Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 12:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Липень » 20 » 2010 рік. 7 тур Чемпіонату області
15:32
2010 рік. 7 тур Чемпіонату області
ФК "Бердичів" 1:2 "Звягель-750"
                               (Новоград-Волинський)
 
17 липня 2010 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон "Шкіряник"
Глядачі: 200 чоловік
 
Голи: С. Данилевич - ?
 
На останню гру Чемпіонату очікували не те, щоби із вимогою відігратися за всі невдачі, але із надією побачити хоча б промінь надії у грі ФК "Бердичів". На жаль, поєдинок став черговим побиттям і команди, і почуттів її вболівальників.
 
Пропустили першими, потім відігралися, і знову пропустили - з пенальті. Решту ігрового часу бердичівляни стояли на полі. Ні бажання, ні сил показати ГРУ у них не було.
 
Підтримка. 10 чоловік на секторі, почали заряджати і тоді наші відігралися. Геть чисто, як у Житомирі. Спалили 2 дими, полаяли суддю і приїжджих "плюшевих фанатів" (с). Ті не тільки заряди крадуть, плагіатори (такий яскравий приклад, як "тільки перемога, тільки уперед", подібний ніде не чув, хоча поїздив Україною достатньо, прим. Криці), а й ведуть себе угостях нахабно. Хоча це і не в новину. Рік назад їх поведінка особливо не відрізнялася.
 
VeLL
 
Настає перерва. Але вже турбує питання, що буде і з клубом, і з Південно-Західною Трибуною у 2 колі. Гадаю ситуація із ФК "Бердичів" особливо не зміниться. Останніми не будемо, і то вже добре (аж сміх бере від того "добре"). А підтримка, відчуваю, ще зменшиться, хоча куди ще менше?! Якісно Південно-Західна Трибуна зросла: і дими, вогні ледь не кожної гри ще й кілька штук (крім деяких виїздів), і банер новий "заводський", і кілька зарядів нових зі скрипом розучили... Але кількісно опустилися, мабуть, до самих початків руху. Причини? Нічого нового.
1. Відсутність гри команди: більшість не хоче підтримувати невдах, а ФК "Бердичів" який вже рік підряд провалює Чемпіонат, і ніяким патріотизмом тут не натисниш.
2. Місце розташування стадіону. На "Прогрес" більше попаде звичайних роззяв, які й не чули про футбол у Бердичеві, ніж відданих вболівальників гри мільйонів на забутий Богом "Шкіряник". А як не можна зібрати десятки фанів удома, то хто поїде на виїзд?
3. Внутрішня криза Південно-Західної Трибуни. Довго думав, якби все те, що у нас і з нами відбувається обізвати і коротко, і не сильно гостро. Напевно так. Хоча слово "криза" не вживаю за жодних обставин. Один із моїх друзів, фанів "Карпат", який, до слова, не мешкаючи у Львові, вибився у "основні" завдяки втіленню своїх ідей, сказав десь із рік назад про наш рух приблизно так: "Вас не можна назвати фанатами, це щось схоже на первісне, але щире вболівання, коли фан-підтримка тільки зароджувалася". Тоді я з ним сперечався, доводив протилежне. Але нині з ним згоден. Зародившись, ми не зуміли перейти на новий щабель підтримки, який відрізняється організованістю, контролем, неписаними правилами поведінки, взаємною підтримкою, я мовчу вже про внески. А для чого? Пива попити і суддю обізвати і так можна. Тому ті банери, дими, вогні - це всього-на-всього інерція того гарного ходу, який ми набрали, зародившись. Але без переходу на інший рівень підтримки наш фан-рух приречений на згасання. Найбільше прикро те, що навіть усвідомлюючи необхідність змін, бажання у "основних" змінюватися немає...
 
Криця
 
Світлини із гри:
 
 
Відео від ТРК "ВІК":
Категорія: 2010 | Переглядів: 1149 | Додав: Криця | Теги: Малашин, Звягель-750, ФК Бердичів, Вакула, Данилевич, Худинець, Панасюк, Шумило, Подгорський, Стукал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Galau  
0
Thanks for taking the time to post. It's lifted the level of dbetae

1 Гена Сварщик  
0
ежегодно в движи клубов вышки вливаютса сотни новых люде!! из них после 2-3 сезонов до нормального уровня добиваютса 12%(примерно) а то и меньше!! просто люди одногодки збегают при первых трудностях или типа "взрослении"))) и ничего с этим не зделаеш!плюс город не большой!!!нет не спорю в чем то менятса надо!! но менятса из за людей которые бегут с "лодочки" при первой волне не стоит!!! надо старатса держать тех людей которые не первый год в теме)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]