Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
Субота, 20.04.2024, 13:35
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Листопад » 10 » 2007 рік. 1 тур Чемпіонату області. ЛОПЕС класний хЛОПЕць?
15:28
2007 рік. 1 тур Чемпіонату області. ЛОПЕС класний хЛОПЕць?
„Легіон” (Житомир) 1:0 (1:0) ФК „Бердичів”
 
м. Житомир, стадіон пожежної частини на Мальованці
09 червня 2007 року, 16.00
Глядачі: 60
 
ФК „Бердичів”: № 1 Ндже Лопес, № 4 Іващенко Олександр, № 13 Дейнега Олексій, № 18 Карабан Віктор (№ 16 Худинець Дмитро), № 17 Жула, № 11 Подгорський, № 7 Заводян Андрій, № 8 Козлюк Андрій, № 19 Грошев Олександр, № 5 Шумило Ігор, № 9 Бесараб Олександр.
Запасні: № 13 Іськов Сергій, № 10 Гаврилов Олег, № 12 Антонюк Юрій, № 15 Блоцький Ярослав, № 20 Самсонюк Іван.
Тренери: Слободенюк Володимир Миколайович, Гуменюк Анатолій Олександрович.
Президент клубу: Борецький Володимир Іванович.
 
Гол: 10 хв.
 
Ну, ось нарешті і розпочався довгоочікуваний чемпіонат області з футболу. Не пройшло і восьми місяців (із жовтня минулого року) як наші хлопці знову вийшли на смарагдовий газон (однак помережаний сірим ґрунтом), аби позмагатися за найпочесніший обласний трофей. Сказати, що вболівальники чекали на це з нетерпінням, - нічого не сказати. Цей момент усі вважали нездійсненною мрією!
За цей час змінився і склад команди. Перш за все треба відмітити, що головна ставка зроблена на місцевих вихованців. Такого явища, коли половину, а то й більше, команди складали вінницькі „легіонери”, уже нема. Залишили тільки досвідченого Бесараба та перспективного Заводяна. В той же час в команді з’явилися найяскравіші гравці бердичівського ДЮСШ – Іван Самсонюк та Ярослав Блоцький, які ще в цьому сезоні виступали у Першій Лізі ДЮФЛ (серед гравців 90-го р.н.). Повернули в команду і Михайла Левчука, який чудово проявив себе у міському чемпіонаті з футзалу.
Але найцікавіше „придбання” – це „вінницький” (?) чорношкірий „легіонер”, воротар Лопес Ндже. Забігаючи наперед, треба зазначити, що вини його у пропущеному голі немає – стрибав він у напрямку польоту м’яча, однак шкіряний, по-зрадницьки вдарившись об один із горбків, якими всіяна домашня „арена” житомирян, перелетів через Лопеса і затріпотів у сітці – 1:0. Рахунок до кінця гри так і не змінився. І завдяки чому він мав би змінитися, не зрозуміло. Команди показали зовсім нецікавий та безбарвний футбол. За весь матч команди створили напівмоментів менше, ніж пальців на одній руці. У бердичівлян були відсутні капітан І. Зеленцов та М. Левчук. За деякою інформацією, вони захищають кольори українського прапора на чемпіонаті Європи з футболу серед ... поштарів, що проходить у Голландії. Отакої! Проте відсутність двох гравців основи (причому Левчуку місце в основі потрібно ще завоювати) навряд чи серйозно позначилася на командній грі. А насправді – на її відсутності. Як і передбачалося, незіграність і є однією з проблем бердичівлян на старті. Питання: чи вони зіграються взагалі? А ми ще мріяли про Другу Лігу і майже повірили у реальність Аматорської. З такою грою нам не світить і бронза в області!
А що ж господарі поля?! Переможців не судять. Перший момент вони створили, як тільки пролунав свисток про початок гри. Прохід центром, удар – стійка! Хоча Лопес, як здалося, контролював політ м’яча і був готовий, у разі необхідності, вступити в гру. А за кілька хвилин внаслідок проходу лівим флангом і удару з кута штрафного майданчика господарям вдався згадуваний вище, хоч і безглуздий, але – гол! Після цього бердичівляни трохи завелися. Однак їх дії були неосмисленими і хаотичними. А єдиний напівмомент, що вдався – це удар головою Ігоря Шумила з лінії штрафного після навісу з лівого флангу. Проте вище поперечки. А надалі гості міцно засіли на своїй половині поля і майже не перетинали центральну лінію. Проте житомирянам нічого путнього створити також не вдалося.
Другий тайм був копією першого. Команди спромоглися обмінятися по одному небезпечному моменту. Спочатку з меж штрафного майданчика непогано закручував у праву верхню дев’ятку гравець „Легіона”. Однак м’яч просвистів у сантиметрах над поперечкою. До речі Лопес і у цьому моменті контролював політ м’яча. І якби останній опускався якраз у ворота, то на 90% відбив би шкіряного... Але хіба ми такі бездарні, що опустилися уже до того, щоб послугуватися чорношкірими гравцями?!
Бердичівляни натомість хвилин на 15 влаштували облогу воріт суперника. Проте з цього зуміли витиснути один по-справжньому небезпечний момент. Після кутового зліва гравець ФК „Бердичів” опинився один з м’ячем за 3 м (!) від брами. У воротях лиш один воротар. Бий куди душа бажає. Однак як при цьому бердичівлянин „зміг” попасти у кіпера – загадка.
А далі – знову тяганина у середині поля і боротьба: як із суперником, так із „ріллею”, на якій бігали гравці. І свисток, що засвідчив другу поспіль поразку ФК „Бердичів” із рахунком 0:1.
 
Після Сказаного.
1. Комунальне підприємство „Міський футбольний клуб „Бердичів-Лідер” виступає в обласних змаганнях під назвою „Футбольний клуб „Бердичів”.
2. На нових футболках ФК „Бердичів” нарешті видно номери. А ще зображено герб розроблений вболівальниками, із вставкою від клубу – футбольним м’ячем на пів герба, та вишито назви спонсорів: міськвиконком і Бердичів-солод.
3. Своїм ходом команду приїхало підтримати до Житомира 9 фанів.
4. Інспектор (?) матчу в грубій формі відмовив співредактору сторінки вболівальників ФК „Бердичів” надати для ознайомлення протокол поєдинку.
5. В транзитному автобусі назад було весело від громового співу.
 
Криця
 
Світлини із виїзду:
   
  
Категорія: 2007 | Переглядів: 812 | Додав: Криця | Теги: СК Легіон, виїзд, ФК Бердичів, 2007, S.W.S., новий герб, 1 тур Чемпіонату | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]