Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 19.04.2024, 05:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 2 » 2011 рік. Перенесена гра 6 туру Чемпіонату області. Перемога завдяки характеру
14:07
2011 рік. Перенесена гра 6 туру Чемпіонату області. Перемога завдяки характеру

ФК "Бердичів" 3:2 (1:0) "Авангард" (Новоград-Волинський)

1 вересня 2011 року, 17.00

м. Бердичів, стадіон "Шкіряник"

Глядачі: 250 чоловік

Голи: Вакула, 20 хв., Креденцер, 80 хв., Приходько, 90 хв. - Лободін, 47 хв., Рябчук, 67 хв.

Два місяці без футболу. Це для виїздюків. А для бердичівлян ледь не всі три. І це влітку! Але залишимо хведерацію у спокої. Нарешті дочекалися! Хоч і в будній день і в робочі для багатьох 17.00. Це завадило зібратися більшій кількості фанів. Хоча був здивований від загальної кількості глядачів. Відверто неочікував. Адже й афіші з'явилися у день гри в четвер.

Команди почали обережно. Роздивлялися один одного. Для бердичівлян, які ділять 1-2 місце із ФК "Бараші", кожен пункт на вагу золота. Та й "Авангард", в якому виступає більшість минулорічних Чемпіонів області у складі "Звягеля-750" із того ж самого Новоград-Волинського, втрачати пункти у поєдинку не збирався.

Проте бердичівляни були гострішими. І до штрафного доходили частіше, і удари які-не-які завдавали. Були навіть два загострення, які повною мірою могли вилитися у голи. Правим флангом проходить Подгорський в центрі два захисники і двоє наших. Креденцер відволікає за собою обох суперників і Вакула самотньо ПРОСИТЬ і руками і ногами передачу. Але Віталік, мо' й хотів зробити ту передачу, тільки м'яч, зрізавшись (чи як), летить зовсім не в той бік. За кілька хвилин повторення попереднього сценарію. На цей раз Подгорський прикладається до м'яча з такою силою, що Креденцеру було не спинити шкіряного.

А незабаром потуги бердичівлян втілилися у гол! Прохід тим же правим флангом, але до самої лінії поля. Подача і Юрій Приходько з гострого кута підрізає м'яча у ворота. Воротар з лінії кулю виносить. Але Вакула був у потрібний час у потрібному моменті. І в падінні виводить ФК "Бердичів" уперед! А святкувати побіг до Південно-Західної Трибуни!

А от друга половина гри почалася приголомшливо. Спочатку помилися захисники при створенні штучного положення поза грою. І хоча удар суперника після двох стійок (!) Панасюк витягнув. Але, на думку головного судді, зробив це за лінією. За словами фанів, хто перебував на лінії воріт, гол таки був. А згодом звичайний винос гравцями "Авангарду" м'яча обернувся виходом віч-на-віч, і Тарас тут був уже безсилий. А "відзначилися" авторитети Шумило і Лисюк, які вдвох пішли на м'яч і по-дитячому обоє промахнулися. В проміжках між цими голами Панасюк кілька разів витягнув дуже небезпечні і сильні удари суперника, засвідчуючи своє звання "Кращого гравця ФК "Бердичів" 2010 року", в честь якого йому цього дня був презентований клубний шалик.

До кінця гри хвилин 20, а рахунок 1:2. Що тут сказати - капець ... повний. Не вірилося. Сонце світить, хлопці, видно, ГРАЮТЬ, хочуть. І фани, трохи підсиливши свій склад на другий тайм, врешті-решт почали заряджати. І ми погнали, а хлопці побігли забивати не один, а два голи. І якщо "Авангард" на початку другої половини тиснув на нас, то ми його в закінченні гри просто затоптали. Суперник не встигав за господарями. Жовті за зриви, порушення сипалися. Моменти виникали один за одним. Як тільки не розстрілювали бідного воротаря гостей. Але бажане здійснилося. Спочатку прохід лівим флангом і простріл у центр Креденцер замикав майже у пусті ворота. А згодом - вже на 90 хвилині (!) - після подачі зі штрафного з правого флангу бердичівляни прямо занесли м'яча у ворота ! ! !

Сонце світить і рахунок 3:2. З гарним відновленням сезону ! :)

Після Сказаного. Був ще один спірний момент. Бердичівляни забили гол, подібний до першого пропущеного - воротар вибив кулю вже за лінією воріт. Але суддя не зарахував такий же чистий гол. Добре, що так закінчилося, а то попав би на насрачника. Бажаючих було безліч. :)

ПісляПісля Сказаного. А затьмарила поразку травма Коломійця Дмитра. Тому супернику самому треба ноги відірвати. З якою силою треба було гатити по ногам, що в Дмитра перелом ноги в ЧОТИРЬОХ місцях?! Закінчували фани гру скандуваннями "КОЛОМІЄЦЬ". БАЖАЄМО ДМИТРУ УСПІШНОЇ ОПЕРАЦІЇ ТА ШВИДКОГО ОДУЖАННЯ І ПОВЕРНЕННЯ У СКЛАД ФК "БЕРДИЧІВ"!!!

Криця

1. Звіт газети "Ріо-Бердичів". 

Світлини з гри:

 

 

 

 

Відео ТРК "ВІК":

Категорія: 2011 | Переглядів: 808 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Данилевич, Вакула, авангард, Креденцер, Панасюк, Лисюк, Коломієць, Новоград-Волинський, Подгорський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Криця  
0
Мені було приємно почути українську з вуст тренера, але аудіодоріжку Ви у звіті чомусь переклали російською. От зробив маленьке зауваження. wink А про якість звіту жодним словом не обмовився. Як завжди все влучно: всі голи, спірні моменти показано.
А щодо першої половини гри, то ми не спали, а пильнували. tongue cool

1 S@VIK  
0
Ти диви-и.... У "відео "ТРК"ВІК" ще й говорять. Тобто, то не лише "відео", але й , напевне, "аудіо" . Звісно, з іншими ЗВІТАМИ йому не зрівнятися. Розподілу мов немає...............
Прикро, що Криця і К, виявляється, дізнаються про футбол у місті лише з якихось афіш, що їх я особисто у Бердичеві не бачив жодної. Мабуть, тому і сплять на лавках усю першу половину гри. Звідки ж це цікаво інші про домашні зустрічі дізнаються? dry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]