Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 07:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Грудень » 25 » 2008 рік. Кубок районної федерації футболу. Рівна гра - нерівний рахунок
10:04
2008 рік. Кубок районної федерації футболу. Рівна гра - нерівний рахунок
СФК "Арсенал" 5:0 "Південно-Західна Трибуна"
 
09 листопада, 12.00
с. Скраглівка Бердичівського району, стадіон "Колос"
Глядачі: 15 чоловік
 
Суддя: Сергій Копитко (м. Бердичів)
 
Цієї неділі, 09 листопада, відбувся «фінальний» поєдинок за Кубок Бердичівського району. «Фінальний», оскільки третя команда, яка мала приймати участь у змаганні, із смт. Гришківці, не з’явилася. Вірніше з’явилася в особі лише свого капітана (організатора), який за відсутності команди відіграв другу половину зустрічі за СФК «Арсенал». Як не дивно, більш активно почали гру фани S.W.S. Більше контролювали м’яч і навіть першими мали забивати! Після передачі Богуна С-н опинився один перед воротами, але замість того, аби пробити в незахищених три метри воріт, почав «танцювати» на місці і втратив нагоду. Не забиваєш ти, забивають тобі. Як не крути, а правило діє. Створивши кілька небезпечних моментів, які спільними зусиллями захисників та воротаря вдалося відвести, СФК «Арсенал» таки забив. Перші два голи схожі, як дві краплі води. Спочатку навіс зі штрафного з правого флангу атаки, а потім навіс із кутового з того ж флангу. В обох випадках воротар не дотягнувся до м’яча, а захисники, на жаль, не зіграли із «своїми» суперниками до кінця. М’яч на дальній стійці «заносили» у ворота головою. Проте фани не здавалися. Трохи полаявшись, знову взялися до «роботи». І вже Богун мав можливість забивати. Ввірвавшись у штрафний майданчик, він обіграв двох захисників проте переграти воротаря СФКА, Юрія Мазяра, що свого часу захищав ворота і ФК «Бердичів», не зміг. А під завісу першої половини гри «арсеналівці» реалізували вихід віч-на-віч.
 
Друга частина гри була подібною до першої. Знову початок гри за фанами. Богун спочатку заробляє небезпечний штрафний майже на лінії штрафного майданчика, але Лащук пробиває вище воріт, а потім і пенальті. Сам «герой» береться пробивати, але те, що чудово виходило на тренування протягом тижня, не вдалося втілити у грі. Нескладний удар трохи в бік від центру воріт Мазяр відбив. А далі знову настала черга СФКА. Після невдалого вибивання воротарем м’яча, коли при цьому ще й «обікрали» захисника, СФКА забив четвертий м’яч у зустрічі. Хоча воротар і зменшив силу удару, але той же захисник на лінії воріт не попав по шкіряному, який вже ледве котився. П’ятий гол СФКА забив після прострілу з лівого флангу. Ось так. Ніби й рівна гра, на що, відверто, ніхто не розраховував із учасником Вищої Ліги обласного Чемпіонату. І такий «нерівний» рахунок. Варто відзначити, що вдало захисними діями керував Керносенко-молодший та Дрьома. І фани з десяток разів «ловили» досвідчених суперників в положенні поза грою.
 
Після гри перейшли до «урочистостей». «Південно-Західну Трибуну» нагородили за друге місце у Кубку грамотою та грошовою премією. СФК «Арсеналу» дістався Кубок. Настрій після зустрічі був гарний, адже всі бачили, що відіграли просто чудово! Трохи не пощастило. Але ми від себе й такого не очікували. Готуємося до наступних зустрічей!
 
Після Сказаного.
1. "Південно-Західну Трибуну" активно підтримувало до 7 фанів, що не брали участі у грі. Були розтягнуті банери "Бердичів" та "South-West Side".
2. Команди замість запланованих таймів по 30 хвилин відіграли "законні" по 45 хв.
 
Криця
 
Світлини з гри:
Категорія: S.W.S | Переглядів: 767 | Додав: Криця | Теги: СФК Арсенал, S.W.S., мазур, Дрьома, районна федерація, Південно-Західна Трибуна, Кубок, Богун, Сафон, Керносенко-молодший | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]