Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 01:05
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2010 » Лютий » 3 » 2009/10 роки. Чемпіонат Бердичева з міні-футболу
23:20
2009/10 роки. Чемпіонат Бердичева з міні-футболу
Після дворічної перерви Федерацією футболу Бердичева за ініціативи директора ДЮСШ, депутата міської Ради, Підгорчука Олександра Івановича було вирішено відновити проведення Чемпіонату Бердичева з міні-футболу. Але не у спортивній залі заводу "Прогрес", де відбулися попередні десять Чемпіонатів, а на свіжому повітрі на майданчику на Лисій (Червоній) Горі. Причина зміни ігрового поля бердичівлянам зрозуміла, тому не заглиблюватимуся далі.
 
Вирішили взяти участь у змагові і фани Південно-Західної Трибуни. Загартовані різними кубками та чемпіонатами, останні два роки ми рідко пропускаємо подібні спортивні події. Не стала на заваді і участь S.W.S. у подібному Чемпіонаті Бердичівського району з міні-футболу 2009/10 років. Адже більшість фанатів виявилися там непотрібними.
 
Після перших 5 турів учасників Чемпіонату можна поділити умовно на три категорії.
По-перше, ті, хто ставить за мету виграти "золото" змагання за будь-яку ціну: "Меркурій ГАЗ", "Червона Гора", "Пивзавод", "М'ясокомбінат", "Промінь" із Глухівців. Свідчення цьому і склади команд, де зібрані найкращі, напевно, на сьогодні гравці Бердичева, і те, що, наприклад, "М'ясокомбінат", який йшов після І кола другим у Чемпіонаті району знявся там із змагань, аби повністю зосередитися на Чемпіонаті Бердичева.
По-друге, це команди дитячо-юнацької спортивної школи: ДЮСШ-92 (він же ФК "Бердичів" зразка 2009 року), ДЮСШ-93-Меркурій (або "Меркурій-93", бо хлопчаків вирішив підтримати п. Шершньов Олександр, в тому числі запросивши у їх склад нерозлучну "парочку" Анатолій Доманський-Андрій Черниш), ДЮСШ-94. Для цих команд завдання одне: здобувати досвід, підтримуючи постійну ігрову практику і зимою. А якщо при цьому ДЮСШ-92 вдасться ще й здобути медалі Чемпіонату, то й взагалі буде чудово. Але, впевнений, такої мети тренер Лисюк Ігор Леонідович не ставить. А лишень грати на перемогу у кожній грі.
І, нарешті, третя категорія. Це команди, які грають у футбол заради футболу: "Реал", "Барс", ЦСКА, ФК "Хажин", "Колос" із Кикишівки, можливо, "Сафарі" і, звичайно, Південно-Західна Трибуна (або S.W.S.). Хтось з них більш зіграний, хтось менше, комусь вдається забирати пункти у лідерів, комусь не щастить. Але Чемпіонат потрібен і їм! Аби відчути жагу боротьби, напругу поєдинку, плече друга, і, врешті-решт, бути причетними до Великої Гри.

Календар і результати Південно-Західної Трибуни
Тур
День і час
Команда
Рах.
Команда
І
26 грудня, 12.00
S.W.S.
3:14
Меркурій ГАЗ
ІІ
27 грудня, 12.00
S.W.S.
0:12
Червона Гора
ІІІ
2 січня, 13.00
S.W.S.
2:2
Барс
ІV
3 січня
S.W.S.
не
грали
V
13 березня, 12.00
Кикишівка
2:3
S.W.S.
VI
14 березня, 13.00
ЦСКА
4:2
S.W.S.
VII
31 січня, 15.00
М'ясокомбінат
10:2
S.W.S.
VIII
13 лютого, 14.00
Реал
7:5
S.W.S.
ІХ
14 лютого, 15.00
ДЮСШ-92
9:1
S.W.S.
Х
20 лютого, 12.00
ФК "Хажин"
3:1
S.W.S.
ХІ
20 березня, 16.00
Меркурій-93
6:2
S.W.S.
ХІІ
21 березня, 11.00
S.W.S.
2:1
ДЮСШ-94
ХІІІ
27 березня, 12.00
S.W.S.
2:9
Пивзавод
ХІV
6 березня, 12.00
S.W.S.
2:4
Глухівці
ХV
7 березня, 14.00
S.W.S.
1:3
Сафарі
 
 
Світлини із змагань:
 
Відео з поєдинку                 
S.W.S. 2:1 ДЮСШ-94:                 
        Відео з поєдинку
     "Меркурій-93" 3:4 ЦСКА
 
 
Категорія: S.W.S | Переглядів: 1525 | Додав: Криця | Теги: Меркурій ГАЗ, Реал, Пивзавод, Барс, Південно-Західна Трибуна, ДЮСШ-92, М'ясокомбінат, Червона Гора, ЦСКА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 Криця  
0
S.W.S. 2:9 Пивзавод
Остання гра Чемпіонату. Та й ще з Чемпіоном! Таким "Пивзавод" став минулими вихідними. Тому десь і була надія, що вийде суперник розслабленим на гру. Та цього не сталося. Хоча відкрили рахунок у грі саме фани! Балу віддав передачу на дальню стійку, а Іван, якого прогавили "чемпіони", просто підставив ногу. 1:0. Далі було "пекло". smile На перерву пішли за рахунку 1:5. Хоча не раз могли забити й самі. Після подачі кутового Балу Криця пробив над поперечкою. Вихід віч-на-віч не реалізував Іван. Після передачі у розріз Чістіка Криця опинився перед воротами, але спиною до брами. Удар п'яткою прийшовся у воротаря, добивання теж виграв Зеленцов-старший. Згодом, помінявшись місцями, вже Чістік пробивав у дотик після передачі Криці у розріз - біля стійки. Тому нам би трохи щастя і, прийнамні, за рахунком ми Чемпіонам, напевно, не поступалися б. Хоча, для справедливості, і вони кілька моментів не реалізували.
В другому таймі забив Балу...

9 Криця  
0
S.W.S. 2:1 ДЮСШ-94
На гру були дуже великі сподівання. Хоча травми багатьох гравців і робота інших могли й завадити здобути пункти у поєдинку. На початку у гру були готові вступити лише 4 чоловік. В терміновому порядку було викликано ще одного гравця, а двоє стали грати "в чому прийшли", навіть з перев'язаною рукою. Але це вже у другій половині ми мали хоч якісь 2 заміни. А першу вистояли п'ятеро! Вистояли, бо м'яч 4 рази потрапляв у стійку наших воріт. А ще стільки ж разів суперник не попадав у пусті ворота. У нас натомість було не більше 2-3 небезпечних ударів.
В другій частині зустрічі грати стало легше. Адже могли перевести подих і кілька хвилин відпочити. І хоча пропустили першими, після невеликого рикошету. Та це лише додало злості, і за три хвилини ми зрівняли рахунок. Після атаки зліва м'яч відскочив у центр, і якщо Сашко не попав по шкіряному, то Андрій вбивчим ударом увігнав його у "9"! А незабаром і Балу без шансів для воротаря реалізував пенальті за гру рукою у штрафному майданчику. Далі грали за рахунком, вміло захищалися і гостро контратакували. За 10 хвилин ігрового часу, що лишалося, суперник нічого серйозного біля наших воріт не створив. І хоч суперник виявився не надто сильним, але перемога - вона і в Африці перемога. smile Ось імена героїв! Андрій, Балу, Джон, Заєць, Саша, Федір!

8 Криця  
0
Меркурій-93 6:2 S.W.S.
Відсутність двох воротарів із-за травм виявилася досить відчутною. І хоча забили першими, та далі голи влітали в основному в наші ворота. Дякую іншим S.W.S.-івцям, які в складний час підставили своє дружнє плече. wink Хоча на результаті у цій грі це й не сильно відбилося. Зате зіграло голвну роль в наступному поєдинку проти ДЮСШ-94.

7 Криця  
0
ЦСКА 4:2 S.W.S.
На цю гру сподівання були не менші, ніж на гру із кикишівецьким "Колосом". І якщо не від перемоги, але від одного пункту ми були дуже близькі.
Перші пропустили. Але за кілька хвилин відновили рівновагу. 1:1 після першої половини гри.
В другій "привезли" собі два голи. У першому випадку груба "обрізка" після введення м'яча з-за лінії поля призвела до виходу віч-на-віч. У другому випадку при виході один-на-один із нашим воротарем, перший удар останньому вдалося заблокувати, але далі пішов пас на вільного гравця, який спокійно розстріляв ворота. Хоча їх прикривали аж ДВОЄ гравців S.W.S. Були можливості забити і у нас. Але їх, на жаль, не використали.
В середині другої половини при черговому виході віч-на-віч гравець ЦСКА замість того, аби перестрибнути воротаря, який був першим на м'ячі, з усієї сили приклався, як він стверджував, по м'ячу, а насправді по руці воротаря, за що й отримав жовту картку, а Криця розрив пальця і 4 шви. Та про це згодом... Після того, як S.W.S.-івців лишилося 5-теро, як не дивно (на грі було 6-теро), саме вони почали тиснути суперника. Мабуть, далася взнаки відповідальність за гру. Спочатку Сашко ударом з льоту після подачі кутового скоротив відставання до мінімального. А згодом Андрій, опинившись один перед чужим воротарем, міг і взагалі зрівняти рахунок. Та не склалося. Натомість суперник своєю можливістю скористався сповна, встановивши остаточний рахунок 4:2 на користь ЦСКА...
А тепер про наболіле. Особливо шкода через травму у грі тому, що Криця (єдиний з команди) не пропустив жодної гри змагання, які для нього вже закінчилися. Ось так за дві пари вихідних у команди Південно-Західної Трибуни вибуло з ладу два воротарі (Петра травмували у грі із "Сафарі"). А загалом травмованих 5 чоловік із 13 заявлених. Якщо врахувати, що троє майже не з'являються, то вся відповідальність за 3 останніх гри, в яких, до речі, ми ще можемо взяти пункти, лежить на 5 гравцях: Андрій, Балу, Заєць, Саша, Чістік. ДУЖЕ НА ВАС СПОДІВАЮСЯ, ФАНИ ! ! !

6 Криця  
0
"Колос" (Кикишівка) 2:3 S.W.S.
Перемога! Нарешті! Ось імена героїв! smile Андрій, Балу, Заєць, Саша! Але повернемося на початок гри. Втретє поспіль починаємо і завершуємо без замін. Тому ця перемога ще більш приємна. Розпочали спокійно, більше тримали м'яч. Але пропустили першими. Дали пробити із середньої відстані і воротар, на жаль, шкіряного не потягнув. Але продовжували грати у свою гру. І спочатку Балу зрівняв рахунок, а незабаром Сашко й взагалі вивів нас уперед! В захисті грали більш-менш надійно. Без особливих загроз нашим воротам, хіба що після рикошету від Сашка м'яч ледь не залетів у наші вворота. Та все ж супернику вдалося забити удруге. Гол вийшов з нічого: навіс у штрафний майданчик, Андрій, який опинився у захисті, і Криця на воротах не розібралися, хто ж має йти на м'яч. І в результаті останній затріпотів у сітці. 2:2 після першої половини гри.
Другу половину почали ще більш впевнено, як першу, і хоча важко було фізично (суперник мав дві заміни), але грали у пас, комбінували, і моментів для взяття чужої брами створили напевно з десяток. І лише один із них вдалося реалізувати - знову Балу! Після цього не закрилися, а продовжували атакувати, пресингувати, за можливості з метою відпочинку тягнули час. Суперник мав за другу половину не більше двох справжніх можливостей, аби забити, і то після наших помилок. Та розв'язка, яка чекала на команди, у кінці виявилася НАДЗВИЧАЙНО ТРАГІЧНОЮ! Спочатку для S.W.S. Адже після удару суперника шкіряний попав у руку Зайцю і суддя показав на пенальті... Та цю трагедію ми передали "Колосу". А для себе створили СВЯТО ПЕРЕМОГИ! Воротарю вдалося відбити удар, а винуватець пенальті відіграв на добиванні і ... фінальний свисток! Радості, як Ви розумієте, не було меж... cool

5 Криця  
0
S.W.S. 1:3 Сафарі
Забили першими з пенальті. Добре оборонялися, гостро атакували. За наявності лише 5 гравців (тобто грали без замін) грали, можна висловитися, за схемою 1-3-1: на вістрі атаки Сафон, на якого закидали м'яч, і за який він може поборотися, а в потрібний момент підкючалися до атаки й інші гравці. Суперникам не давали можливості гостро пробивати, тому наші контратаки були набагато гостріші за їх атакувальні дії. Коли наші порушення перевалили за 5, суперник отримав одну можливість на пенальті. Та не скористався із неї. 1:0 на нашу користь - підсумок першої половини зустрічі.
У другій продовжували "свою" гру. В середині тайму суперник зрівняв рахунок теж із пенальті. S.W.S.-івці мали ЧУДОВУ нагоду вийти знову вперед. Автор цих рядків перехопив шкіряного, і удвох із Махою вийшли на одного воротаря. Але замість того аби розіграти більшість, Маха вирішив пробивати та й ще між ногами. Нема слів. Три крапки. Результат "на табло" не змінився. За це нас і покарали. Хвилин за 5 до закінчення гри "вирубили" Петра (воротаря), він не зміг далі продовжувати гру. І суперник вдало розіграв більшість. 1:3. Напружена гра. І вчергове ми були дуже близько від заповітних пунктів. sad

4 Криця  
0
S.W.S. 2:4 "Промінь" (Глухівці)
Почали гру злагоджено, але хвилині на 8 усі захопилися атакою, і суперник вдало реалізував вихід віч-на-віч. Неприємно. Та часу ще достатньо. Під кінець першої половини таки вдалося проштовхнути м'яча у сітку, від стійки. З таким рахунком - 1:1 - і пішли на перерву.
Початок другої половини відверто провалили. За перші хвилини три пропустили двічі. І тільки після цього ми стали частіше йти вперед, відкриватися, створювати моменти. Безумовно у відкритий простір вривався і "Промінь". Але Петро стояв, як камінь, й іноді тягнув те, що, здавалося, не можливо було дістати. До закінчення гри обмінялися із представниками Глухівців ще по одному голові. Мали S.W.S.-івці кілька чудових нагод, аби, принаймні, зменшити відрив. Та воротар суперника теж грав напрочуд вдало. 2:4 остаточний підсумок гри.
Якщо відверто, то особисто я навіть не очікував від нас такої загалом непоганої гри і результату. Адже "Промінь" на рівних змагається із усіма лідерами і, маючи гру в запасі, претендує навіть на місце 5 або 6. Та ми їм нічим не поступалися. А в кінці гри і взагалі відповідали атакою на атаку. Не вдалося виграти. Та то не біда. Зате гарно час провели. wink

3 Криця  
0
ФК "Хажин" 3:1 S.W.S.
Хажинці взяли реванш за свою поразку від нас у Кубку. От і все, що хочеться сказати.
Відповідь: Ігри наступного 9 туру перенесені з-за погодніх умов на березень.

2 Криця  
0
ДЮСШ-92 9:1 S.W.S.
Ну, що сказати? Грали проти тих хлопців, за яких вболіваємо на трибунах. Цим все й сказано. smile Грали суперники потужно: на рівні "Червоної Гори" і "Меркурія ГАЗу". Наше прохання забити менше десяти виконали. smile У нас гол з передачі Чістіка забив Андрій. Ще мали кілька чудових моментів. Той же Чістік не реалізував вихід віч-на-віч, а також після передачі з правого флангу з метра пробив у воротаря. Це у першій половині гри. У другій - кілька напівмоментів...
Суперники, що під нами у турнірній таблиц, і теж програли своє поєдинки, тому тримаємося "на плаву". smile Але дуууже сподіваюся на пункти на наступних вихідних. wink

1 Криця  
0
Реал 7:5 S.W.S.
Дуже цікава і, як з'ясувалося наприкінці поєдинку, драматична гра. Почалося все із запізнення фанів, які вважали, що гра проходитиме на "тирсі". Та за 20 хв. перша і, до речі, єдина п'ятірка була готова до бою. Грали легко і невимушено. А тому вже всередині першої половини вигравали 2:0. Суперників зустрічали на центральній лінії, але й далі не пускали. Тому вони були майже без моментів. Врешті-решт їм вдалося проштовхнути шкіряного у наші ворота. 2:1. Кілька хвилин і Андрій Я. робить хет-трик, а рахунок 3:1! На трибунах здивовано заворушилися. Грізний "Реал" виглядав, як пересічна дворова команда. На перерву пішли за рахунку 3:2 на нашу користь.
А от у другій половині вистояти не вдалося. Гра без замін призвела до традиційних голів у наші ворота на контратаках, виходах віч-на-віч, які не всі вдалося мені "потягнути". 3:4, 5:5 і остаточні 5:7 на користь "Реалу". Догравали навіть у чотирьох. Травми зазнав Андрій Я., який забив, між іншим, усі наші 5 м'ячі. Бажаю йому швидкого одужання! Гарна гра, але прикро було програти. На поразку ми не заслужили.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]