Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 02:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Січень » 18 » 2009 рік. 7 тур Чемпіонату області
22:36
2009 рік. 7 тур Чемпіонату області
ФК "Бердичів" 0:2 "Хіммаш" (Коростень)
 
27 червня 2009 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон «Шкіряник»
Глядачі: 500 чоловік
 
ФК «Бердичів»: Тарас Панасюк, Дмитро Худинець, Сергій Данілевич, Костянтин Іванкевич (Віталій Острожинський), Дмитро Коломієць, Валентин Ярощук (Олександр Майданюк), Артем Лозовий (Артем Мкртчян), Віталій Лабунець (Віталій Михайленко), Андрій Романюк, Ярослав Грабець (Євген Костенко), Дмитро Вакула
Тренер: Ігор Леонідович Лисюк
Директор: Олександр Іванович Підгорчук
 
Голи: Олексій Ковтонюк, Олександр Остапчук
 
Гра із принциповим суперником, яким для ФК "Бердичева" є коростенський "Хіммаш", була цікавою на події. Ось які враження залишилися після поєдинку у фанатів.
 
По грі. Ранувато ще цій команді грати проти таких суперників. Хоча і від "Хіммашу" я чекав більшого. До цієї зустрічі я беззаперечно віддав цьогорічне чемпіонство "Хіммашу", тепер - ні. Що ж, залишилось на власні очі побачити "Звягель"...
Вкотре відверто слабко зіграв наш захист, але в цілому, в порівнянні з останнім матчем в Овручі, команда додала. Невже дійсно спрацьовує "фактор рідних стін"? Індивідуально важко когось виділити. Старався Грабець, Іванкевич і, традиційно, Худинець. Ну, а про дві, скажімо так, необгрунтовані жовті картки гравцям ФК "Бердичів" вже було згадано.
По саппорту. Особисто в мене - повне розчарування. Для чого чіпляти на себе casual-одяг і зі всіма дружити? Спеціально зібрали такий склад, який РЕАЛЬНО своїм коштом поїде в ІІ колі в Коростень. І що ми отримали?
Зає...ли йо...ні переклички (в жодній з них не брав участь). Забули як ще минулого сезону кричали: "Є...ть "Хіммаш", є...ть!"? Ладно молодь не була "в тємі", а "старики" що забули юридичну тяганину з єдиним нашим чемпіонством? Чи як тільки в будь-якої команди з'являються "активні фани" її одразу потрібно любить і шанувать?
Обурили зай...би на секторі при рахунку 0:2. Майже в усіх (особливо карлов) виникло бажання п...ти гостьових фанів, і почався гон на гравців команди-суперниці. Поводитесь, б..., гірше останніх кузьмичів.
Коростенцям: відмовитись від махачу - право кожного. Ми ж не звіри. Особисто я буду дотримуватись щодо вас нейтралітету, хоча в тому, що після матчу не виникли ніякі інціденти є й моя чимала заслуга. Усе треба робити за правилами.
До зустрічі в Коростені!
P.S. На рахунок 500 глядачів. Глядачів було дещо менше, ніж на матчі з "Коростенем" (тоді зазначалось - 375). Тобто вчора було близько 350 глядачів.
 
Особисто мені у цій зустрічі ФК "Бердичів" сподобався. У 2-му таймі коростенці виглядали по-справжньому розгубленими, а наші, яких з місця доволі успішно направляв Лисюк, лускали "хіммашівців", як зернята. Не погоджуся з Джоном у тому, що нам рано грати проти таких суперників. Проти ТАКИХ - не рано. Ця зустріч аж ніяк не нагадувала зустріч лідера із таким собі середнячком.
Виділити когось у цій грі мені важко, певних зусиль приклали усі... Не дуже впевнено, на мою думку, виглядав Панасюк. До речі і особливих претензій до захисту цього разу у мене немає. А так... Хлопці юні, гра нестабільна, але наші суперники нам по силах. Я не кажу за лідерство, я кажу за гарну гру. Меншою мірою за цю поразку мені дійсно не соромно.
Один з бокових судей - повне гальмо, недарма Данілевич (ігрові якості якого мені подобаються все більше), нагнув йому матюків і сказав, що після матчу його запи...ть.
Взагалі суддівству я вже не дивуюсь на відміну від "нашого славетного земляка Чернявського".
Головний "хіммашівець" (дядько з вусами) категорично відмовився давати інтерв’ю місцевому ТБ після "чудового переможного виступу його підопічних".
Переможець є переможець, але настрій коростенському тренеру ФК "Бердичів" добряче підіср@в.
ФК "Бердичів", дякую за цю гру!
 
Стосовно глядачів. 160 на протилежній північній трибуні. Не менше 30 чоловік по бокам на травичці. Біля 300 на нашій південній трибуні (один ряд вміщує біля 100) на трьох рядах. Ще десяток-другий стояли, бо вже не було місць. От тобі і 500 глядачів. І навіть візуально їх було більше, ніж на грі із ФК "Коростень".
Стосовно фанів. У кінці першого тайму (коли традиційно проводжу підрахунок) їх було 37. У другому таймі навіть за умови підходу нових нас було не більше. Відбулася лише "якісна" зміна деяких "зальотних". Стосовно гостей, то рахував кілька раз, більше 14 чоловік не виходило.
Стосовно гри, то який вже рік "Хіммаш" мене нічим не вражає. Але при цьому йому все-одно вдається забезпечити собі позитивний результат. А от наші могли навіть за сприятливих обставин і нічию вирвати. В першому таймі не попав хтось із бердичівлян по м'ячу перед пустим кутом воріт, а в другому Макар не втілив у гол вихід віч-на-віч (воротар відбив на кутовий).
Стосовно приїжджих фанів. Так, за тиждень ми їх попередили, а за годину до гри були вишикувані на бігових доріжках. Але вони вперто не хотіли протистояння поза трибунами. Ми погодилися і, принаймні, на цю гру зберегли нейтралітет. І я не бачу "злочину" при умові "нейтралітету" у перекличках із патріотичними гаслами, ініціатором яких я був. В тому числі і після їх на початку гри кількаразового заряду: "Бердичеву слава! Слава! Слава!"
По-перше, наші і їх патріотичні погляди співпадають. Нині на ультрас-форумі активно обговорюється питання війни чи миру між фанами "Прикарпаття" (1 Ліга) і тернопільської "Ниви", яка здобула путівку у цю ж 1 Лігу. І багато хто стверджує, що підстав для війни між двома патріотичними рухами у двох патріотичних містах України, крім кількох неприємних моментів із кузьмою, нема і не може бути. І я з цим згоден.
По-друге, ми про подібні переклички завжди мріяли на рідному стадіоні.
По-третє, юридична тяганина харківського "Металіста" і запорізького "Металургу", коли останній "обійшов" харківчан і здобув право виступів у єврокубках кілька років назад, не заважає дружбі між фанами цих команд. У нас поки йдеться про нейтралітет.
Ну, а щодо викриків після голів у наші ворота, то це характерна реакція, емоції на черговий програш. Адже справа далі слів не пішла?
Тому я вважаю підтримку команди у грі із "Хіммашем" однією з найкращих у цьому році: і привітання найкращих гравців, і розтяжки на початку гри на їх честь, і стрічки, і кількість фанів чимала, і атмосфера на стадіоні футбольна, і переклички, і вогонь вроцлавський, єдине прикро, що команда програла.
 
Після Сказаного
1. На грі команду активно підтримували 37 фанів.
2. На гру приїхали представники фан-клубу «Хіммашу» у кількості 14 чоловік.
3. На грі було помічено 4 працівники правоохоронних органів.
4. На початку гри фанами S.W.S. було піднято у руках дві розтяжки із зображенням футболок із номерами та прізвищами найкращих гравців ФК "Бердичів" 2007 року Юрія ЖУЛИ та 2008 року Ігоря ШУМИЛА. Також їм були вручені відповідні грамоти і шалики ФК "Бердичів" у подарунок. Грамотою було відзначено і кращого гравця ФК "Бердичів-2" 2008 року Олександра Майданюка. В кінці гри, не дочекавшись забитого ФК "Бердичів" голу, було спалено вроцлавський вогонь. Південно-Західну Трибуну прикрашали банери "БЕРДИЧІВ", "SOUTH-WEST SIDE" та невеликий прапор Бердичева.
5. Сектор гостей прикрашав банер біло-синього кольору. Це виглядало дивно, адже "Хіммаш" постійно виступав у червоно-чорній формі, а на цю гру приїхав справді у синьо-білій. Використовувались також невеликі прапор України та прапор ОУН-УПА.
 
Джон, S@VIK, Криця
 
Світлини з гри від Криці, Рулі, ТРК "ВІК":
 
Відео Південно-Західної Трибуни:                                      Відео ТРК "ВІК":
 
Категорія: 2009 | Переглядів: 1139 | Додав: Криця | Теги: ФК Бердичів, Джон, Данилевич, Грабець, Хіммаш, Худинець, Іванкевич, Мкртчян, S@VIK, Коломієць | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Nicole  
0
Your hotseny is like a beacon

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]