 2007 і його сольні проходи), згадавши "молодість", прорвався лівим флангом і дуже добре навісив. Але Шумило пізно пішов на цей м'яч і не встиг на нього. Було ще два кутових у виконанні Ігоря. Але навіси у нього, відверто, не виходили. Тому вже у другій половині навішував Романюк. Коростенці довгий час нічого не створювали. А потім видали два дуже гострих простріли. В одному з них згаданий житомирянин-захисник зрізав шкіряного в півметрі від своїх воріт. От і все в першій половині. Хоча, згадуючи цього захисника-легіонера, хочеться сказати, що, коли до нього потрапляв м'яч, то постійно по тілу пробігали мурашки. Якось діяв він або невпевненно, або занадто самовпевненно, що призводило до неприємних ситуацій. Ну, як можна, граючи останнього захисника, йти обігрувати і обрізати всю команду?!

Друга половина запам'яталася двома мальованими падіннями коростенців у нашому штрафному майданчику. На щастя, суддя судив майже без помилок і не вівся на подібне. А ще запам'ятався ударом сильним, але по-центру згаданого нападника з Вінниці. Решта - боротьба у центрі, на підступах, із картками. Але без можливостей забити.
Прийнятний результат. Варто вигравати в Бердичеві! На "Шкірянику" буде ПЕКЛО!!!

Південно-Західна Трибуна була представлена трьома фанами, які традиційно "дратували" місцеву публіку і несамовито підтримували своїх футболістів. Банерна лінія: БЕРДИЧІВ, РАЗОМ ІЗ КОМАНДОЮ, червоно-чорний прапор УПА.

Криця, Бердичів - Житомир - Коростень - Житомир - Бердичів

Світлини з виїзду згодом:



Категорія: 2012 | Переглядів: 800 | Додав: Криця | Теги: Михайленко, ФК Бердичів, Данилевич, Романюк, Зеленцов, Панасюк, Жула, Шумило, СК Коростень, Кубок області | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]