Підтримка ФК "Бердичів"
на трибунах і поза ними

Категорії розділу

Збірна [14]
Підтримка збірної України
S.W.S [18]
Власна участь у змагах
2006 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2007 [15]
Підтримка ФК "Бердичів"
2008 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2009 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2010 [20]
Підтримка ФК "Бердичів"
2011 [21]
Підтримка ФК "Бердичів"
2012 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2013 [24]
Підтримка ФК "Бердичів"
2014 [13]
Підтримка ФК "Бердичів"
2015 [16]
Підтримка ФК "Бердичів"
2016 [22]
Підтримка ФК "Бердичів"
2017 [19]
Підтримка ФК "Бердичів"

Футбол за будь-якої погоди

Погода в Україні

Статистика


Зараз: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Ласкаво просимо

Чемпіонат області-2017

ФК "Бердичів"
зайняв 9 місце

Кнопка нашої сторінки
для обміну



вводити без пробілів в середині дужок

< A href=//sws.ucoz.com/> < img src=//sws.ucoz.com/knopka.jpg title="Південно-Західна Трибуна" width="88" height="31" border="0" align="absmiddle" /> < / a >
П'ятниця, 29.03.2024, 14:22
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Головна » 2009 » Листопад » 6 » 2006 рік. 8 тур Чемпіонату області
20:11
2006 рік. 8 тур Чемпіонату області
СДЮШОР (Житомир) 1:3 (1:2) ФК "Бердичів"
 
м. Житомир, стадіон "Спартак"
22 липня 2006 року, 16.00
 
Чергову гру Чемпіонату Південно-Західна Трибуна пропускала. Але звіт про гру підготував журналіст газети "Бердичівських новин". Вважаю за потрібне його навести.
 
НАША ПІСНЯ ГАРНА, НОВА...
Чим більших обертів набирає першість області з футболу, тим більш заплутаною стає ситуація не лише в чемпіонаті, але й навколофутбольних подіях. Але про все по порядку. Минулої суботи ФК «Бердичів» у Житомирі у черговому турі першості зустрічався з місцевим СДЮШОР. «Олімпійці» до зустрічі з бердичівлянами підійшли у прекрасному гуморі - незважаючи на поразки у попередніх зустрічах чемпіонату, у поєдинку з «нашими» вони цілком обґрунтовано сподівалися на позитивний підсумок: днями СДЮШОР підсилився кількома гравцями місцевих «Житичів», котрі (як і інший клуб з обласного центру - МФК «Житомир») також знялися зі змагань у другій лізі чемпіонату України. Однак, ФК «Бердичів» не даремно сьогодні очолює турнірну таблицю чемпіонату і, схоже, йому «по зубах» більшість суперників.
 
ДВІ ДЕВ'ЯТКИ
Вже на першій хвилині «п'ятірка» бердичівлян Ігор Шумило коронним ударом зі штрафного поцілив у «дев'ятку» і відкрив рахунок у зустрічі. Минуло ще кілька хвилин і Олександр Бондар невідпорним ударом знову ж у «дев'ятку» змусив голкіпера господарів вдруге виймати м'яч із сітки власних воріт. Такий перебіг подій явно не влаштовував житомирян, проте нічого путнього біля брами бердичівлян вони організувати не могли. Тому наприкінці першого тайму їм на допомогу прийшов арбітр, який ні з того ні з сього побачив порушення з боку Анатолія Лукашенка у власному карному майданчику. Пенальті і на перерву команди йдуть за рахунку 1:2. Друга половина матчу пройшла за цілковитої ігрової та територіальної переваги наших футболістів, однак відзначилися вони лише одного разу: черговий дубль записав на свій рахунок Ігор Шумило. 3:1 і ФК «Бердичів» продовжує впевнено очолювати футбольну першість.
 
КОМАНДА ПІШЛА У ВІДПУСТКУ
Згідно календаря чемпіонату заключну гру першості бердичівляни мали б провести 5 серпня у рідних стінах з попільнянською «Нивою-Гетьман». Щоправда, кілька тижнів тому попільнянці, зігравши чотири тури, через фінансову скруту знялися зі змагань. Про це було відомо всім, у тому числі і наставникам нашої команди, котрі після закінчення поєдинку зі СДЮШОР відпустили гравців у тривалу відпустку. Проте вже за кілька годин потому представники обласної федерації футболу попередили керівництво бердичівського клубу про те, що гра з «Нивою» відбудеться у заплановані строки. На аргумент про те, що Попільня вже не є учасником першості, прозвучала оригінальна відповідь: «Вони поки мають можливість, то гратимуть. Так-що готуйтеся».
 
ДЛЯ ЧОГО ЦЕ РОБИТЬСЯ?
Сьогодні ще передчасно остаточно говорити про те, чи відбудеться ця зустріч - слідкуйте за повідомленнями з цього приводу в «БН». Але з іншого боку: якщо обласні чиновники настоять на своєму, то хто вийде на зустріч з попільнянцями? Адже більшість основних гравців ФК «Бердичів» на період відпустки виїхали за межі міста і зібрати їх разом буде досить складно. Звісно, можуть зіграти дублери - «Нива» не такий серйозний суперник, як, скажімо, якась із коростенських команд. Але чи не цього добиваються у обласній федерації: всяке може статися і бердичівські дублери втратять очки у грі з Попільнею? Останні ж, у свою чергу, потім не прибудуть на зустрічі з «Хіммашем» чи «Коростенем», яким зарахують «технічні» три очки. Щось схоже вже було минулого року, коли у бердичівлян було вкрадено законно здобуті «срібні» нагороди.
 
ГРА, ЯКОЇ БУТИ НЕ МОГЛО Цікаво розгортаються події і навколо пропущеної гри бердичівлян з ФК «Коростень». У Житомирі досі не можуть не лише визначитися з датою проведення цього поєдинку, але й взагалі не контролюють ситуацію. Яскравий приклад цьому те, що відбулося минулого тижня. У понеділок в адміністрацію ФК «Бердичів» зателефонували з обласної федерації і повідомили про те, що згаданий поєдинок відбудеться у середу о 18.00 годині. Минуло ще кілька хвилин і до Бердичева зателефонували вже з Коростеня. На тому кінці дроту повідомили, що вони не приїдуть на зустріч посеред тижня, а тому вона просто не відбудеться. Повторний дзвінок з Житомира запевнив, що коростенці все-таки приїдуть і слід готуватися до поєдинку. Що керівництво нашого клубу і зробило: розклеїли по місту афіші із закликом прийти на футбол, покосили траву на футбольному полі, зробили розмітку (все це коштує, поміж іншим, чималеньку суму грошей). Але настала середа і з федерації зателефонували знову. Інформація, котра прозвучала у слухавці, була приголомшливою: гра знову переноситься на невизначений строк. У Бердичеві, кого встигли, того про це попередили, але чимало вболівальників прийшли на стадіон у визначений час. Аби їх остаточно не розчаровувати, наші футболісти провели відкрите тренування. Але кому від того легше? І хто відшкодує збитки, витрачені на підготовку до зустрічі?
 
ЧЕМПІОНСЬКІ АМБІЦІЇ
Зрозуміло, чого прагнуть футбольні функціонери у Житомирі та Коростені. Але, водночас, подібними своїми діями вони можуть призвести до протилежного результату: відкрита упередженість до бердичівлян, навпаки, загартовує наших футболістів, які, незважаючи на всі ці обставини, постійно додають у грі. Більше того, днями президент клубу Володимир Борецький зробив заяву про те, що тепер ФК «Бердичів» готовий до завоювання золотих нагород. Сподіваємося, так воно і буде. Тільки от чи потрібно це? Може краще з наступного сезону заявитися у чемпіонат Вінницької області?
 
Ярослав ВІТБЕР, „Бердичівські новини”
 
Світлин із гри немає
Категорія: 2006 | Переглядів: 942 | Додав: Криця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Auth  
0
Right on-this heelpd me sort things right out.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]