Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 28.03.2024, 14:32
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Січень » 9 » 2009 рік. Гра-відповідь 1/4 фіналу Кубку області
23:39
2009 рік. Гра-відповідь 1/4 фіналу Кубку області
ФК "Бараші" 1:1 (дод. час 2:1) ФК "Бердичів"
 
смт. Ємільчине, стадіон ДЮСШ
29 квітня, 15.00
Глядачі: 150 чоловік

Судді: Гаращук Юрій (Житомир), Савіцький Святослав, Дорошенко Володимир.

Голи: В. Костяний, 88 хв., 92 хв. - автогол, 75 хв.
 
Вперше спостерігати за перебігом подій у поєдинку можна було завдяки інтернет-трансляції. Ось що з того вийшло.
 
1. Гра розпочнеться о 15.30.
 
2. Склад ФК "Бердичів": 23. Тарас Панасюк, 4. Сергій Данілевич, 20. Дмитро Худинець, 5. Костянтин Іванкевич, 14. Дмитро Коломієць, 18. Віталій Лабунець, 10. Андрій Романюк, 11. Валентин Ярощук, 3. Артем Лозовий, 12. Ярослав Грабець, 7. Ярослав Блоцький.
Тренер: Ігор Леонідович Лисюк.
У складі бердичівлян дві заміни, в порівнянні з попередніми іграми. В основі вийшли Ярослав Грабець та Віталій Лабунець. На лаві лишився Дмитро Вакула.

3. З початку гри невелика перевага на боці господарів поля. У їх активі один кутовий та один несильний удар головою по воротах бердичівлян. Гості вміло стримують атакувальні потужності суперника. Гра загалом ведеться у середині поля.

4. Небезпечний штрафний виконали ФК "Бараші". М'яч по центру воріт пройшов над поперечиною. Тарас політ кулі контролював.

5. Господарі завдали ще два удари по воротам гостей. Але особливої небезпеки вони не становили. Натомість ФК "Бердичів", хоча м'яч до воріт суперника й доставляє, однак жодного більш-менш вагомого удару не завдали. Мабуть, чекають на вихід СуперВакули. :)

6. Суддя в полі - Гаращук, бокові стануть відомі згодом.

7. Після певної активності господарів гра знову перемістилася у центр. Триває боротьба на кожному клаптику поля. Поки без моментів. Тримайтесь хлопці! І чекайте на свій шанс вколоти суперника голом!

8. У бердичівлян нарешті почала виходити комбінаційна гра. До небезпеки поки-що не доходить. Але ФК "Бараші" на фоні цієї гри виглядають вже дещо втомленими.

9. Ємільчинці активно вболівають за команду зі свого району. ФК "Бердичів" на виїзді підтримує 5 фанів S.W.S.

10. В кінці тайму бердичівляни заробили штрафний на лівому фланзі. За грубе порушення мала бути жовта картка, але суддя її не показав. Одразу під скандування "ГОЛ! ГОЛ! ГОЛ!" слідує небезпечний навіс. На перехоплені ні захисник, ні воротар господарів до м'яча не дотягуються. Але на дальній стійці влучно завершити комбінацію гравцю ФК "Бердичів" не вдалося. Перерва.

Трансляція ІІ половини гри розпочнеться із деяким запізненням.

11. На початку другого тайму суддя "вигадав" кілька штрафних для ФК "Барашів", але Тарас Панасюк із ударами справився.

12. Небезпечний момент створили бердичівляни, коли кількох сантиметрів не вистачило для взяття воріт пілся удару головою гравця гостей.

13. Після подачі зі штрафного Олександра Майданюка та сум'яття у воріт господарів, захисник зрізає мяч у власні ворота. ГООООООООООООООООООЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. Провалився захист бердичівлян і господарі реалізували вихід віч-на-віч. 1:1.

15. ФК "Бердичів" одразу кинувся відігруватися і мав чудову можливість вирвати перемогу втратив Дмитро Вакула, що вийшов на заміну. Перерва перед додатковим часом.

16. 2:1. У першій же атаці господарі заробили кутовий. Після розіграшу стандарту з лінії штрафного майданчика ФК "Бараші" забивають другий свій мяч у грі. Суддя постійно "вигадує" порушення у гравців ФК "Бердичів".

17. Захист гостей "розсипався". ФК "Бараші" мали кілька гарних можливостей відзначитися. Схоже два пропущені наприкінці голи сильно вплинули на психологічний стан гравців ФК "Бердичів". Гра у гостей зовсім "не йде". Перерва.

18. Розпочався другий додатковий тайм. Поки без загострення.

19. Бердичівляни мали гарну нагоду відзначитися. Пристрасті на трибунах "зашкалюють".

20. Бердичівляни подали кутовий, захисник головою вибив м'яча, одразу господарі перейшли у контратаку і мали вихід віч-на-віч, який не реалізували. Вболівальники господарів пошкодили край банера "БЕРДИЧІВ". Посягати на державний прапор - це вершина цинізму і безкультурності!!!

21. Гру завершено. Чудова Кубкова весна для ФК "Бердичів" закінчилася. На жаль. Адже жодної гри ми так і не програли. В основний час. Але ці три гри подарували нам упевненість у нашому майбутньому. З цією командою ми знову на гідних боротимемося за звання кращих в області! А минулий рік, Дай Боже, так і залишиться винятком.

ВПЕРЕД БЕРДИЧІВ ! ! ! ДО НОВИХ ПЕРЕМОГ ! ! !

неотвязний_тінейджер, Ємільчине - Криця, Бердичів
 
Світлини із виїзду від Рулі та від "Спорту Емільчинщини" (www.sportem.at.ua):
Категорія: 2009 | Переглядів: 1328 | Додав: Криця | Теги: ФК Бараші, ФК Бердичів, Ємільчине, Данилевич, неотвязний_тінейджер, Худинець, Панасюк, текстова трансляція, Костяний, Іванкевич | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]