Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Вівторок, 16.04.2024, 23:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Січень » 12 » 2009 рік. 4 тур Чемпіонату області
01:45
2009 рік. 4 тур Чемпіонату області
ФК «Бердичів» 3:2 (2:1) ФК «Коростень»
 
6 червня 2009 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон «Шкіряник»
Глядачі: 375 чоловік
 
Судді: Валентин Юрковський, Михайло Єкатерінічев, Віктор Соболевський (Житомир)
Делегат ЖОФФ: Микола Батюта (Житомир)
 
ФК «Бердичів»: 23. Тарас Панасюк (к); 4. Сергій Данілевич; 9. Костянтин Мороз (16. Артем Мкртчан) (17. Євген Костенко) (8. Віталій Михайленко); 20. Дмитро Худинець; 14. Дмитро Коломієць; 11. Валентин Ярощук; 18. Віталій Лабунець (3. Артем Лозовой); 5. Костянтин Іванкевич; 12. Ярослав Грабець (6. Максим Малашин); 10. Андрій Романюк; 7. Ярослав Блоцький (15. Дмитро Вакула) (19. Олександр Майданюк)
Головний тренер: Ігор Леонідович Лисюк
В.о. Президента: Олександр Іванович Підгорчук

Голи: Ярослав Блоцький, Валентин Ярощук, Андрій Романюк – Олег Антоненко, Ярослав Лазаренко з пенальті

Початок Чемпіонату! Для ФК «Бердичів» він відтягнувся на місяць через участь «основи» у ДЮФЛ України. Але разом з тим ми мали достатньо часу, аби гідно підготуватися. Проте відсутність у місті матеріалу та знання про те, що й колишні гравці клубу, подарунок яким планувався, не будуть присутніми на відкритті сезону, змінила напрямок роботи. До гри було вирішено завершити один кількарічний проект та зібрати якнайбільше людей на Південно-Західну Трибуну.

І підтримка вийшла гідна такої гри! І навпаки – гра гідна такої підтримки! За свистком за традицією на поле полетіли стрічки. А от жодна з двох хлопавок (петард), подимівши, так і не вибухнула. Для них навіть розвели багаття із тих же стрічок прямо на біговій доріжці, але крім невеликої «димовухи» ми цим нічого не досягли. Початок гри був зовсім неочікуваний навіть для вірних фанів, адже ФК «Коростень» ще з півроку тому виступав (і непогано) у 2 професійній лізі і зберіг біля половини того складу. Але на 25 хв. ми вже вигравали 2:0! Радість, заряди, один спалений вогник (файєр) і під виконання гімну України після другого голу було розтягнено дворучник «ВЛУЧНИЙ ПОСТРІЛ» (1,5 роки ручної роботи! В міжсезоння, звісно). Може б розтягнули і після першого, але я в цей час зустрічав одного фана з Коростеня (катається за ВКДК, не за Коростень) із дівчиною, тому трохи пропустив. В кінці 1 половини зустрічі на секторі нараховувалося 45 чоловік, і якщо в першому таймі частина з них ще сиділа чи умовно плювала насіння, то 2 тайм вийшов атомний, і заряджали стоячі усі!

В кінці першого тайму ми пропустили один гол, а на початку другого суддя дає незрозумілий пенальті. Кілька фанів вибігли на поле, і з наміром розібратися із суддею добігли аж до штрафного майданчика, але там їх зупинили. На поле полетіли пляшки (з новими людьми одразу була проведена виховна робота, це не стиль фанатів). А от запущений на поле стробоскоп виглядав дуже ефектно. Ось так під його миготіння і димок (трохи видно на відео «ВІКу») нам забили пенальті. Після цього ми погнали своїх хлопців вперед. І ледь чи не в першій же атаці під заряд «ТРЕБА – ГОЛ!» ФК «Бердичів» знову вийшов уперед – 3:2!!! Що почало творитися на стадіоні – не передати словами. Уся команда від чужих воріт через все поле побігла до сектору. На поле вибігло кілька фанів і потонули в обіймах гравців (теж є на відео «ВІКу»), хтось уже піднімав прапори, а дехто запалював вроцлавський вогонь, який навіть на сонці дав чудовий світловий і димовий ефект. А далі заряди без зупинку! Багато експронтом, які підхоплювали усі, із сплесками у долоні, які за такої кількості виглядали дуже ефектно. Ще варто відмітити, що деяким муляла присутність на грі 4 охоронців правопорядку і пропонувався улюблений заряд про бердичівську міліцію. Але гарячі голови вдалося охолодити: вони не заважали нам фанатіти, а ми вирішили їх не чіпати. А після завершення гри спочатку хвилі вдячності, виконані фанами, а потім всі дружно висипали на поле (і навіть звичайні вболівальники) вітати СВОЇХ із такою нервовою перемогою. Наступна гра - виїзд у Житомир. Може бути весело…
 
Після Сказаного.
1. Команду на протязі гри активно підтримували 45 фанів.
2. На грі було презентовано новий баннер «Влучний постріл», спалено 1 стробоскоп, 1 вогник, 1 вроцлавський вогонь.
3. На грі було замічено 4 представника правоохоронних органів.
4. У порівнянні із Кубком області склад ФК «Бердичів» поповнив захисник Костянтин Мороз, 1991 р.н, який у минулому році також грав у ФК «Бердичів».
5. До гри було підготовлено спільно з керівництвом ФК «Бердичів» та Відділом фізичної культури та спорту міськвиконкому афіши та програмки до гри.
6. Дякуємо користувачам нашого сайту, які працюють на ТРК «ВІК» та у газеті «Бердичівські новини» за розміщення анонсу гри.
7. Перед грою не було офіційного відкриття сезону. На грі було помічено начальника відділу фізичної культури та спорту п. Ковальчука, у другому таймі на грі були помічені заступник міського голови п. Демусь та секретар міської ради п. Толочко.
8. На грі був присутній президент МФК «Контингент» Житомир п. Шнайдер.
9. Також ця гра підтвердила, що Бердичів+Коростень=алкоголь. На гру завітали двоє друзів з Коростеня.

Криця
 
Світлини із гри:
 
       Відео Південно-Західної Трибуни:                              Відео ТРК "ВІК":
 
Категорія: 2009 | Переглядів: 779 | Додав: Криця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]