Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Четвер, 25.04.2024, 14:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Грудень » 7 » 2008 рік. 3 тур Чемпіонату області. 100% реванш
13:33
2008 рік. 3 тур Чемпіонату області. 100% реванш
ФК «Бердичів» 3:0 (2:0) СФК «Арсенал» (Бердичівський район)
 
31 травня 2008 року, 16.00
м. Бердичів, стадіон «Прогрес»
Глядачі: 500 чоловік
 
ФК «Бердичів»: 1. Ілля Гончаров, 17. Віктор Карабан, 4. Олексій Журавльов (7. Ярослав Грабець), 14. Сергій Перегуда, 6. Акоп Аветісян (2. Юрій Денисенко), 8. Віталій Подгорський (11. Іван Самсонюк), 5. Ігор Шумило (К), 15. Олександр Бондар (10. Сергій Маракулін), 19. Павло Паршин (16. Максим Кармазін), 18. Анатолій Доманський, 20. Андрій Черниш.
 
Запасні: 21. Сергій Іськов, 3. Дмитро Кругліков.
 
Голи: Павло Паршин, 32 хв; Олександр Бондар, 35хв, 76 хв.
 
Протистояння двох команд бердичівського краю з першої їх зустрічі набуло принципового значення. І поразка ФК «Бердичів» від СФК «Арсенал» у кубковому двобої місячної давнини лише посилила це протистояння. Адже одна із команд прагнула відплати! Місцеве «дербі», чудовий сонячний день і свято останнього дзвоника зумовили значний, як для Бердичева, вболівальницький інтерес до зустрічі – біля 500 глядачів. А тому футбол на невеликому за місткістю «Прогресі» виглядав по-справжньому. І гравці віддячили їм цікавою та результативною грою.
 
Поєдинок футболісти розпочали обережно, без особливих загострень. Адже його ціна була високою і за престижністю, і за турнірним значенням. «Арсенал» здобув у двох попередніх матчах лише один пункт, а «Бердичів» зазнав прикрої поразки у минулому турі. Тим більше здивувала відсутність на грі президента СФК «Арсенал» О. Баранова. Підстави можуть бути різними, але, гадаю, за відсутності у цій грі колишніх гравців ФК «Бердичів», які нині складають кістяк «Арсеналу» (грав лише захисник О. Іващенко), п. Баранов передбачував негативний для свого клубу результат і не хотів бути присутнім на «реванші». У «Бердичеві», в порівнянні із минулим матчем, до строю повернулись захисники В. Карабан та О. Журавльов і – найголовніше – нарешті після тривалої кількарічної перерви зіграли за свій рідний клуб А. Доманський та А. Черниш, які робили у ФК «Бердичів» свої перші кроки у футболі.
 
Перший небезпечний момент виник хвилині на п’ятій. Його створили «гості». Після того, як захисники господарів намагалися винести м’яч подалі від штрафного майданчика, він потрапив до гравця «Арсеналу», який без роздумів, метрів з 18 від воріт, пробив по брамі суперника. М’яч просвистів над дальньою хрестовиною воріт. Це, напевно, був і єдиний небезпечний момент «Арсеналу» у першій половині зустрічі. «Бердичів» відповів підступним ударом В. Подгорського. Як і в попередньому матчі із «Арсеналом» в моменті, коли забивався гол у їх ворота, Віталій отримав м’яч зліва, на лінії штрафного майданчика «прибрав» одного захисника, «накрутив» другого і пробив у дальній лівий від себе кут воріт. Проте дещо не точно. Після цього гравцям «Бердичева» довго не вдавалося створити щось путнє біля протилежних воріт. Тоді гру в свої ноги взяв А. Черниш, який безперешкодно пройшов з м’ячем від центра поля майже до штрафного майданчика арсенальців (всі чекали на пас) і завдав потужного удару: м’яч в метрі розминувся із лівою від воротаря стійкою воріт. Одразу кидалася в очі чудова взаємодія А. Черниша та А. Доманського. Видно, що хлопці не один рік грають разом. Безперечно вони додали гостроти діям ФК «Бердичів». Поступово «міщани» почали частіше, якщо не загрожувати воротам суперника, то, принаймні, підбиратися впритул до них. Кілька разів небезпечно вривалися у штрафний майданчик насамперед з лівого флангу Бондар та ті ж Черниш з Доманським. Така активність призвела до штрафного для «Бердичева» в метрах двадцяти з лівого флангу. До м’яча підійшов Паршин і потужно пробив: ГОЛ! Воротар відбив м’яча, але у свої ворота! ГООООЛ!!! Він вийшов навіть дещо несподіваним. Та не встигли трибуни натішитися йому, як після подачі І. Шумилом кутового уже О. Бондар вражає ворота СФКА! ГОЛ! І знову, воротар ніби зреагував на удар, та шкіряна куля все-таки затріпотіла у сітці! Три хвилини і – 2:0! Зважаючи на гру, що показували команди, ніхто не сумнівався, що ФК таки візьме реванш. Питання лише: скільки ми заб’ємо їм?! І ще в першому таймі бердичівляни могли збільшувати рахунок. Але чудовий удар І.Шумила зі штрафного з правого флангу із чистою «обвідкою» стінки із зовнішнього боку, на жаль, відбила стійка…
 
У другій половині зустрічі бердичівляни, відчувши, мабуть, впевненість у своїх силах ще більше йшли вперед. Частішала гострота і удари по воротах. Намагався проявити себе Я. Грабець, не гребуючи навіть грою п’ятою. Добре, що він робив це біля воріт суперника, а не коло своїх. В той же час, чи то захопившись атакувальними діями, чи то проблеми в обороні ФК «Бердичів» залишаються невирішеними, але «Арсенал» проводив, і достатньо часто, небезпечні контратаки. В одному з епізодів нікому було замкнути небезпечний простріл з правого флангу, хоча ворота були повністю відкритими, оскільки воротар та захисник «пішли» на гравця, що віддавав цю небезпечну передачу. Кілька разів майже віч-на-віч із І. Гончаровим виходили нападники СФК, але він на якісь частки секунди встигав першим до м’яча та «накривав» його. Ілля, до речі, впевнено провів увесь поєдинок. В тому числі і завдяки саме йому гостям з району не довелося у цьому поєдинку відзначитися хоча б голом престижу. А ФК вчергове вдало використав свій стандарт. Високу передачу з кутового від І. Шумила вдруге успішно замкнув О. Бондар. Та ще й як! М’яч по високій дузі парашутом опустився у сітку. Воротар, задкуючи, так і не зумів навіть дотягнутися до нього. Гарний гол! І 3:0! Вболівальники вимагали ще голів. Та на цьому ФК «Бердичів» у рахунку зупинився, хоч не зупинився, і що приємно, у грі.
 
Відверто, навіть не очікував на таку результативну перемогу. 100% реванш! Вдячний команді за чудові емоції. Вперед «БЕРДИЧІВ»! На «Легіон»!
 
Після Сказаного.
1. Команду активно підтримувало приблизно від 15 фанів до 40 вболівальників. Залежно від складності «зарядів». Сподобалася реакція 12-річних хлопчаків: «Це краще, ніж по телевізору!» :)
2. Приємно, що команда нарешті у повному складі віддячила фанам за підтримку. Хотілося б відзначити О. Бондаря. Під час заміни, він знаходився біля фанів і подякував їм за підтримку. Однак, це мало хто помітив, оскільки момент гри був трохи подалі від нього. Та коли фани оваціями і скандуванням «Бондар» почали його проводжати, він не корчив із себе гордого та знову повернувся і подякував вболівальникам. Гідний приклад для наслідування! А от Паршин, на жаль, на овації в його честь не відповів.
3. До матчу було підготовлено Програмку, яка накладом біля 50 примірників за символічну плату поширювалася серед вболівальників.
4. На матчі були присутні Голова Бердичева В. Мазур, секретар Бердичівської міської Ради В. Толочко, заступник Голови міста І. Демусь, Голова ЖОФФ О. Чернявський.
5. Із колишніх «топ-зірок» :) ФК «Бердичів» у складі СФК «Арсенал» грав лише О. Іващенко. Інші надали перевагу Чемпіонату Вінниччини. Зрадивши раз, далі не зупинишся…
6. Перший гол у поєдинку фани відзначили трьома вогниками.
7. Глядачів рахував. :) Тішили око майже заповнені два сектори північної трибуни.
 
Криця
 
Світлини з гри:
Категорія: 2008 | Переглядів: 690 | Додав: Криця | Теги: Журавльов, Бондар, СФК Арсенал, ФК Бердичів, Гончаров, Грабець, дербі, Черниш, Паршин, Доманський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]