Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 13:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Січень » 14 » 2009 рік. 5 тур Чемпіонату області
16:22
2009 рік. 5 тур Чемпіонату області
ФК «Бердичів» 3:0 (2:0) «Зоря-Енергія» (Романів)

13 червня 2009 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон «Шкіряник»
Глядачі: 190 чоловік

Судді: Олексій Чірчик, Юрій Горащук та Віктор Соболевський (всі – Житомир)
Делегат ЖОФФ: О.П. Чернявський (Житомир) – голова ЖОФФ

ФК «Бердичів»: 23. Тарас Панасюк; 20. Дмитро Худинець (3. Артем Лозовий); 4. Сергій Данілевич; 5. Костянтин Іванкевич; 14. Дмитро Коломієць; 11. Валентин Ярощук (12. Ярослав Грабець); 18. Віталій Лабунець (19. Олександр Майданюк); 10. Андрій Романюк (9. Костянтин Мороз); 6. Максим Малашин (8. Віталій Михайленко); 7. Ярослав Блоцький (16. Артем Мкртчян); 15. Дмитро Вакула (17. Євген Костенко)

Голи: Валентин Ярощук, Дмитро Вакула – 2

Чудова і легка перемога бердичівлян залишила у вболівальників ось такі враження...

Перемога беззаперечна, з чим щиро і вітаю хлопців та І. Лисюка. Але...
Хотілося б трохи "посудити переможців"... На мою особисту думку, хлопці грали аж занадто розслаблено. Гра 2/3 часу проходила на пів-швидкостях. У нас було чимало можливостей збільшити рахунок. Але кілька разів бердичівляни дарували шикарні можливості гостям зробити те ж саме. І якщо б на місці романівців був би хтось інший, то не знаю-не знаю... Хоча, можливо, якби ми грали з кимось іншим, то і тактика була б іншою.
Мені чомусь здається наступне: ось Лисюк вчить хлопців "не нападати на суперника", стримуватися, що вони й виконують. А коли справа доходить до атаки гостей, то ці стримування ледь не призводять до голів в наші ворота. Повторюю, це моя особиста думка, але нашим гравцям треба бути більш визначенішими (якщо можна так сказати) і більш жорсткішими у захисті. У цьому матчі помилок було не багато, але вони були, і виглядали повними "ляпами"...
Я щиро вітаю ФК "Бердичів" із заслуженою перемогою. Це та команда, за яку можна і треба вболівати.
ВПЕРЕД, БЕРДИЧЕВЕ!

Підготовка до гри проходила занадто швидко. Адже відомо про гру стало лише у середу ввечері. Особливої підтримки чи нових банерів, розтягів не планували. Нагородження кращих гравців вчергове відклали, бо зібрати їх разом виявляється дуже важко. Намагалися зібрати якомога більший склад. Але одразу стало зрозуміло, що повторити гру-відкриття не вийде. Кілька "основних" від`їхало в цей час із міста. А багато нових "підвели". Гру розпочали традиційно із стрічок. Класна штука! Навіть за похмурої погоди і напівзаповненого й так невеличкого стадіону білі кучеряві смуги на зеленому газоні надавали футболу певної святковості.
2:0 у середині першої половни гри сприяли піднесеному настрою. Багато з того, що традиційно входить у підтримку у другому таймі, пролунало вже зараз. В кінці першого тайму на секторі нараховувалося 18 фанів. Але після перерви деяких здуло вітром, а "діди" (Джоне, тра з цим боротися!) присіли.
У другій половині зустрічі команда забиває третій гол. Було приємно, що його "винуватці" із ФК "Бердичів" з іншого кінця поля всім своїм виглядом і звертанням до Трибуни дали зрозуміти, кому вони присвячують цей успіх. Переможний гол фани відсвяткували виконанням гімну України під запалену блискавку (стробоскоп) і хлопавку (петарду). Усміхнуло намагання деяких кузьмичів і собі затягнути "ТРЕБА - ГОЛ!", за що отримали від нас аплодисменти. Тра туди уже когось "підсаджувати" і спробувати влаштувати перекличку. Окрема подяка тим, хто втік заради футболу із весілля. ;) Загалом приємний поєдинок із чудовим результатом. Та й кілька років назад нинішній склад був би за щастя. Але досягнувши більшого хочеться зростати й надалі... Після Сказаного.
1. На черзі Овруч. "В бой идут одни старики...".
2. У складі «Зорі-Енергій» вийшло троє колишніх гравців ФК «Бердичів»: житомирянин І. Василишин та бердичівляни А. Козлюк та воротар Ульченко. Інший гравець, який грав за ФК «Бердичів», житомирянин П. Паршин на гру не приїхав.
3. До гри фанами спільно з ДЮСШ м. Бердичева та газетою "Бердичівські новини" було підготовлено афіши та програмки.

Як для такої кількості, підтримка була на високому рівні. Хоча незрозумілості з календарем суттєво впливають на настрій перед матчем. Б..., налаштовуєшся на одне (маю на увазі Скраглівку), а за кілька днів виходить інше. Півроку чекаєш сезону, а він якось незрозуміло проходить...
Відверто здивувала "Зоря". Пригадуючи минулорічну зустріч в Романові, вона явно "здала" (3:3 в Бердичеві до уваги не беру, проти нас грали фактично діти). І де ж ті п'ять "легіонерів" з інших областей, які не дозволили "Зорі" заявити за себе Сизоненка? Думаю, що причина тут криється в незавидному матеріальному становищі "Зорі".
Перші п'ятнадцять хвилин старався Козя, а решту часу ходив з виглядом: "Куди я потрапив?".
Думаю, що саме "Зоря-Енергія" є найбільш імовірним кандидатом на зняття з чемпіонату, якщо такі далі відбуватимуться.
P. S. Справді, окремий респект тим, хто втік з весілля заради футболу.

S@VIK, Криця, Джон
 
Світлини з гри:
 
Відео Південно-Західної Трибуни:                                Відео ТРК "ВІК":
 
Категорія: 2009 | Переглядів: 834 | Додав: Криця | Теги: Малашин, Козлюк, ФК Бердичів, Романюк, Вакула, Зоря-Енергія, Ярощук, Ульченко, Василишин, Блоцький | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]