Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Середа, 24.04.2024, 12:39
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Грудень » 5 » 2008 рік. 1/8 фіналу Кубку області. Розвідка боєм, або перемога за будь-яку ціну!
08:56
2008 рік. 1/8 фіналу Кубку області. Розвідка боєм, або перемога за будь-яку ціну!
СФК «Арсенал» (Бердичівський район) 2:1 (0:1) ФК «Бердичів»

19 квітня 2008 року, 16:00.
с. Скраглівка Бердичівського району, стадіон «Колос»
Глядачі: 200 чоловік
Суддя: Юрій Горащук (м. Житомир)

ФК «Бердичів»: Сергій Іськов; Віктор Карабан – Сергій Перегуда – Дмитро Худинець (Іван Самсонюк) – Олексій Журавльов; Віталій Подгорський – Віктор Бричковський (Максим Піддубний (Ярослав Грабець)) – Олександр Бондар (Сергій Баблюх) – Шумило Ігор; Ярослав Блоцький (Сергій Маракулін) – Павло Паршин.
Запасні: Ілля Гончаров, Юрій Антонюк, Юрій Василишин.

Голи: Олександр Бессараб, 52 хв; Сергій Барчук, 84 хв - Віталій Подгорський, 10 хв.

Попередження: Олександр Грошев, Олексій Дейнега, Роман Бальчос, Ігор Зеленцов – Ігор Шумило, Віктор Карабан, Ярослав Грабець.
Вилучення: Олександр Грошев – Ярослав Грабець.

Ну, ось нарешті і сталося те, на що вболівальники із нетерпінням очікували довгих та виснажливих шість (!) місяців. Футбольний клуб «Бердичів» знову провів офіційний поєдинок! І, вперше за багато років, – дербі! Про передмову до поєдинку, гадаю, всі обізнані. Крім того, цікавості протистояння додавало і факт участі у складі СФК «Арсенал» багатьох колишніх гравців ФК «Бердичева». Зокрема, чемпіонів Житомирської області 2006 року у складі «городян»: І. Зеленцова, О. Грошева, О. Дейнеги, О. Іващенка, вінничан С. Барчука та О. Бессараба. Крім того, виступав за СФК «Арсенал» і кращий гравець ФК «Бердичів» у 2007 році за версією вболівальників Юрій Жула. В той же час, нині ФК «Бердичів» вибудовує справжню футбольну організацію, основою якої складають юні вихованці футбольного відділення Дитячо-юнацької спортивної школи м. Бердичева. Це і участь у складі основної команди вчорашніх вихованців ДЮСШ, гравців 90-го та 91-го років народження, створення ФК «Бердичів-2» у складі гравців 92-го року народження. Юним гравцям мають допомогти досвід І. Шумила, С. Іськова, С. Перегуди, запрошених вінничанина О. Бондаря, який періодично виступав за клуб і в попередні два сезони, та житомирянина, одного з колишніх лідерів професійного «Полісся», П. Паршина. Одним словом, на протистояння очікували з нетерпінням.

Матч, скажу наперед, видався на славу. І результат, мов на шальках терезів, коливався то в одну, то в іншу сторону. І гравці зривалися ледь не на бійку навіть при найменшому зіткненні чи порушені правил, через що суддя «роздавав» картки, ніби Святий Миколай подарунки. І О. Баранов, президент СФКА, здавав крос у бігу за суддею. І вболівальники прикрасили свою підтримку клубу димовою завісою із фінальним феєрверком. Але все – за чергою.
Поєдинок розпочався без розвідки. І вперед спочатку пішли господарі. Проте одна з небагатьох атак гостей завершилася результативним ударом Подгорського. Віталій з правого флангу з меж штрафного майданчика влучно вистрілив у дальній кут! ГОЛ! Він, відверто, зняв напруженість і хвилювання, якими як-не-як переймалися перед початком зустрічі, та додав впевненості у підсумковому результаті на користь ФК «Бердичів». Після цього гра вирівнялася. Серйозних моментів бердичівлянам створити більш не вдавалося. А «представники» району натомість вперто намагалися відігратися і кілька раз не на жарт загрожували воротам гостей. Не раз курсував правим флангом та навішував у штрафний майданчик Жула. Кілька кутових подав Грошев. 100% момент мав Бессараб, якого вивели на ударну позицію в метрах 10 від воріт. Проте він не влучив навіть у ворота. Намагався повторити свій минулорічний шедевр у ворота «Зв’ягелю-750» Іващенко. Та під удар зі штрафного з метрів 23 кинувся захисник, чим і врятував потенційну загрозу...

Другий тайм розпочався у подібному до першого руслі: запекла боротьба на кожному клаптику поля. Проте арсеналівцям потрібно було відіграватися, а у завершальній стадії в них чогось суттєвого не виходило. Простріли і метушня у штрафному майданчику почастішали. І в одному з таким епізодів найбільш спритним виявився нападник «Арсеналу» Бессараб, який і зрівняв рахунок. 1:1 Не завжди вдавалося підійти навіть до штрафного майданчика. Тоді вони вдалися до брудної гри і відверто «ламали» гравців ФК «Бердичів». Ще в першому таймі вимушено замінили травмованого Бричковського. Згодом вибули зі строю Блоцький, Бондар, Піддубний, Худинець. В одному із таких епізодів суддя справедливо показав жовту Грошеву, для якого це була друга картка у матчі. Це чомусь обурило президента «Арсенала», який влаштував цирк на полі, намагаючись наздогнати суддю, щоб помірятися з ним не тільки знанням футбольних правил, а й вмінням рукопашного бою. Після нього подібною «активністю» перейнялися і футболісти господарів, які до цього відносно спокійно реагували на цю подію. За удар судді долонею Грошеву була показана, додатково (?), ще одна червона картка, а от Бальчосу, воротарю «Арсеналу», удар якого із замахом, принаймні з трибун, виглядав набагато серйознішим для здоров’я судді, була показана лише жовта. Подвійні стандарти? Проте, як не дивно, емоції, які врешті-решт вдалося приборкати, більше завели господарів. Крім того, молоді, що замінила травмованих, очевидно було важко увійти у таку складну гру. ФК «Бердичів» почав програвати фланги.. Після цього наполегливіше заграли бердичівлян. В одній з атак Шумило кинув у прорив лівим флангом юного Ярослава Грабця, що виступав під щасливим сьомим номером, той навісив у штрафний, проте захисники у боротьбі відбили м’яч у поле. Та недалеко. На добиванні потужного удару у дев’ятку завдавав один з гравців ФК «Бердичів». Однак, Бальчос у високому стрибку витягнув шкіряного, перевівши його на кутовий. Чудовий момент було втрачено. А «Арсенал» продовжував атакувати флангами. Як тигр, стрибав у воротах Іськов. Та кількість врешті-решт переросла у якість, і один з таких прострілів завершився влучним добиванням у ворота. 1:2. Вболівальники, хоч і розчаровані результатом, не зупинялися і гнали вперед своїх гравців. Та їх спроби зрівняти рахунок виглядали мляво. А перед другим голом господарів суддя вирівняв склади. Згадуваний Грабець порушив правила у нападі і заробив другу жовту картку, хоча порушення аж зовсім не було грубим та не тягнуло на таке жорстке покарання.
Загалом гра рідного клубу залишила приємне враження. З таким складом маємо боротися за високі місця в Чемпіонаті. Кубковий поєдинок виявився для ФК «Бердичів» розвідкою перед боєм під назвою Вища Ліга Чемпіонату Житомирської області. А СФК «Арсеналу» було важливо переграти міський клуб за будь-яку ціну. І ціною травм гравців-суперників, і ціною сумнівних дій судді наприкінці поєдинку. Але перемогу здобуто. І СФК «Арсенал» крокує далі. А ми … загоюємо рани, чекаємо на Чемпіонат і вболіваємо у Кубку за юну зміну – ФК «Бердичів-2». Далі буде…

Після Сказаного.
1. Зустріч між клубами, що представляють Бердичів та Бердичівський район, відбулася вперше з 2000 року, коли у групі «Південь» Чемпіонату Житомирської області виступали разом ФК «Бердичів» та «Колос» (Бердичівський район).
2. На матчі був присутній колишній гравець ФК «Бердичів», а нині олександрійської «Поліграфтехніки», Антон Лисюк.
3. Команду активно підтримували на виїзді біля 10 фанів. Ще біля 15 чоловік у гостьовому секторі «лузали насіння».
4. Фани підготували на поєдинок банер: «ФК «БЕРДИЧІВ»: ЗОЛОТО ’06, СРІБЛО ’96, ’97, ’99, БРОНЗА’05, КУБОК ’00. СФК «АРСЕНАЛ» – ?», та один «дим».

Криця
Світлини з виїзду:
 
Відео ТРК "ВІК"
 
Відео S.W.S.
Категорія: 2008 | Переглядів: 916 | Додав: Криця | Теги: Журавльов, СФК Арсенал, ФК Бердичів, Барчук, Грабець, дербі, Баблюх, Бесараб, Бричковський, Подгорський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]